...С деликатния си естествен и вкусен аромат на шоколад, тази смляна грахова пудра, която съдържа подсладител, ще бъде идеален съюзник за отслабване или за увеличаване на мускулната маса!
Натоварена с веган протеини, тя има ниско съдържание на калории и мазнини. Съставена от грах и какао, растителните протеини в този продукт могат значително да допринесат за препоръчителния дневен прием! Грахът е...
...Какво представляват Crousticks с черен шоколад?
Бисквитка с оризово брашно, царевично брашно и 5% захар, това е всичко.
Добър черен шоколад с минимум 48% какао без лецитин вътре, който ще зарадва любителите на сладкото!
Нищо повече!
Съставки: ЧЕРЕН ШОКОЛАД 50% Оризово брашно, царевично брашно, пълнозърнесто оризово брашно, захар от тръстика
Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...
... психотропен ефект!
Как да консумирате шоколад Bloom&Cie?
Отворете плочката шоколад с CBD Bloom&Cie
Яжте 1 или 2 квадрата (или повече?)
Не забравяйте да приберете шоколада в опаковката след консумация
Съхранявайте шоколада с CBD Bloom&Cie максимум 2 месеца след отваряне
Съставки
Черно шоколад (какаова паста*, захар от тръстика*, какаово масло*), бадеми, лешници, орехи, шамфъстък, клюкви, сушени смокини, кокосово масло MCT, CBD (екстракт от конопен канабидиол), терпени и много любов!
Вкус: Интензивен шоколад 71% какао
CBD: 10mg на квадрат...
...разбитото масло с ултра кремообразна и разтапяща се текстура е подходящо за лицето. Шоколадовата пяна ще ви зарадва както с текстурата си, така и със състава, естествения си аромат на какао и цвета, който ще подчертае тена ви.
Рецепта от традицията - Уникално умение
Искате шоколад? Черен шоколад с смокини и орехи, черен шоколад с череши Амарена, млечен шоколад с маршмелоу, бял шоколад с мрамор от малини или специалитетът на къщата - бар Марсилия... Барът Марсилия ® е специалитет на Шоколадиера от Марсилия. Пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурално, хрупкаво, по старинна рецепта, с портокал или череша...
...Класика в ново издание! Открийте емблематичния мини-мечок от маршмелоу в оригинална рецепта: маршмелоу с какао, обвито в млечен шоколад.
Нежно и вкусно маршмелоу за удоволствието на всички. Иновация в текстурата на маршмелоуто, по-разтапящо и въздушно от всякога.
... цялата си палитра от богати аромати. Взаимодействайки с въздуха, той освобождава интензивен и уникален букет.
Съчетание с ястия
Courvoisier Initiale Extra е великолепен дижестив. Идеален след вечеря, неговата дълбочина и сложност се съчетават перфектно с богатите вкусове на черен шоколад, особено ако има високо съдържание на какао.
НАГРАДИ
СРЕБЪРЕН МЕДАЛ
Международен конкурс за вино и спиртни...
...разположена в региона на Лоара.
Всяко шоколадово квадратче съдържа 10mg CBD.
Съставки на черния шоколад: маса от какао от Папуа Нова Гвинея, био и справедлива търговия, захар, какаово масло, ванилов прах, CBD изолат. Може да съдържа следи от глутен и ядки.
Тегло: 90 грама...
... микроелемент подпомага функционирането на мускулната и нервната система и помага за поддържане на нормално кръвно налягане.
Съдържание на въглехидрати под формата на органична тръстикова захар: тази рафинирана захар съдържа минерални соли.
Няколко вкуса за напитки (какао, кафе [соя], червени плодове [соя], шоколад [100% грахов протеин], ванилов десерт [соя], десерт с какао и лешници [соя и лешници] и...
... стойност.
Те ще насърчат процеса на отслабване според двоен принцип:
Да осигурят на тялото необходимото количество протеини за поддържане на мускулната маса.
Да принудят организма, чрез намален калориен прием, да търси в мазнините си допълнителната енергия, от която се нуждае.
