Полша, Warszawa, Poland
... използва широко в хотели, болници, ресторанти и пекарни, особено за продукти като крекери, бисквити и паста, които не изискват втасване. Освен яйчен прах, съществува и прах от яйчен жълтък и прах от яйчен белтък. Прахът от яйчен жълтък се използва като заместител на пресния яйчен жълтък в различни храни, за да добави цвят, текстура и емулгираща способност, особено при приготвянето на майонеза, дресинги, сосове и кроасани. От друга страна, прахът от яйчен белтък се използва в разнообразие от продукти като рибни, месни и картофени приготвяния, печива и сладкарски изделия.
Франция, Ploërmel Cedex
...Аерозол 300г : Икономичен Без загуби (бързи и прецизни приложения) Спестяване на време (1 флакон = 300 сладкиши) Практичен Хомогенна златиста коричка, гаранция за втасване на тестото и сладкишите Хранителна безопасност Защита на продукта от бактериални замърсявания Запазване на качествата на продуктите...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play