...Нашите Coteaux Varois са произведени от най-добрите сортове грозде на Прованс (Rolle, Grenache, Syrah, Cinsault). Тази млада апелация бързо достигна най-високото ниво на качество. Нейните деликатни аромати на пресни плодове и подправки я правят изключително вино, което ще ви очарова още от аперитива.
... храносмилателните и антисептични свойства, го прави ценен съставка от векове заради кулинарните и терапевтични ползи.
Нашите био пайлети от розмарин добавят нотка на автентичност отПрованс към вашите ястия, превръщайки всяка хапка в слънчево пътешествие.
Идея за рецепта: Пиле с Розмарин и Печен Картоф
Съставки:
4 пилешки бутчета
4 клонки пресен розмарин
500 г картофи, нарязани на четвъртинки
4 скилидки чесън, смачкани
3 супени лъжици зехтин
Сол и пипер на вкус
Референтен номер: AR803695
Ean13: 3760306803695...
... нежно ароматизират рецептата.
Можете да го използвате като подправка, в допълнение към сос, за вашите палети на Дявола, за вашите зеленчукови уокове и особено за вашите пилета!
Съставки: ГОРЧИЦА от Елзас 41% (вода, семена от ГОРЧИЦА, оцет, сол, подправки, естествени аромати, натриев бисулфит), мед IGP от Елзас 20%, лимонов сок, оцет, чесън, сол, джинджифил, билки отПрованс.
Произведено във Франция
250 мл
0 (Скала на Сковил)...
...Съставки:
- 100 % Бял винен оцет от грозде, от биологично земеделие,
- Букет от билки Прованс (мащерка, дафинов лист и розмарин) от биологично земеделие.
- Непастьоризиран.
Съвети за употреба:
В пилешко фрикасе с оцет, салата от леща или салата от бели зърна.
Този оцет ще придаде средиземноморски привкус на вашите ястия. Със своите аромати на дафинов лист, мащерка и розмарин, той е идеалният оцет за летни салати.
Този продукт е без алергени и консерванти.
Предлага се в 25 мл.
... (съпътстващи продукти), произхождащи основно от Регион Юг, тези бисквити са екологична и здравословна алтернатива за всички ваши аперитиви!
- Плодови листенца: Здравословни и вкусни, изработени от пресни сезонни плодове, комбинирани с подправки, билки и аромати, строго подбрани, както и с ингредиенти, които сами сме рециклирали.
- Brewkies: Повече от обикновени бисквити, Brewkies предлагат оригинална...
... боб, ядливи цветя, мацис или редки пипери и комбава. Всяка подправка е избрана с най-голямо внимание за най-голямо удоволствие на гурманите, преди да се присъедини към нашата хармонична и изискана колекция. В Vanissa ние лично управляваме опаковането и изпращането директно от нашите помещения в Екс-ан-Прованс. Този подход гарантира не само несравнима свежест на нашите подправки, но и ненадминато клиентско изживяване, оцветено с автентичността и френския занаят.
Truffières de Rabasse е компания, която се занимава с трюфели от 1996 година. Компанията е основана от Ален Бро, настоящия й ръководител, с помощта на звездния готвач Кристиан Етиен за някои от рецептите. Разположена в Прованс, тя произвежда и търгува с продукти на основата на трюфели или аромати на трюфели в зависимост от търсенето на клиентите си. Продуктите, които се предлагат, включват пресни...
Експертиза, подготовка и опаковане на лечебни и ароматни растения.
Сентьор Алп Прованс (С.А.П.) е семейна компания за билкарство, специализирана от над 30 години в търговия на едро и полуедро с ароматни и лечебни растения и фини подправки. Сертифицирана по ECOCERT от 2010 г., нашите клиенти са във Франция, Европа, но и на международно ниво.
САП прилага своята експертиза и умения, за да ви...
AROMATES LES MERIDIENNES е специализирана в трансформацията, сушенето и опаковането на ароматни растения от 20 години. Предлагаме широк избор от ароматни растения отПрованс: готови за употреба букети, украсени букети, малки букети, билки на клонки, смес от билки отПрованс, букети за масла, капсули с подправки и билки. Две други категории допълват нашия избор от продукти = сушени гъби и подправки.
Производство на шафран в пестициди в Хаут Прованс, на 10 км от Систерон, в долината на Жаброн. Земеделска среда с био сертификация, полетата се използват от фермер, отглеждащ био агнета от Систерон.
Домашно приготвени конфитюри от червени плодове и шафран.
Безплатна дегустация на посещение във фермата от март до ноември.
Възможност за паркиране на кемпер.
...но също така обича да създава нови неща както в продукта, така и в опаковката. Новостта за тази година идва от съчетанието между нашите специалитети за намазване и древната рецепта за "гибасие" отПрованс, която даде живот на аперитивно бисквити на основата на зехтин, без масло и яйца, с вкусове отПрованс - Croq’ Apéro.
...чашки от хибискус от Судан, лавандула от Висока Прованс, листенца от мак от Атласа... Закупуването на тези подправки директно от кооперации или малки производители позволява на фермерите да получават справедлива заплата за труда и продуктите си. Липсата на посредници и разумната ценова политика на Lilibillule дават възможност на потребителите да придобият тези изключителни продукти при най-добрите условия. Освен това, Lilibillule отделя 10% от своя оборот за своите екологично отговорни и солидарни действия.
Разположена в Прованс, компанията Catrice Gourmet произвежда деликатесни хранителни продукти: терини (кайлет, глиган, селски...), намазки (тапенад, аншоа, сардинка...), ароматизирано зехтин, оцети, смеси от сол, подправки и аромати. Основана преди тридесет и пет години, Catrice Gourmet е резултат от семейно приключение. Тази малка компания се намира в Салерн в Хаут-Вар. Нейният пейзаж на гарига с...