СЪСТАВКИ:
Млечни протеини (емулгатор: лецитини), обезмаслено какао на прах (20%), обезмаслено мляко на прах, аромат, сол, сгъстител: ксантанова гума, подсладител: сукралоза.
Тегло: 240 г
Количество / Опаковка: Кутия с 7 пакета по 25 г...
...Кремообразна смес с типично италиански вкус. Съчетание на най-добрите кафета Арабика и Робуста с нежна сладост и богат аромат. Ароматна чаша, с едва забележима киселинност, аромати на препечен хляб, плодови и подправкови нотки и интензивен аромат на какао. Изразителен послевкус на какао, напомнящ на черен шоколад.
Състав 40% Арабика, 60% Робуста - Интензивност 10...
Burçak Baharat е известна турска компания с дълга история. Ние се специализираме в производството и експорта на разнообразие от подправки (от 100 грама до 25 кг), включително червен пипер, кафе и сладкарски продукти (разбита сметана, какао, сладка ванилин, бакпулвер, шоколадов сос, разновидности на нишесте), нар сироп, ябълков оцет и винен оцет, както и ароматизирани напитки. Ние сме...
...Единственият занаятчия шоколадиера, трансформиращ какао в региона Пака!
THEOBROMEUR ШОКОЛАДИЕРА с висше образование в агро-хранителната индустрия, Даниел Ейнард трансформира изключително какаото от Кот д'Ивоар! Той произвежда собствена шоколадова обвивка! в своята микро единица във Венел, Прованс! Шоколад НОИР и мляко 100% от Кот д'Ивоар, единственият истински моноизточник, моновариетален от...
Специалист в областта на шоколадовите букети, сайтът farandolechocolats.fr предлага красив асортимент от шоколадови композиции, доставяни с няколко клика в цяла Франция. Изобретателни, смели, лакомствени и изненадващи, шоколадите са концентрат на Франция от 19-ти век и днес, за да отговорят на желанията на любителите на изискан шоколад. Ние желаем да предложим най-доброто от френското качество...
... компанията.
Нашите предимства:
- Изтънченост: Качеството и автентичността характеризират нашите шоколади. Дълготрайни на небцето, изработени с най-добрите сортове какао и стриктно подбрани суровини. Шоколадът е 100% чисто какаово масло.
- Креативност и оригиналност: над 50 нови творения се предлагат на нашите клиенти с асортименти от ганаши и пралини.
- Естетика: Освен качеството на вкуса и аромата, нашите шоколади имат особеността да бъдат всички фино декорирани с какаово масло.
Произвеждаме също така трюфели, шоколадови плочки и предлагаме дегустационни кутии.
... тези от какаовите зърна. Така всякаква животинска мазнина е изключена от производството на нашия шоколад. Нашите работилници са оборудвани с инструменти от миналото и последна технология, които позволяват на нашия майстор шоколадие и неговия екип да произвеждат работа, съчетаваща качество и оригиналност. Разполагаме с производствено пространство в Оаз, на ръба на гората Шантили, където 1000 м2 са...
Мосю Шоколад е специализирана в дистанционната продажба на кутии с шоколад от 100-те най-добри шоколадови майстори във Франция (класиране на годишния гид на Клуба на шоколадовите любители).
Месечни абонаменти (кутии), онлайн продажба на най-добрите продукти, открити при шоколадовите майстори...
Ние предлагаме също така проектиране на бизнес подаръци за компании и комитети на предприятията. Персонализация, гурме кошници: ние лесно се адаптираме към всички искания на професионалистите.
...От 2022 г. ELITOPHE SAS е компания, специализирана в търговията с хранителни продукти. Основно, ELITOPHE SAS е доставчик на какао, по-специално на какао на зърна и развива био какао на семена.
Компанията предлага също така какаови зърна, соя, сусам и фъстъци на международно ниво. Това са натурални, биологични продукти, идващи от африкански страни като Кот д'Ивоар, Гвинея или Бенин.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация!
