... годините в сектора.
По-долу са някои от продуктите, които винаги ще намерите в нашата работилница: Гorgonzola d.o.p. на лъжица и на резени, над 30 различни вида Ерборинати на основата на Гorgonzola; колбаси от високо качество, свежи сирена от Валсасина (LC), зрели кравешки и козе сирена, мед, конфитюри, вина, яйца, пряснапаста, йогурт, брашна, чай, инфузии, сладкиши и много други. Влизането в нашата работилница не само че е удоволствие, но също така е начин да разберете разликата между предлаганите от нас ръчно изработени продукти и тези, които обикновено се намират на пазара.
Ние сме компания, която основно изнася сардински хранителни продукти в чужбина. Имаме широка гама от продукти за търговци на едро, деликатесни магазини, ресторанти и пицарии и др. Нашите продукти включват: суха паста, включително гнокети, спагети и пряснапаста като равиоли и кулургиони, сеадас, шафран, зехтин и маслинов пастет, сирена и кремове от сирена, вина, бири в различни размери, включително в бъчви, сладкиши, ликьори, ботарга, трюфелни кремове и трюфелни сирена, колбаси, сред които суха и прясна наденица.
...Машини за пряснапаста от повече от век
От 1875 г. сме производители на машини за пряснапаста.
От ръчния "Bigolaro" до моторизирани машини за паста, ние разширихме нашата гама през годините, насочвайки се към ресторантския пазар, гастрономията и малките пастификатори, предлагайки качествени, здрави и лесни за употреба продукти.
В допълнение към класическите машини произвеждаме и практична, компактна и ефективна машина за равиоли, която осигурява повторяеми и прецизни резултати за ограничено време.
... за най-големите индустриални линии в света, предназначени за производството на суха паста. Под собствената си марка реализира инсталации, предназначени за всички останали производства: специални сухи пасти, пряснапаста, готови ястия, безглутенова паста, инстантна паста и кус-кус.
Ние сме малка компания, фокусирана върху кулинарното изкуство и всичко, свързано с него. Изтъкваме се с 2 услуги: готвач на място в Аликанте или кетъринг и събития за малки партита и кулинарни работилници (работилница за предястия, работилница за пряснапаста и азиатска работилница). Преместваме се в радиус от 10 км от града Аликанте.
... престижни DOC вина и шампанско от националната територия и чуждестранни лозя. Кухнята приготвя готови ястия със специалитети от море и суша, пряснапаста, горчици, конфитюри и изискани творения на свежа и суха занаятчийска сладкарство, които могат да се наслаждават у дома или на място в приятна обстановка, където любезността на управителите е допълнителна съставка, която прави дегустацията на изискани храни и напитки незабравима.
Представяме РИСТОРАНТ ИТАЛИАНО Di Sergio Crivelli, с пряснапаста, пица, черни трюфели и колбаси от Умбрия, ризото, ескалопи и домашни десерти, а за финал - добро кафе IZZO от Неапол и домашен лимончело. Шеф Серджо Кривели е роден в Сполето, признато в световен мащаб като гастрономичен център, живял е в Асизи, преминал е през различни италиански градове, като Тerni, Милано, Рим. Има международен...
... внимателно подбраните суровини от Шеф Давиде. За специални поводи или за вашата ежедневна кухня, специална и постоянно обновяваща се селекция от пряснапаста, типични продукти и подбрани вина, както и нашите ръчно приготвени десерти. Пазарувайте и поръчвайте доставки в цяла Италия. Менюто е сезонно, при всяка смяна на менюто е от съществено значение помощта на младите сътрудници, които от години...
Pastificio Gaetarelli произвежда висококачествена пряснапаста, създадена от внимателен подбор на суровини и занаятчийски производствени процеси, съчетани с технологични иновации. Освен производствената структура, е разработена и тестова зона, в която се проверява качеството на новите формати паста, за да се гарантира, че отговарят на най-високите стандарти за качество. Най-доброто свидетелство...
