EURO EXIM АГЕНТ: ИМПОРТ И ЕКСПОРТ, базиран във Франция. Ние разбираме стойността на нашата роля, която играят уважаваните клиенти на Euro Exim на международния пазар в широк смисъл. Ние работим в B2B (Бизнес към Бизнес) за износители и вносители. Работим върху изграждането на доверителни отношения и чист процес между вносителите и износителите. Нашата обширна мрежа от партньори, установени в чужби...
... в Рунжис. Paris Caviar е специалист в морските продукти за ресторантьорството. Paris Caviar търгува и разпространява морски продукти на своите френски и европейски клиенти. Нашата гама от морски продукти за ресторантьорството включва около 480 референции и се състои от две трети френски произход и една трета внос. Нашите доставки се извършват директно за голяма част и под флага на морето Рунжис в допълнение. Контакт и поръчка по телефон: Тел. 01 41 76 11 81 и Факс 01 41 76 11 82.
Le Fumoir de Provence, семейна компания от 2 поколения. Ние сме производители на пушена риба, без оцветители, без консерванти и без добавки. Широка гама от прясна риба и пушена риба. (тун, сьомга, меч риба, пъстърва, бутарга, треска, скариди, стриди, миди, черен морски език, хек, сепии, морски вълк от Средиземно море, златна риба от Средиземно море, морски вълк и много други ... )...
...Импортери на замразени морски продукти, базирани във Франция. Специализирани в сините риби (сардини, скумрии, аншоа, чингри, цели или на филета) от различни произходи, както и в главоноги (калмари / червени, бели калмари от различни произходи). Премиум качество на най-добра цена: кашони на едро или по-малки опаковки по запитване. Говорим много добре английски.
... комфорт и спокойствие в очарователна, светла и гранитна къща с красиви регионални мебели. Разполагаме с 12 стаи и 3 дуплекса за семейства от 4 до 5 души, оборудвани с душ, тоалетна, сешоар, телефон, безплатен WIFI, телевизор, сейф и паркинг. Традиционна кухня ще бъде предложена с нашите чудесни регионални продукти и морски дарове: благородни риби и морски дарове. Подаръци за правене или за себе си - гурме престой за 2 души в очарователен хотел, в сърцето на едно от най-красивите села във Франция с гастрономична вечеря.
Peerless-Bam е френски производител от 1952 г. на рибарски макара за река (ток, на улов, на риболов с плувка и др.) за пъстърви и бели риби, но също така и за морски риболов (сърфкастинг, на борда на лодка, на тролинг). Макарата Peerless-Bam е проектирана и произведена според ноу-хау и с материалите, използвани в авиационната индустрия. Те са с 5-годишна гаранция и предлагат 15 години ремонт на достъпни цени благодарение на надеждната и ефективна следпродажбена услуга.
...Светло жълт цвят с бели златисти отблясъци. Свеж, но доста дискретен нос, основно цветен. Лека минералност при аерация и деликатен нюанс на зелена ябълка. Вино с лекота и деликатност, доминирано в средата на устата от свежестта на цитрусите. Завършек с голяма финес и приятна текстура, балансирано и плодово. Прекрасна дълготрайност за цялостно и ефирно усещане.
Съхранение и запазване: Може да се съхранява 5 години.
Гастрономия: Сервирайте при температура 14°C. Съпътства риби, морски дарове и птици.
... храната. Този процес значително намалява загубата на вода и сокове, съдържащи се в храната, е незабавен и бърз, не генерира и не отделя миризми или мазен дим, пренася на храната аромат, предварително въведен в алкохола. Примери за реализиране на "шоу готвене": готвене на яйца на пара в залата, горещ суфле в залата, карамелизиране на шоу, фламбиране в залата, но също така и други "изненадващи" готвения на меса, риби, морски дарове, миди, плодове...
... нашия отговорник по качеството. Нашата платформа е с площ от 1000 м2, охладена и спазваща веригата на студеното съхранение от момента на пристигане на продуктите до тяхното доставяне при различните ни клиенти. Структурата на компанията наема 35 души на пълен работен ден. Разполага с флот от 26 превозни средства с тегло под 3.5 тона. Така, предприятието има 3 типа дейности, а именно: Дейност по преработка: Категориите продукти, засегнати от тази дейност, са цели или опразнени риби, които преминават през следните обработки: - Извеждане на вътрешностите.
... HACCP nous permet de maîtriser les risques et d’établir des mesures préventives.\n\nAvec une clientèle composée de GMS, GROSSISTE, HOTEL, RESTAURANT, DÉTAILLANT, notre équipe dynamique assure tous les jours les livraisons sur la côte d’azur.", "Bulgarian": "От 2004 г. FOOD and BEVERAGE SERVICES се занимава с внос, търговия и износ на замразени и пресни морски продукти в Сен Лоран дю Вар.\n\nНашата...