... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони, които имат максимум 15 дни. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни шоколадови пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколад...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
NOUGAT DIANE DE POYTIERS заема централно място в френското занаятчийство, специализирана в производството на изключителни нуга, които празнуват историята и традиционното майсторство на Монтеилимар, несъмнената столица на нугата.
Нашите Продукти: Предлагаме разнообразие от нуга, вариращи от класическия Nougat de Montélimar, богат на бадеми и мед, до био нуга, създаден за тези, които предпочитат пр...
... шоколадова работилница в Гент, можете официално да се наречете истински 'шоколадие'.
Шоколадова работилница в Гент
Минимален брой участници: 15
Максимален брой участници: неограничен
ЗАПИТАЙТЕ ДНЕС
Какво да очаквате от шоколадовата работилница
Ако искате вашата група да прекара една уста-водеща вечер, заобиколена от гледките и ароматите на най-добрия белгийски шоколад в Гент, помолете ни да...
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки.
Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
Creaplex продава и трансформира пластмаси и синтетични материали и изработва индивидуални продукти за множество сектори. Ние предлагаме и широк спектър от стандартни продукти (Taymar®). Компанията, разположена в Фльор, провинция Хенот, предоставя своите знания и технически опит на клиентите си, за да задоволи техните специфични изисквания.
Creaplex е специализирана в твърдите синтетични материали...
Рецепта от традицията - Уникално умение
Искате шоколад? Черен шоколад с смокини и орехи, черен шоколад с череши Амарена, млечен шоколад с маршмелоу, бял шоколад с мрамор от малини или специалитетът на къщата - бар Марсилия... Барът Марсилия ® е специалитет на Шоколадиера от Марсилия. Пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурално, хрупкаво, по старинна рецепта, с портокал или череша...
...)
- Течна захар от фурми
- Кафе от семена на фурми
- Паста от фурми
- Сироп от фурми
- Напитка от фурми, са изработени с грижа и прецизност, за да отговарят на най-високите стандарти за вкус, текстура и качество. Независимо дали сте шоколадие, пекар или производител на храни, ви каним да се присъедините към нашата общност от съмишленици и да откриете силата на фурмите в вашите творения.
В Mimhanafood...
... - сладкар - шоколадие - сладоледар Гретш Марсел. Mosella е задължителна дестинация за вашите приеми и тържества: оригинална сватбена торта, персонализирани торти с изображение, торти за кръщене / комуния, баумкухен. С нашия екип ще направим всичко възможно, за да удовлетворим вашите нужди.
... тези от какаовите зърна. Така всякаква животинска мазнина е изключена от производството на нашия шоколад. Нашите работилници са оборудвани с инструменти от миналото и последна технология, които позволяват на нашия майстор шоколадие и неговия екип да произвеждат работа, съчетаваща качество и оригиналност. Разполагаме с производствено пространство в Оаз, на ръба на гората Шантили, където 1000 м2 са...
Артизан шоколадие от три поколения, в семейството произвеждаме широка гама от пралини. Гаранция за качество в традицията и разнообразието на вкусовете.
Майстор шоколадие, Франсоа Деремиенс, ви приветства. Имаме решения за всякакви мащаби, за да отговорим най-добре на очакванията на бизнеса. Вие сте търговец на едро или дистрибутор, можем да ви предложим решение за партньорство. Ако желаете, можем също да персонализираме вашите подаръци (шоколади, опаковки...). За повече информация, моля, посетете нашия сайт. Ще се радваме да разгледаме вашето запитване безплатно и без ангажимент.
...илюстратор на Пижамите, с образа на известния Котарак, или по-скоро наскоро Жан-Филип Даркис, шоколадие с международна известност за неговия гурме модел, илюстриран с красиви цветни макарони.
От 1998 г. тази компания, базирана във Веривиер, Белгия, проектира и наблюдава производството на оригинален и естетичен асортимент от нощни дрехи.
Нейното ноу-хау е изградена на три основни принципа...
Качествен сладкар, шоколадие и сладоледаджия в Гевенхайм. Boutique J2B, разположен близо до Тан, Мазево, Мулуз и Серней в О-Рен, предлага сладкиши, шоколад, сладолед и хлебни изделия за любителите на храната и гурманите.
Майстор шоколадие – шоколадова фабрика. Всичко тук се замисля, подготвя, създава... взима форма в прозрачността: Прозрачност: задкулисието на ателието. Създаване: тук всичко се представя, разработва. Оригиналност: оригинални вкусове, великолепни десерти... През годината, намерете тук оригинални идеи за вашите бизнес срещи, комунии, рождени дни, приеми... Искате ли да създадете парти за компания или сред приятели около шоколада? Оригинална сватбена торта за вашата сватба? Частна дегустационна вечер, където вие и вашите колеги или гости ще се включите в приготвянето?
...Bernard Schonmacker е занаятчия шоколадие. Освен класическите шоколади (бял, черен и пралине), Bernard Schonmacker предлага и някои по-необичайни вкусове: ганаш с джинджифил, с чили, с пиперливи подправки, крем със сироп от Лиеж, виолетка, роза, лавандула. Всички тези шоколади са направени от 'чисто какаово масло'. В магазина Schonmacker ще намерите широка гама от занаятчийски продукти, както и други специалитети в сладкарството, конфитюрите, кафета, чайове, алкохоли,...
