... Жанин, шоколадие от Иль дьо Франс, и неговият екип приготвят шоколадови бонбони, които имат максимум 15 дни. Стефан Жанин, професионален шоколадие, разположен в Вал дьо Марн и специалист в производството на шоколад, ви кани да откриете неговата шоколадова фабрика, докато се наслаждавате на вкусни шоколадови пралини, чист шоколад, шоколадови трюфели... Продажба на занаятчийски шоколад (подаръчни кутии с шоколад, асортименти от шоколад, шоколад...) и създаване на персонализирани шоколади за компании.
NOUGAT DIANE DE POYTIERS заема централно място в френското занаятчийство, специализирана в производството на изключителни нуга, които празнуват историята и традиционното майсторство на Монтеилимар, несъмнената столица на нугата.
Нашите Продукти: Предлагаме разнообразие от нуга, вариращи от класическия Nougat de Montélimar, богат на бадеми и мед, до био нуга, създаден за тези, които предпочитат пр...
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки.
Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
Рецепта от традицията - Уникално умение
Искате шоколад? Черен шоколад с смокини и орехи, черен шоколад с череши Амарена, млечен шоколад с маршмелоу, бял шоколад с мрамор от малини или специалитетът на къщата - бар Марсилия... Барът Марсилия ® е специалитет на Шоколадиера от Марсилия. Пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурално, хрупкаво, по старинна рецепта, с портокал или череша...
... тези от какаовите зърна. Така всякаква животинска мазнина е изключена от производството на нашия шоколад. Нашите работилници са оборудвани с инструменти от миналото и последна технология, които позволяват на нашия майстор шоколадие и неговия екип да произвеждат работа, съчетаваща качество и оригиналност. Разполагаме с производствено пространство в Оаз, на ръба на гората Шантили, където 1000 м2 са...
Качествен сладкар, шоколадие и сладоледаджия в Гевенхайм. Boutique J2B, разположен близо до Тан, Мазево, Мулуз и Серней в О-Рен, предлага сладкиши, шоколад, сладолед и хлебни изделия за любителите на храната и гурманите.
Компанията MAX VAUCHE CHOCOLATIER е специализирана в проектирането и производството на шоколадови изделия. От историята на шоколада до неговото дегустиране, шоколадовата фабрика Max Vauché символизира културата на шоколада. През 2003 г. Max Vauché става Майстор-артизан шоколадие. От 1 август 2008 г. Max Vauché разширява своите умения, произвеждайки собствен шоколад. Към лабораторията на...
Шоколадите YVES THURIES представляват умението на традиционен френски шоколадие, Ив Тюри. Шоколадерията произвежда шоколади с чисто какаово масло. Тя произвежда шоколадови плочки, шоколадови кутии, шоколадови макарони, шоколадови хапки и други изискани шоколади с ексклузивни рецепти. Шоколадите YVES THURIES са с отлично качество и изключителна автентичност. Те се предлагат във Франция и по целия свят.
... Канада официално започват през април 2011 г.
Френски шоколадие, който работи в производството и разпространението на шоколадови трюфели в повече от 45 държави на 5 континента. Компанията е известна и призната със своята търговска марка „Truffettes de France“.
...Шоколадие от 1948 г., Мишел Клуизел е част от малкото Какаофевиери (преработватели на какаови зърна) в света. Той създава изключителни шоколади в своите работилници, на юг от Нормандия, където работят 240 души. Мишел Клуизел се ангажира с качеството по уникален начин в световен мащаб, надхвърляйки шоколадите с биологичен произход или 'чисто какаово масло', като гарантира всички свои черни, бели и млечни шоколади. От плантациите на какаови дървета, захарна тръстика и ванилия, производството на шоколад е голямо приключение, в което участват опит, експертиза и занаятчийски умения на шоколадиера.
Заповядайте да откриете богат избор от шоколади и вкусове в Le Temps du Chocolat, шоколадова работилница в Нарбон, на 54 улица Жан Жорес. Г-н Жером Борие, майстор шоколадие от над 30 години, ви предлага своите шоколадови творения, които сам приготвя от шоколад с чист произход и чисто какаово масло: шоколадови бонбони, шоколадови хапки, глазирани кестени, макарони, ръчно приготвени сладоледи, кремове и сорбета.
La Ferme au Chocolat Fonderie à la Campagne е шоколадова фабрика и сладкарница, разположена в La Houssaye en Brie в Seine et Marne, управлявана от г-н ENGRAND Grégoire, майстор шоколадие. www.lafermeauchocolat.shop...
артизански шоколадие в Кимпер, Бретан. Ние произвеждаме асортимент от около 35 вида висококачествени шоколадови бонбони: пралини, лешници, бадеми, ганаш, изработени с висококачествени какаови зърна, бадемова паста, солени карамели, карамел за намазване, продажба на професионалисти в шоколадовата индустрия, отстъпки за фирмени комитети, доставка в цяла Франция, онлайн магазин.