От 1970 г. сме на европейския пазар като производители на ньоки и пряснапаста, опаковани в защитна атмосфера с срок на годност от 90 дни или замразени с срок на годност от 1 година. Нашите продукти имат опаковка, която отговаря на всички изисквания, както за търговия на дребно, така и за голямо обществено хранене (опаковки от 250 до 3000 г). Производството се извършва с използване на суровини от биологично земеделие. Нашият сертифициращ орган е CCPB в Болоня. Сертифицирани сме по ISO 9001: 2008 и в скоро време по BRC и IFS.
... температура, за да не "денатурира" протеините и въглехидратите, и за минимум 12 до 36 часа, в зависимост от типа формат, който трябва да се обработва.
Обработката на ПряснаПаста: всеки продукт се изработва чрез ВНИМАТЕЛНО ИЗБРАНИ СУРОВИ МАТЕРИАЛИ и категорично отхвърля използването на консерванти или добавени добавки. Качествено тесто. Това е целта, която преследваме при всеки производствен цикъл. Избрани пресни яйца, семена с високо съдържание на протеини, произхождащи на 100% от италиански полета, бавно и хомогенно замесване, постоянна и постепенна бронзова формовка, това са нашите тайни.
...Имаме и серия от продукти от алуминий, всичко необходимо за приготвяне на домашна пряснапаста с автентичен вкус: от форми за равиоли до резци, за винаги вкусни ястия и други полезни аксесоари.
Нашата гама от дървени артикули включва прибори за хранене, дъски за рязане с различни форми, точилки и инструменти за приготвяне на различни видове паста.
Накрая, за сладкарството, предлагаме широк асортимент от тави, форми, резци и всичко необходимо за приготвяне на пици и солени торти, бисквити и сладкиши, за готвене по забавен и оригинален начин.
...Гастериай Берг ен Дал е уютен семеен хотел, разположен в сърцето на Сленакен, състоящ се от 11 простички, чисти двойни стаи с душ и тоалетна и 5 двойни стаи с душ и тоалетна на коридора. В ресторанта/кафето можете да се насладите на вкусна прясна пица, паста, салата или рибно или месно ястие от нашата дървена фурна. Разбира се, нашата известна домашно приготвена 'Шницел Берг ен Дал' все още е в менюто ни. Също така, за да се насладите на чаша кафе, бира, вино, коктейл или друг елемент от нашето обширно меню с напитки, всички са добре дошли!
...- ръчно приготвени пасти от нашите брашна, смлени на камък, прясна и суха биологична паста - Преработени в нашата БиоЛаборатория, в Подере Ла Касаче - малки нахут от Кианти - малки шарени лещи - спелта и перлен ечемик - печен ечемик на дърва - обелено просо - брашна от зърнени култури и бобови растения, смлени на камък - зърнени люспи - тоскански супи - Туристическо настаняване: в Сиена в агритуризма...
...хранителна, сладкарска, смолна, бояджийска, механична, корабостроителна и аеронавтика. В сектора на хранителната и сладкарската индустрия сме специализирани и за производителите на паста: резервни части за пастьоризатори, готвене на прясна и суха паста, готвене на бисквити/сладки, перфорирани ламарини за винопроизводството. В сектора на млечните продукти сме специализирани, например, в производството и...
...пряснапаста, суха паста, масло и вино... Всичко това от собствените си земи и лаборатории. Всичко е с ръчно производство. Само за да се насладите на вкуса както на традицията, така и на кулинарната изобретателност, която я характеризира.
... всички наши продукти. Изкуството да се прави паста подтиква компанията да премести производствата в провинция Модена, където, освен PASTA 1 MINUTO, се ражда нов продукт, който ще даде начало на марката VECCHIA MODENA. С тази марка се идентифицира линия от замразена пряснапаста, която, в сравнение с традиционната пряснапаста, има единствено консерванти - студ. Линиите се допълват от производството на замразени сосове и се ражда линията FORNO PRONTO, където пастата и сосовете, също замразени, се смесват и опаковат, за да бъдат след това продавани като готови ястия.
