...100% италианско зехтин е произведен от маслини сортове Оглиарола и Коретина: този зехтин ни очарова с пикантните и горчиви нотки на Коретина, смекчени от присъствието на деликатния допир на Оглиарола, които създават зехтин с интензивен аромат и плодови нотки, подобни на сърцето на Апулия.
ПОДХОДЯЩ ЗА:
Много добре се съчетава с брускета с домати, карпачо от тон, салатис манатарки, гриловано радикио, зеленчукови супи, първи ястия с колбаси, варена октопод, червени меса или дивеч, зрели твърди сирена.
...Оцетът от пипера на Еспинал се произвежда от подбрани зелени чушки. С нежно месо и тънка кора, това е много ценен продукт за подобряване на вкуса на различни ястия с бобови култури, салати и меса. Освен това, те са отлични като аперитив.
Тегло: 0.180 гр...
...Кулинарно зехтин смаслини пичолино и лимон Oleisys® Флакон бижу 200 МЛ - Кулинарното зехтин смаслини пичолино и лимон Oleisys,
Приготвяне с натурални аромати на лимон
С желание да открие скритите богатства в своята градина, къщата OLEISYS допълва своята гама с приготвяне с натурални аромати на лимон.
Изключително зехтин, получен чрез студено пресоване на био маслини Пичолино от Лангедок (95%) и добавен пресен лимон (5%). Лимоните са отгледани на същите земи, където растат маслините Пичолино.
Приготвяне, което ще придаде киселинна нотка на грил ястия, салати и слънчеви ястия от Средиземно море.
... свежи плодове и зеленчуци с ясни нотки на банан и домат. Изненадва в устата с леката си горчивина, а дългият му пикантен послевкус е добро доказателство за високата му хранителна стойност. Ниската равнина на Гвадалкивир придава на този Arbequina уникална сила и личност. Идеален за усилване на вкуса на доматите в гаспачо и салморехо. Перфектен съюзник в салати и сладкарство.
... поставя на рафтовете.
Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин се предлага в опаковки от 1 л, 2 л и 5 л.
Общи характеристики на Първо Брано Студено Пресовано Зехтин
Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин има максимум 2% киселинност. Това е зехтин, получен от маслини от региона Едремит, който притежава интензивен аромат на маслини и може да се използва за закуска, салати и студени мезета. Зехтинът Кавлак Първо Брано Студено Пресовано е правилният избор за нашите клиенти, които искат да усетят интензивния аромат на маслини в закуските, салатите и мезетата.
... интензивно пикантен, вкус на ябълка, бадем, листни зеленчуци и нюанси на червени плодове.
Аромат: Има интензивен аромат на зелени маслини, зелена ябълка, бадеми, смокини, домати и артишок.
Съчетание: Перфектно се съчетава с всяко ястие, особено салати, пресни зеленчуци, риба, десерти, пресни сирена, сосове и меса.
...Хармонично екстра върджин
Типичният златисто-жълт цвят се получава чрез метода на студеното пресоване на маслините, сортовете маслини са Олиарола и Челина. Има балансиран вкус, веднага приятен с нотка на бадеми. Това е плод с умерена интензивност, с приятни аромати на Средиземно море.
Наличен в бутилки:
0,25 л. – 0,50 л. – 0,75 л. – Контейнер 5,00 л.
Благодарение на лекото си вкусово излъчване...
...
- безалкохолни напитки,
- газирани напитки,
- зехтин,
- салатис зелени маслини,
- зелени и черни маслини,
- заместители на захарта,
- заместители на какао,
- сиропи,
- и много други продукти.
В допълнение, ние предоставяме опаковки за сектора на общественото хранене, за хлебарници и сладкарници.
... патешки дроб, горска терина, терина с две маслини и патешки дроб - Пушени магрети, гъши и патешки гърди, асорти от салати - Подаръчни кутии и бизнес подаръци по поръчка - Производство на консерви по ваша рецепта с персонализирано етикетиране.
