Полша, Warszawa, Poland
...Процесът на производство на яйчен прах започва с пресни яйца, които преминават през различни напреднали машини. След отстраняване на черупките, сместа се филтрира и съхранява в складови резервоари при температура около 4 градуса, след което яйцата се пастьоризират и сушат чрез разпръскване в тънък слой. Крайният продукт се предлага в изсушена и прахообразна форма. Този продукт често се нарича "прахово яйце", "яйце на прах" или "яйце в прах". Съдържа около 30-37% протеин. Цветът варира от светло до тъмножълто. Продуктът, предлаган от Foodcom, е без ГМО.
Франция, Ploërmel Cedex
Cocotine : Марката на продукти, изработени от пресни и замразени яйца на Група Eureden. Нашата сила и разлика: кооперацията. Над 200 референции от яйца, снесени във Франция. Благодарение на нашите 230 фермери, можем да ви гарантираме пълна проследимост от полето до чинията. Оптимизирана проследимост благодарение на отделяща се и пренастройваща се етикетка, налична в цялата гама. Гама от алтернатив...
Естония, Kaunas
... месеца. - Страна на произход: Литва Приложение: прилагане на най-високите стандарти за безопасност на храните и хигиена, по време на производството се запазва широк спектър от приложения на прах от жълтъци.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play