... 12:00. Поръчките могат да се правят до 9:45. Само предварително могат да се поръчват вегетариански менюта, религиозни менюта или адаптирани менюта.
Супи
Всеки ден се приготвя прясна супа, доставяна в контейнери за поддържане на топлина от 10 литра. Постоянните клиенти могат да подават поръчките си до 9:45. За супи, различни от дневните, трябва да се поръчат 24 часа предварително.
Сандвичи...
Avancini Spa, основана през 1963 г., оперира в сектора на хранителните машини от 1963 г. Компанията е специализирана в производството на спирални миксери с различни капацитети, планетарни миксери и машини за пряснапаста, за да задоволи нуждите на секторите на хлебопроизводството, сладкарството, ресторантьорството и кетъринга.
...Остерия Романа ди Симми е ресторант, разположен в историческия център на Рим, на няколко крачки от Кампо де'Фиори и Трастевере. Традиция, кухня и история тук се сливат, за да предоставят на нашите гости уникална атмосфера. Кухнята е типично римска, като паста алла карбонара, паста алла аматрициана, римски артишок и много други типични специалитети. Известен е и с ястия от прясна риба. Посещението...
Ако търсите икономичен продукт, не посещавайте нашата страница. Ние сме реалност, основана само на изключително високо качество на нашите продукти, в съответствие с традицията на тосканската прясна яйчена паста и по-специално на ръчно приготвената прясна пълнена паста, като класическия ръчно затворен тортелло с месо. Изборът на първокласни суровини ни поставя в ниша на сектора, в контекста на...
ESPERIENZA Planet Chef е онлайн референт за професионалистите в ресторантьорския сектор, онлайн от 2008 г. КАЧЕСТВО Машини за пряснапаста, оборудване за пицарии, сладкарници, барове, ресторанти и хотели. Доверете се на Planet Chef, марка, която гарантира качеството на продуктите на най-добрите марки. НАДЕЖДНОСТ В Planet Chef ще намерите надеждност на доставките и удобството да получите всичкото професионално оборудване за вашата кухня удобно на адрес.
Сан Томазо е колекция от гастрономически специалитети с характерни вкусове на абруцезката хранителна традиция. Създадена с цел да възстанови древните регионални рецепти, с помощта на готвачите от Вила Санта Мария, днес компанията Сан Томазо Специалитети Хранителни предлага широка гама от типични регионални продукти, като прясна и суха паста, сосове и пастети, колбаси и сирена, сладкиши и консерви...
... гама от артикули, както за търговия на дребно, така и за Horeca. Целта на нашата работа е постоянният стремеж към иновации, като същевременно уважаваме традицията; днес нашата компания е уникална единица в италианския пейзаж с високо ниво на специализация в два традиционни италиански сегмента на пазара: пряснапаста и колбаси.
Sa Busa Food произвежда прясна и замразена ръчно изработена паста. Създадена е през 1982 година и произвежда сладкиши от суха паста, предимно на основата на сушени и дехидратирани плодове. Седалището ѝ е в Олбия и в екипа ѝ работят експерти по производството с 40 години опит. Продуктите са внимателно подбрани и обработени, за да предложат мекота, аромат и висок степен на удовлетвореност на...
... компания. От няколко години Розиело пуснаха линия тарели, вече предпочитани и търсени от всички гурмани. Днес името се укрепва. Обновява се графичният дизайн на логото, в подкрепа на похвалната инициатива за партньорство с Фондация Умберто Веронези, добавя се в гамата от продукти с марка Розиело®, с линията Макарони Розиело® Специални формати и накрая се включва търсената пълнозърнеста пряснапаста в широката гама от хладилни макарони. Корпоративни решения, считани за преобладаване на рафтовете на италианския и чуждестранния пазар.
Пицария в Леон, автентична италианска кухня и специалитет в домашно приготвена пряснапаста. Сега и с доставка, очакваме те или ще ти го донесем. Ела да опиташ нашите пици на най-добра цена.