...Аз съм Фердинандо Папалардо, произхождам от семейство предприемачи в агро-хранителния сектор от няколко поколения и разполагам с тридесетгодишен опит в обработката на маслини. Моето екстра върджин зехтин е получен от първото пресоване на селектирани маслини, събрани на ръка в правилния стадий на зрялост от две сортове от Тера ди Бари: "Чима ди Битонто", известна също като Оглиарола или Нострана...
...В Fresh & Saucy Foods ви предлагаме ваша собствена марка за дистрибуция, за износ, под частна марка или директно на вашата чиния. Създаваме сосове за закуски, студени и топли сосове, вегански и био, подправки, гарнитурни салати на основата на паста и висококачествени готови салати, обогатени с вековно наследство! Известната марка August & Henri (A&H) съпътства ежедневието на повечето белгийски...
...Чесън за аперитив на индийски, провансалски, ориенталски стил. Деликатеси от артишок, чушки, домати. Използванията са многобройни и отварят тайната врата на кулинарната креативност, изпълнена с морски бриз от юг. Също толкова оригинален и вкусно изненадващ, чесънът за аперитив обновява формулата.
... процеси по системата за управление на качеството ISO 9001: 2000. Качеството и надеждността в хранителната безопасност са удостоверени с BRC и IFS системи за безопасност на храните. Разнообразни продукти от бамя и печен патладжан внасят различни вкусове в вашите кухни. Идеал Земеделие внимателно обработва най-добрите маслини от района на Ахисар, считан за център на културата на маслините, и от...
В нашите маслинови насаждения произвеждаме собствено свежо и изключително студено пресовано зехтин. Нашият зехтин е моно сортов, изцяло от маслини Коронеики. С постоянството и високото качество, нашето масло може да се справи с предизвикателствата и да бъде използвано в салати, ястия, както и с всички съставки като паста, пиле, риба, месо. Също така може да замени маслото като по-здравословен...
... вкус. То се съчетава перфектно с всички ястия от средиземноморската кухня и хранителни режими, особено в суров вид в салати или с зеленчуци. Вкусно и приятно ароматно, Маслото от Канеле много добре подчертава вкуса на кухнята в сосове, дресинги и с всички видове месо или риба.
...яхнии, салати, супи. Типичният му вкус и интензивен аромат се усещат най-добре, когато се потопи хляб в него. Екстра върховният зехтин "OLIOTOLA", студено пресован от маслини, отглеждани на Сицилия (Италия) и нефилтриран, е 100% италиански продукт. Периодът на прибиране на реколтата е от октомври до ноември, маслините се берат на ръка и веднага се доставят в маслобойната, където се мелят всяка вечер, за да се осигури много ниска киселинност и да се запазят всички ценни компоненти и характерния му вкус, типичен за сицилианския зехтин.
...като качеството с главна буква е нашият отличителен белег. Не е за първи път, когато семейството ни се заема с производството на хранителни продукти от най-високо качество. В момента произвеждаме зехтин екстра върджин (AOVE) от два сорта. PICUAL И ROYAL, и двата предлагаме в стъклени опаковки от 500, 250 и 100 мл. AOVE CANALLA PICUAL От нашите ферми сме избрали най-добрите маслини от сорта PICUAL...
...Крон, биологичен търговец на едро, предлага обширен асортимент от над 1.000 биологични пресни и замразени продукти. Освен нашата собствена марка PUUR, ние сме ексклузивен дистрибутор на красиви марки като сирене Remeker и сирене Mariënwaerdt, млечни продукти Andechser, ръчно приготвен сладолед B&G и замразените продукти на Schär. PUUR е нашата собствена марка, с широк асортимент от продукти за хранене и ястия: Пресни пици и кишове, пресни супи и паста, салати и сосове, широка гама деликатеси (маслини, песто, хумус и пастети), PUUR месо...
Ние сме семейна компания, посветена на хранителния сектор. Конкретно произвеждаме маслини и зехтин екстра върджин. Също така сме специализирани в растителни консерви като гаспачо, маслинови пасти, средиземноморски салати. Всичко това правим, следвайки семейната традиция, с внимателно приготвяне, за да не загубим традиционните вкусове на испанския изток.