...Процесът на производство на яйчен прах започва с пресни яйца, които преминават през различни напреднали машини. След отстраняване на черупките, сместа се филтрира и съхранява в складови резервоари при температура около 4 градуса, след което яйцата се пастьоризират и сушат чрез разпръскване в тънък слой. Крайният продукт се предлага в изсушена и прахообразна форма. Този продукт често се нарича "прахово яйце", "яйце на прах" или "яйце в прах".
Съдържа около 30-37% протеин. Цветът варира от светло до тъмножълто. Продуктът, предлаган от Foodcom, е без ГМО.
Cocotine : Марката на продукти, изработени от пресни и замразени яйца на Група Eureden.
Нашата сила и разлика: кооперацията.
Над 200 референции от яйца, снесени във Франция.
Благодарение на нашите 230 фермери, можем да ви гарантираме пълна проследимост от полето до чинията.
Оптимизирана проследимост благодарение на отделяща се и пренастройваща се етикетка, налична в цялата гама.
Гама от алтернатив...
... месеца.
- Страна на произход: Литва
Приложение: прилагане на най-високите стандарти за безопасност на храните и хигиена, по време на производството се запазва широк спектър от приложения на прах от жълтъци.