... и суровини, без оцветители, без консерванти, без аромати. Производител на пасти за намазване без палмово масло, от какао. Производител на паста от спекулос, пълнежи от лешници, продукти без захар за диабетици и др. Безкрайна креативност, въображение, акцент на вкуса, традиция, занаятчийство и производствени тайни дават живот на пасти за намазване с искрящи, хрупкави текстури, с пипер от Еспелет AOC, солен карамел, крем от спекулос и други.
... шоколадьорите се добавя лабораторията на покривателя, който преобразува какаовите зърна от Сао Томе в покритие от шоколад. През октомври 2008 г. Max Vauché получава първа награда на националния конкурс "Stars et Métiers" в категория "Глобална стратегия за иновации" за създаването на своята шоколадова фабрика: този проект награждава и неговия солидарен подход в подкрепа на производителите на какао от остров Сао Томе и Принсипе.
...карамели, нуга, марципан... Посетете онлайн магазина на Анри Льо Ру, за да откриете финеса и изтънчеността! Там ще намерите нашите асортименти от черен или млечен шоколад, нашите шоколадови плочки от най-добрите сортове какао с благороден произход! Разтопете се и за карамелите на Анри Льо Ру, освен вкусния CBS®, има над 10 плодови аромата за откриване! Да не забравяме и нашите други сладости: Caramélier®, паста за намазване с CBS® (Карамел с солено масло), или Bonsoncoeur®, фина шоколадова паста за намазване.
Компанията Confiserie Azuréenne е специализирана в производството на какао, шоколад и сладкарски изделия. Нейните продукти включват по-специално захаросани кестени, кестенова крема и сладолед на основата на кестени.
Предлагаме ви асортимент от луксозни ръчно изработени и златни шоколади, които да съпътстват вашето кафе. Разпространяваме нашите шоколади в луксозни хотели и ресторанти из цяла Европа.
Eurofood trading е търговец на оборудване за хранително-вкусова промишленост: месна индустрия, индустрия на сиренето, шоколада, сладкарството, конфекцията, консервната промишленост и хлебопроизводството. Можем да предоставим ново и употребявано оборудване от следните марки:
MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
Добре дошли в шоколадовия свят на шоколадерия Peromet, вашият гурмански партньор за професионални събития! Нашата компания продължава занаятчийската традиция на шоколада, предлагайки вкусни и висококачествени творения за вашите клиенти и колеги.
Шоколадерия Peromet ви предлага широк спектър от занаятчийски продукти, адаптирани към вашите нужди и изисквания. Независимо дали искате да подарите корп...
...). Качеството е приоритет за Les Chevaliers d'Argouges, затова е напълно естествено, че компанията е придобила наименованието „шоколад с чисто какаово масло“, което удостоверява, че шоколадите не съдържат растителни мазнини.
CEMOI е компания, чиято дейност е изцяло свързана с шоколада. CEMOI произвежда шоколад в различни форми за индустриални цели. Има шоколад в течна или твърда форма: покритие, хлебарски пръчки, капки и парченца, цистерна, какаова маса, … Какаово прах, течна или твърда глазура, течна или твърда плънка,… За да покрие всички нужди на клиентите си, компанията CEMOI разполага с много широка гама от продукти, посветени на шоколада, а също така компанията обхваща всички продуктови сегменти от нисък до много висок клас.
CHOCOMAPT - ШОКОЛАДЕРИЯ DARDENNE е компания за производство и разпространение на шоколадови изделия, като черен шоколад, бял шоколад, шоколад с плънка, горчив шоколад и др., и специалист в производството на шоколади на основата на агаве, производството на кремове за намазване и мини пралини.
ШОКОЛАДЕРИЯ DARDENNE произвежда шоколади по традиционен и автентичен начин, спазвайки уменията на майсторите шоколадери, като в същото време интегрира концепция за здраве и благополучие. Всички шоколади се правят от смляно какаово зърно по традиционен метод.
CRIOLLO CHOCOLATIER е компания, специализирана в производството и търговията с шоколад. Компанията произвежда широка гама от ръчно изработени шоколади с отлично качество.