... шоколадова работилница в Гент, можете официално да се наречете истински 'шоколадие'.
Шоколадова работилница в Гент
Минимален брой участници: 15
Максимален брой участници: неограничен
ЗАПИТАЙТЕ ДНЕС
Какво да очаквате от шоколадовата работилница
Ако искате вашата група да прекара една уста-водеща вечер, заобиколена от гледките и ароматите на най-добрия белгийски шоколад в Гент, помолете ни да...
Creaplex продава и трансформира пластмаси и синтетични материали и изработва индивидуални продукти за множество сектори. Ние предлагаме и широк спектър от стандартни продукти (Taymar®). Компанията, разположена в Фльор, провинция Хенот, предоставя своите знания и технически опит на клиентите си, за да задоволи техните специфични изисквания.
Creaplex е специализирана в твърдите синтетични материали...
Артизан шоколадие от три поколения, в семейството произвеждаме широка гама от пралини. Гаранция за качество в традицията и разнообразието на вкусовете.
Майстор шоколадие, Франсоа Деремиенс, ви приветства. Имаме решения за всякакви мащаби, за да отговорим най-добре на очакванията на бизнеса. Вие сте търговец на едро или дистрибутор, можем да ви предложим решение за партньорство. Ако желаете, можем също да персонализираме вашите подаръци (шоколади, опаковки...). За повече информация, моля, посетете нашия сайт. Ще се радваме да разгледаме вашето запитване безплатно и без ангажимент.
...илюстратор на Пижамите, с образа на известния Котарак, или по-скоро наскоро Жан-Филип Даркис, шоколадие с международна известност за неговия гурме модел, илюстриран с красиви цветни макарони.
От 1998 г. тази компания, базирана във Веривиер, Белгия, проектира и наблюдава производството на оригинален и естетичен асортимент от нощни дрехи.
Нейното ноу-хау е изградена на три основни принципа...
Майстор шоколадие – шоколадова фабрика. Всичко тук се замисля, подготвя, създава... взима форма в прозрачността: Прозрачност: задкулисието на ателието. Създаване: тук всичко се представя, разработва. Оригиналност: оригинални вкусове, великолепни десерти... През годината, намерете тук оригинални идеи за вашите бизнес срещи, комунии, рождени дни, приеми... Искате ли да създадете парти за компания или сред приятели около шоколада? Оригинална сватбена торта за вашата сватба? Частна дегустационна вечер, където вие и вашите колеги или гости ще се включите в приготвянето?
...Bernard Schonmacker е занаятчия шоколадие. Освен класическите шоколади (бял, черен и пралине), Bernard Schonmacker предлага и някои по-необичайни вкусове: ганаш с джинджифил, с чили, с пиперливи подправки, крем със сироп от Лиеж, виолетка, роза, лавандула. Всички тези шоколади са направени от 'чисто какаово масло'. В магазина Schonmacker ще намерите широка гама от занаятчийски продукти, както и други специалитети в сладкарството, конфитюрите, кафета, чайове, алкохоли,...
Иновативният луксозен шоколадие. Neuhaus е станал лидер на пазара в сектора на луксозния шоколад в Белгия. Стратегията на групата е насочена към по-нататъшно международно разширяване. Шоколадиецът в момента има над 2000 търговски точки в 50 държави и е един от малкото, които все още произвеждат в Белгия. Като кралски доставчик, Neuhaus отбелязва 100-годишнината на пралината тази година.
... качество и 100% чисто какаово масло за тяхното приготвяне. Перфектността, разнообразието от форми и изключителната деликатност на създадените вкусове допринасят за националната и международна известност на продуктите им, които винаги се произвеждат с най-голямо уважение към традицията, качеството и обслужването. Шоколадите BRUYERRE не съдържат консерванти. За да задоволят най-смелите вкусове на любителите на шоколад, майсторите шоколадие са постоянно в търсене на нови комбинации от вкусове.
Брюер или страстта към шоколада.
... майстор шоколадие, дават живот на вкусни пралини, ганаши, джандуя… Ароматите на подправки, цитрусови кори, етерични масла, солено масло, карамел, захаросани плодове и други съставки разпалват нашите страсти… Ние се влюбваме в хрупкавостта на лешниковите парченца, разтапяме се за нежността на марципана с мандарина, деликатността на плодовите пюрета, приготвени в меден съд, и плътните нотки на арабика, които подчертават ганаша с мляко. Така той изгражда своята колекция от пралини и макарони.
Шафранът от Котчия предлага производни продукти от шафран, изработени в нашата работилница: ликьори, горчици, оцети, сироп, зелен чай, конфитюри и др. Макарони с круша и шафран от Котчия са създадени от Жан Филип Дарси, световноизвестен майстор шоколадие. А белгийска специалност са пралини с круша и шафран, произведени от шоколадовата фабрика на Ото Клошер (Рита Кози).
PIERRE LEDENT CHOCOLATIER е белгийски занаятчийски шоколадие, специализиран в производството на пралини и френски макарони. Неговите сладкиши са налични в шоколадовия салон в Брюксел, където може дори да се направи поръчка онлайн на сайта на Pierre Ledent Chocolatier. Предлагаща широка гама от избор: черен, бял, кафяв, пълнен, с плодове, с крем и др. Има вкусове за всеки. Всички съставки...
Бенуа Нихан е шоколадие, който предлага широка гама от продукти. Колекция haute couture: шоколадови бонбони, предлагани в асортименти (малки шоколадови плочки с аромати, както класически, така и пикантни). Създания: трюфели, солени карамели, небесни, сърца самба, аддикт,… Деликуби: оранжети, лимонети, мандарини, джинджифили, грейпфрути, хрупкави бадеми, пекан,… Сладки удоволствия: смеси за горещ шоколад, какаови зърна, сурова пудра, паста за намазване,… Празнични: напълно плодови и трюфели със стар ром и чили.
IBC Belgium е една от водещите компании в областта на декорацията за шоколадовата и сладкарската индустрия. С над 10 години опит в сектора и 2 колекции годишно, ние доставяме по целия свят на широк спектър от клиенти. От артезаналния шоколадие до индустриалната преработка, практически всеки може да намери подходящия продукт в нашия асортимент.
Дирк Наерт, майстор-шоколадие, разработи уникален и ръчно изработен продукт; ChocOBeer: бирана бонбониера с течна бирана плънка. Патентован продукт. Белгийска бира и белгийски шоколад. НАЙ-ДОБРОТО ОТ ДВЕТЕ света. Идеалният подарък и продукт за износ. Пивоварна Бокор беше първата, която се включи в историята, скоро ще последват бирата на Пивоварна Палм и Бругска зот.
Пиер Леден е майстор шоколадие, специализиран в приготвянето на пралини и макарони. За своите изненадващи ръчно приготвени рецепти, той използва изключително шоколади с контролирано произход, съдържащи минимум 70% какао. Всички съставки, включени в производството на неговите пралини, са строго подбрани заради тяхното безупречно качество. Изключителният дизайн на опаковката на Пиер Леден е...
Мери е занаятчия шоколадие. Компанията предлага широка гама от пралини: сметана, ганаш, пралини, карамели, трюфели, марципан, ликьори,… Достъпни са и други продукти: оранжети, наполитани, карак, езичета, нуга, марципан, карамел, драже, шоколадови плочки, барове, паста за намазване, какао, шоколадови стърготини,… Компанията предлага също и кутии и други подаръчни комплекти.