Иновативният луксозен шоколадие. Neuhaus е станал лидер на пазара в сектора на луксозния шоколад в Белгия. Стратегията на групата е насочена към по-нататъшно международно разширяване. Шоколадиецът в момента има над 2000 търговски точки в 50 държави и е един от малкото, които все още произвеждат в Белгия. Като кралски доставчик, Neuhaus отбелязва 100-годишнината на пралината тази година.
... качество и 100% чисто какаово масло за тяхното приготвяне. Перфектността, разнообразието от форми и изключителната деликатност на създадените вкусове допринасят за националната и международна известност на продуктите им, които винаги се произвеждат с най-голямо уважение към традицията, качеството и обслужването. Шоколадите BRUYERRE не съдържат консерванти. За да задоволят най-смелите вкусове на любителите на шоколад, майсторите шоколадие са постоянно в търсене на нови комбинации от вкусове.
Брюер или страстта към шоколада.
... майстор шоколадие, дават живот на вкусни пралини, ганаши, джандуя… Ароматите на подправки, цитрусови кори, етерични масла, солено масло, карамел, захаросани плодове и други съставки разпалват нашите страсти… Ние се влюбваме в хрупкавостта на лешниковите парченца, разтапяме се за нежността на марципана с мандарина, деликатността на плодовите пюрета, приготвени в меден съд, и плътните нотки на арабика, които подчертават ганаша с мляко. Така той изгражда своята колекция от пралини и макарони.
Компанията MAX VAUCHE CHOCOLATIER е специализирана в проектирането и производството на шоколадови изделия. От историята на шоколада до неговото дегустиране, шоколадовата фабрика Max Vauché символизира културата на шоколада. През 2003 г. Max Vauché става Майстор-артизан шоколадие. От 1 август 2008 г. Max Vauché разширява своите умения, произвеждайки собствен шоколад. Към лабораторията на...
Шоколадите YVES THURIES представляват умението на традиционен френски шоколадие, Ив Тюри. Шоколадерията произвежда шоколади с чисто какаово масло. Тя произвежда шоколадови плочки, шоколадови кутии, шоколадови макарони, шоколадови хапки и други изискани шоколади с ексклузивни рецепти. Шоколадите YVES THURIES са с отлично качество и изключителна автентичност. Те се предлагат във Франция и по целия свят.
MASCARIN е реюнионска компания за производство, опаковане и търговия с агро-хранителни продукти.
Преди известна под името SORACO, от 1966 до 2000 г., компанията MASCARIN е специализирана основно в рафинирането на захар. Тя е разнообразила дейностите си, за да се насочи към шоколада. Това е единственият Майстор Шоколадие на остров Реюнион, притежаващ своя местна шоколадерия от 1992 г.
90% от...
Шафранът от Котчия предлага производни продукти от шафран, изработени в нашата работилница: ликьори, горчици, оцети, сироп, зелен чай, конфитюри и др. Макарони с круша и шафран от Котчия са създадени от Жан Филип Дарси, световноизвестен майстор шоколадие. А белгийска специалност са пралини с круша и шафран, произведени от шоколадовата фабрика на Ото Клошер (Рита Кози).
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER е белгийски занаятчийски шоколадие, специализиран в производството на пралини и френски макарони. Неговите сладкиши са налични в шоколадовия салон в Брюксел, където може дори да се направи поръчка онлайн на сайта на Pierre Ledent Chocolatier. Предлагаща широка гама от избор: черен, бял, кафяв, пълнен, с плодове, с крем и др. Има вкусове за всеки. Всички съставки...
Бенуа Нихан е шоколадие, който предлага широка гама от продукти. Колекция haute couture: шоколадови бонбони, предлагани в асортименти (малки шоколадови плочки с аромати, както класически, така и пикантни). Създания: трюфели, солени карамели, небесни, сърца самба, аддикт,… Деликуби: оранжети, лимонети, мандарини, джинджифили, грейпфрути, хрупкави бадеми, пекан,… Сладки удоволствия: смеси за горещ шоколад, какаови зърна, сурова пудра, паста за намазване,… Празнични: напълно плодови и трюфели със стар ром и чили.
IBC Belgium е една от водещите компании в областта на декорацията за шоколадовата и сладкарската индустрия. С над 10 години опит в сектора и 2 колекции годишно, ние доставяме по целия свят на широк спектър от клиенти. От артезаналния шоколадие до индустриалната преработка, практически всеки може да намери подходящия продукт в нашия асортимент.
Дирк Наерт, майстор-шоколадие, разработи уникален и ръчно изработен продукт; ChocOBeer: бирана бонбониера с течна бирана плънка. Патентован продукт. Белгийска бира и белгийски шоколад. НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДВЕТЕ света. Идеалният подарък и продукт за износ. Пивоварна Бокор беше първата, която се включи в историята, скоро ще последват бирата на Пивоварна Палм и Бругска зот.
Пиер Леден е майстор шоколадие, специализиран в приготвянето на пралини и макарони. За своите изненадващи ръчно приготвени рецепти, той използва изключително шоколади с контролирано произход, съдържащи минимум 70% какао. Всички съставки, включени в производството на неговите пралини, са строго подбрани заради тяхното безупречно качество. Изключителният дизайн на опаковката на Пиер Леден е...