Италия, Latina
...СПЕЦИФИКА Цвят: бял влажност: 12,5% - 13% общи пепели: 0,45 - 0,55% неразтворими в киселина пепели: 0,015 - 0,02 алкохолна киселинност: 0,02% - 0,03% глутен на влажна основа: 28% - 30% глутен на суха основа: 11% - 12,5% вода поемане: мин 60% стойност на седиментация: 22ml - 24ml суровини: 11,5% - 12,5% Произход: Германия детайли за опаковане Наличен в чували по 50 кг и чували по 25 кг 1 * 20 Фута контейнер натоварване 24 MT 1 MT (20 чувала * 50KG ЧУВАЛ) Общо: (480 чувала * чували по 50 кг) / контейнер от 20 фута...
Италия, Sambuceto
Битек С.р.л. е специализирана в технологии, които се използват както в чисти, така и в отпадъчни води. Сектор Водоснабдяване, Първично третиране на води, Пречистване на отпадъчни води, Помпане в канализацията, Промишлени инсталации и Напояване. Компанията е структурирана в четири отделни линии на дейност: - Строителство и производство на база собствено ноу-хау и търговия, с марка „BITEC“, на машин...
Италия, Cavenago Di Brianza
...Дехидратация, Седиментация, Съхранение и Транспорт в едно решение...
Италия, Siziano
... устройства и декантери с ламеларни пакети, флотационни устройства с разтворен въздух, услуги преди и след продажба: пилотни тестове, услуги за стартиране и тестване, поддръжка, обновяване. MITA произвежда и търгува с филтри с тъкан за третично филтриране, решение с изключително високи добиви благодарение на дълбочинната филтрация. Нашите числа: 3.300.000+ м2 инсталирани биороли, равняващи се на над 1570 машини 2.000+ ламеларни пакета и системи за седиментация и разслояване 800+ инсталирани филтри с тъкан 50+ години опит в пречистването на води.
...и "Коратина", смлени с гранитни мелници от Монте Роза в часовете непосредствено след доставката. От умелата смес на тези два сорта се ражда зехтинът Папалардо, деликатен, плодов и апетитен. Подходящ е за пържене и подправяне; не е филтриран: оттук произтича ограничена седиментация и минимално замъгляване, но това не променя вкуса му, а напротив, е индикатор за неговата чистота (киселинност 0,4...
Италия, Biancavilla
... гарантира по-високо качество на крайния продукт и запазва дървото и самия плод. Извличането, пресоването, се извършва на студено в рамките на 8-12 часа след събирането. Това представлява основен етап за гарантиране на продукт с високо качество. Съхранението се извършва в специални асептични съдове от неръждаема стомана, където протича естествена седиментация; след това зехтинът се съхранява в неръждаеми силози, в очакване на опаковане. Историческата компания Кускуна е единствената, която предлага възможността да осиновите едно или повече маслинови дървета.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play