Ние сме производители на шунка и колбаси в провинция Теруел, произвеждайки ръчно от самото си начало през 1898 година. Следваме строг процес на производство, при който качеството на крайния продукт е на първо място, за да постигнем високо диференциран продукт. За целта се основаваме на внимателен подбор на суровини и строг метод на производство, в който се комбинират нашето традиционно знание в пр...
...Фует за дресировка на коне
Фует за състезания на коне
Фует за коне
- Материал: стебло от фибростъкло с кожен външен слой
- Дължина: 65 см, 100 см, 110 см, 120 см, 130 см или по поръчка
- Дръжка: кожена дръжка
- Лапа: кожен лапа
- Стебло: кожен с нишки
- Сертификат: CE, FC, ROHS
- MOQ: 500 броя
- Опаковка: 1 брой / 1 опаковка от OPP, 400 броя / 1 кашон
Материал: стебло от фибростъкло с кожен външен слой
Дължина: 65 см, 100 см, 110 см, 120 см, 130 см или по поръчка
Дръжка: кожена дръжка
Лапа: кожен лапа
Стебло: кожен с нишки
MOQ: 500 броя...
...Свински черва.
Налични в гъвкави или твърди обвивки, с или без разделители.
Идеални са за колбаси:
Чоризос, фует, варена бутифара.
РАЗМЕРИ:
32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
...Съедобно, използвано за производство на свеж чоризо (суров), узряло с последваща обработка (по-късно, а именно се пържи на скара или в тиган с масло), с много нежна хапка. Свеж чоризо и свежа лонганиза, великденска лонганиза, чистора, фует и мергез.
Embutidos Don Hilarión е компания, посветена на продажбата на чоризо, шунки, фует, ломи, бекони,... в Харо. Продукти с високо качество от Ла Риоха. Шунки от Харо, чоризо от Харо, ломи от Харо, фует от Харо, бекони от Харо. Продажба в месарници и деликатесни магазини, хранителни магазини, винотеки и можете също да ги опитате в ресторанти и барове. Разполагаме с дистрибутори в провинции в Испания за разпространение на нашите продукти.
Ел Гранер е месарница с над 20 години опит, разположена в Алт Емпорда, с обекти във Вилафант и Фигерас, и собствена работилница, където произвеждаме нашите колбаси по 100% ръчен метод. Разполагаме с две линии колбаси: варени и сушени. Фует, лонганиза, панчета, лоумо, пуйка, чоризо, собрасада, бутефара, бул, магре, фоа... всички те са произведени с много любов по занаятчийски начин в нашата работилница. Също така предлагаме комплекти с колбаси, за да опитате нашите продукти в специални периоди като Коледа или за оригинални корпоративни подаръци.
Разположена в Ла Вал де Биня, в населеното място Ла Кана, можете да намерите завода за първокласни шунки на Рамон Вентула. Продукти: шунки. Шунки с кост. Безкостни шунки. Нарязана шунка. Фует. Чоризо. Сланина. Панкета. Бекон.
През средата на 20-ти век, в къща в малкото село Ла Кана, семейството Вентула започва да произвежда колбаси. Първоначално колбасите били предназначени за самоизпотреба или...
... нашите баби. Произвеждаме продукти като салчичон чападо, салчичон кулар, салчичон на резени, сладък и пикантен чоризо, чоризо кулар, чоризо на резени, фует, чистора бяла и червена, червена лонганиза, черна бутефара, бланкило в черва и в бутилка, каталонска бутефара, варен салчичон, пикантна и нормална собрасада в черва и в туби, лоумо ембучадо, лоумо с розмарин с кора, шунки... В момента решихме да...
...шунки и др.). Също така произвеждаме пълнени вратове, както и пълнена и узряла глава на врат, и други видове колбаси като секалона, селски салам, узряла лонганиза, фует, узрял чorizo тип сартa, и различни видове пресни колбаси (пресна лонганиза, наденички, пресен чorizo). Правим нарязвания в формат от 100 грама шунка, палета, пълнен врат, пълнена и узряла глава, чorizo и селски салам. Всичко това можете да видите на нашия уебсайт www.pjmayoral.com...