... използва широко в хотели, болници, ресторанти и пекарни, особено за продукти като крекери, бисквити и паста, които не изискват втасване. Освен яйчен прах, съществува и прах от яйчен жълтък и прах от яйчен белтък. Прахът от яйчен жълтък се използва като заместител на пресния яйчен жълтък в различни храни, за да добави цвят, текстура и емулгираща способност, особено при приготвянето на майонеза, дресинги, сосове и кроасани. От друга страна, прахът от яйчен белтък се използва в разнообразие от продукти като рибни, месни и картофени приготвяния, печива и сладкарски изделия.
...Аерозол 300г :
Икономичен
Без загуби (бързи и прецизни приложения)
Спестяване на време (1 флакон = 300 сладкиши)
Практичен
Хомогенна златиста коричка, гаранция за втасване на тестото и сладкишите
Хранителна безопасност
Защита на продукта от бактериални замърсявания
Запазване на качествата на продуктите...