...индустриален и търговски хлад. Стаи за сушене на сирена, шунки и колбаси; сглобяеми хладилни помещения; съхранение и рафтове, отговарящи на хигиенните норми; индустриални изолирани панели; изграждане на лаборатории (сиренарии, кухни и др.); индустриални кухни (котлони, аспиратори, инокс оборудване); климатизация за специална употреба и автомобили; оборудване за барове, ресторанти (кафемашини, машини за лед и др.), магазини (хладилни витрини, везни, рязащи инструменти и др.), за хлебарници и перални (перални машини, сушилни, каландри и др.)...
... Fromages предлага селекция от сирена от сурово мляко A.O.P., както и фермерски сирена, произведени по по-конфиденциален начин. Мари Монтени, сиренар, обучен от един от най-добрите майстори на Франция, предлага също и ултра пресни млечни продукти: масло, сурово мляко, прясно сирене (гладко или селско, козе сирене), както и вина, съответстващи на избраните от вас сирена. В Le Cellier à Fromages ще намерите и разнообразие от ръчно изработени деликатеси (тапенади, зехтин, сушени домати, конфитюри, меденки, бисквити)."}...
...КООПЕРАТИВЪТ НА СИРЕНАРИТЕ ОТ ЛАРЗАК е кооперация, основана през 1996 г., която позволява на 20 производители от "ЛАРЗАК" и "планините на ЛЕВЕЗУ" в АВЕЙРОН да се съберат, за да създадат асортимент от характерни овчи сирена. За целта техните томи се отлежават в естествена изба с 4 нива под земята, което им придава "уникален" вкус и цветна коричка. От повече от 11 години всички техни сирена съществуват и в "БИО" вариант.
Отделение за сирена в Блуа, в Лоар и Шер (41), O di vins fromages ви приветства на адрес 10 улица Емил Лоренс, за да ви представи разнообразие от сирена, вина и деликатеси. Продуктите идват директно от известни производители и местни производители, а предлаганата гурме селекция включва всички видове сирена, червени, бели и розови вина от региона, деликатеси от марката Дюк дьо Гаскон, млечни продукти и пресни кремове. O di vins fromages организира дегустации на вина и сирена, като ви съветва според вашите желания и бюджети.
RNC BUSINESS INTERNATIONAL е основана през 2020 г. и е базирана в Asnières Sur Seine, Франция. Компанията е специализирана в внос-износ на хранителни продукти, включително чесън, ряпа, портокали, зехтин, вина и др.
Агро-хранителната индустрия произвежда стоки за потребление от продукти, произхождащи от селското стопанство и животновъдството. Продукти като йогурти, сирена, замразени ястия, пастети, шоколад и други сладкарски изделия произлизат от тези компании.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.
От 1956 г. Земеделската кооперация за мляко в Сен Бонет дьо Салерс произвежда сирене. Тя произвежда CANTAL с контролирано наименование за произход от сурово мляко. Също така произвежда CANTAL AOP от сурово мляко, направено единствено от мляко от крави от породата Салерс.
Заведенията Фройдмон, базирани в Мароа в региона О гори на Франция, са специалисти в проектирането и производството на качествени хранителни продукти. С многогодишен опит, ние успяхме да развием нашата креативност и процеси, за да отговорим най-добре на вашите нужди и на вкуса на най-изтънчените гурмани.
Cloche d’Or е млекопреработвателна и сиренарска фабрика в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Производител на козе сирене. Контролирано наименование за произход (AOC). Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко.
Cloche d’Or е мандра за сирене в Пон дьо Руан. Тя произвежда козе сирене от прясно мляко, оформено в съответствие с традиционните методи. Козе сирене. Контролирано наименование за произход. Прясно и зряло. От сурово мляко. От пастьоризирано прясно мляко...
... ангажимент се основава на три стълба: стриктен подбор на нашите доставчици и суровини, проследимост на продуктите и нашето индустриално майсторство.Нашите продукти са вдъхновени директно от рецептите на територията на Брес и са изработени с внимателно подбрани съставки. Произвеждаме шунки, черни и бели кренвирши и много колбасарски продукти, като глави сирена, Bressan civiers, lyonски колбаси за готвене и още андуйлети.
Производител на кремозни сирена. Производител на традиционни кравешки сирена. Производител на сирене от термично обработено мляко от Лимузен. Производител на сирена от сурово мляко от Лимузен. Кремозни сирена от термично обработено кравешко мляко. Производител на сирена от Лимузен: традиционно узряване на Лимузон, чиста традиция на Лимузон. Производител на лимузински сирена, оформени с черпак. Производител на разтопено сирене за пържени картофи с камембер.
... прави наистина уникален хидромел, който изненадва много любители на виното. Хидромелът Apis Terrae се сервира например като аперитив, но също така и най-вече в съпровод на предястия и десерти, преминавайки през ястия, фоа гра, ястия с птици (охлюви, гамбос...), сирена, черен шоколад, сушени плодове. Това са нови вкусови съчетания, които новото медено вино от висок клас, произведено във Франция, позволява, занаят, възстановен и продължен от този млад човек, страстен към гастрономията и пчеларството. Хидромелът е вино от мед, което може да се съхранява с години в изба.
...ПРОДАЖБА НА ОВЧИ СИРЕНА (AOC OSSAU-IRATY), КРАВА, СМЕСЕН (коза/овца), ФЕРМЕРСКО КОЗЕ СИРЕНЕ. Производители от трите долини на Беарн: Aspe, Ossau, Barétous...