...Използва се за флокулация и седиментация на различни индустриални отпадъчни води, обработка на утаяване и пречистване, като отпадъчни води от стоманодобивни заводи, отпадъчни води от електролитни заводи, металургични отпадъчни води, отпадъчни води от въглищни перални и други пречиствания на канализация, обезводняване на утайки и др.
Планиране/инженеринг на пречиствателни станции за вода, отпадъчни води и отработен въздух. Пневматични транспортни системи, доставка на работни материали.
... устройства и декантери с ламеларни пакети, флотационни устройства с разтворен въздух, услуги преди и след продажба: пилотни тестове, услуги за стартиране и тестване, поддръжка, обновяване. MITA произвежда и търгува с филтри с тъкан за третично филтриране, решение с изключително високи добиви благодарение на дълбочинната филтрация. Нашите числа: 3.300.000+ м2 инсталирани биороли, равняващи се на над 1570 машини 2.000+ ламеларни пакета и системи за седиментация и разслояване 800+ инсталирани филтри с тъкан 50+ години опит в пречистването на води.
...{
"target_language": "Ние сме производител на системи за пречистване на отпадни води за индустриални приложения.\nНашата продуктова гама предлага системи за пречистване на отпадни води както в серийно производство, така и индивидуални решения за най-разнообразни приложения. В този процес използваме най-съвременни технологии и материали.\nОсновно прилагаме методите на флотация, седиментация и...
...и "Коратина", смлени с гранитни мелници от Монте Роза в часовете непосредствено след доставката. От умелата смес на тези два сорта се ражда зехтинът Папалардо, деликатен, плодов и апетитен. Подходящ е за пържене и подправяне; не е филтриран: оттук произтича ограничена седиментация и минимално замъгляване, но това не променя вкуса му, а напротив, е индикатор за неговата чистота (киселинност 0,4...
...продължителността на цикъла и възможностите за филтрация.
Филтър-преси за винопроизводство:
VarioFilterPress® е специално проектирана да отговаря на изискванията на VarioSan® процеса за обработка на мъст (от седиментация и флотиране) и за филтрация на мъст в рамките на винопроизводството.
... гарантира по-високо качество на крайния продукт и запазва дървото и самия плод. Извличането, пресоването, се извършва на студено в рамките на 8-12 часа след събирането. Това представлява основен етап за гарантиране на продукт с високо качество. Съхранението се извършва в специални асептични съдове от неръждаема стомана, където протича естествена седиментация; след това зехтинът се съхранява в неръждаеми силози, в очакване на опаковане. Историческата компания Кускуна е единствената, която предлага възможността да осиновите едно или повече маслинови дървета.
... • Единици за смесване и карбонизиране • Машини за миене на контейнери • Системи за подаване на капачки • Единици за каустична седиментация • Резервоари за разтваряне на каустична сода • Преси за етикети • Конвейери • Комплекти за конверсия на капачки с пръстен • Единици за инжектиране под високо налягане (HPI) Инженеринг и услуги: - Проектиране и реализация като главен изпълнител - Проектиране и...
Нашата компания предлага устройства и материали за анализ на газове в кръвта, кардиология, трансдермално измерване, хормони, биохимия, коагулация, нефрология, анализ на урина, седиментация, електролити и HbA1c.
...наречен мъст, се спуска в избата след седиментация и се поставя в бъчви, в които ще протече алкохолната ферментация. За червените вина, гроздето се частично отделя от дръжките (целта е да се разделят зърната от дръжките); след това те мацерират в съд (предпочитано дървен) в продължение на седмица или повече в зависимост от реколтата. Тази фаза позволява извличането на танини и цвета, съдържащи се в кожата на гроздето. Когато съдовете достигнат температура около 16-18°C, активността на дрождите започва и алкохолната ферментация.
...окисляване и редукция за химическо пречистване на отпадъчни води, проверка на капацитета на йонните обменници, както и за седиментация и флокулация. Оборудването на лабораторията включва: ICP-OES, IC, GC-, HPLC, AOX, UV-VIS фотометър.