... съставки, без консерванти, в обмислен подход. Ние се грижим всеки аспект от нашето производство да отговаря на нашата етика и ценности.
Нашите миксолози са способни да работят с всички видове спиртни напитки. От коняк, през джин до арманяк и всички останали. Ние предлагаме и решения с бяла етикетка. С други думи, можем да проектираме уникални рецепти, персонализирани бутилки и специално изработени...
...добавки или консерванти в нашите продукти; всъщност нашият прах е съставен единствено от пипер д'Еспелет. Искаме да споделим с вас най-доброто от тази баска традиция, за да добавим, освен цвят, и плодова и ароматна нотка към вашите ястия. През 2022 г. получихме най-престижната награда, спечелвайки златен медал 2022 на CGA.
Открийте изкуството на мoчите с Exquis Mochi!
Ние сме специализирани в артезанското производствона висококачествени сладоледени мoчи (замразени), сладкарски мoчи (свежи) и даифуку (при стайна температура).
В Exquis Mochi предлагаме разнообразие от супер мoчи, изработени без изкуствени аромати или консерванти. Всяка хапка ви отвежда на пътешествие с мекото тесто от оризово брашно и прекрасните...
производствона ръчно изработени и местни висококачествени консерви от диви гъби, приготвени и гъбен сос, предназначени за деликатесни магазини, търговци на едро и ресторанти. Готови за употреба сосове от горски гъби, без добавки, без консерванти, без аромати, чист етикет. Производство в Оверн-Рон-Алпи. Морели, манатарки, горски микс, спарасиси, лактации, шии-таке произход Франция (morchella...
Производствона суровини от какаови зърна за произход, ние също произвеждаме нашата пралина от лешниците на Пиемонт, производствона бадемова паста. От суровините: ние реализираме нашите готови продукти: асортимент от пралини и ганаш. Нашите други сладкарски изделия: плодова паста, нуга, маршмелоу също се произвеждат без консерванти или други добавки.
Ние разполагаме и с продукти за потребители, които са алергични към лактоза или глутен.
Имаме асортимент от кашерни или халал продукти.
...за да произвеждаме нашите брашна и пасти.
Нашите брашна се произвеждат на студено на гранитни мелници от Тарн, нашата мелница е с френско производство, което запазва всички хранителни вещества на зърната. Нашите пасти са без яйца, без сол, без консерванти и без добавки, за да гарантираме несравним вкус и качество.
С оглед на удовлетворяване на най-взискателните вкусове, предлагаме разнообразие...
... консерванти. Всички наши сапуни са сапонифицирани на студено.
Млякото от кобила, което използваме, идва от нашето собствено отглеждане на Irish Cob и Gipsy Cob. Кобилите живеят на стада и максимално навън в нашите ливади. Нашият приоритет е благосъстоянието на нашите коне.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация относно нашите козметични продукти на основата на мляко от кобила.
Креперия Келтия Невез е основана през 1982 г. в Уелгоа (централна Финстера), туристически град, известен с легендарната си гора и своите хаоси. Нашите крепове се приготвят ръчно с фермерско мляко, пресни яйца и прясно масло, без консерванти и добавки. Предлагаме също и органична гама от пшеница или малък спелт. Ръчно производство и местни съставки. Придаваме голямо значение на нашите доставчици...
Компанията Gâteau Dauphinois проектира и произвежда ръчно, от баща на син, плодови бисквити без оцветители и консерванти. Жертва на своя успех и качество, компанията търгува с продуктите си във Франция и вече в чужбина. Нейната рецепта и традиционен метод напроизводство, без консерванти, оцветители или изкуствени аромати, все пак позволяват да се запази този вкусен сладкиш в продължение на няколко месеца.
... конфитюрите на Франсоаз, успехът е незабавен! Историята на семейството Херадо започва тогава. Днес, не по-малко от 60 продукта, конфитюри, плодови пасти и сиропи, се произвеждат по занаятчийски начин от Франсоаз и сина й Бернар. Нашата тайна: производство без химикали и без консерванти!
...писалки, защитни устройства и импланти). Nemera предоставя решения за фармацевтичната, биотехнологичната и генеричната индустрия, включително иновационни стандартни продукти ("незабавно налични") и разработване на персонализирани устройства и договорно производство. Иновацията за пациентите е в сърцето на мисията на Nemera. Над 50 инженери и експерти работят за реализирането на това в Центъра за иновации в Ла Верпилиер, близо до Лион.
От 1996 г. се занимаваме с производството на качествени ръчно изработени сухи бисквити. Нашите медени хлябчета с подправки са известни и се продават в гастрономически магазини. Всички съставки са строго подбрани. Произвеждаме всички наши ръчно изработени продукти във Франция, в Бургундия. Продаваме на едро или на дребно и изнасяме в Азия, Европа, Канада... чрез специализирани вносители на висококачествени хранителни продукти. Произвеждаме също и безглутенови бисквити. Нашите продукти са без оцветители и без консерванти. Процесът напроизводство и опаковане подлежи на сертификация HACCP.