Франция, Ares
Ние произвеждаме и разпространяваме на територията на Франция и Европа асортимент от замразени продукти, произхождащи от реюнионската гастрономия, като: - бучони, - неми, - самосас, - теста за самосас, - рибни кюфтета, - бонбонпименти, - креолски колбаси и пушени колбаси, - сарсив, - пушено постно свинско и пушено пиле. Доставките се извършват от водеща на пазара хладилна транспортна компания, за ...
Франция, Flagey
AGRODOUBS е дъщерно дружество на COQUY, производител на яйца (бели, жълтъци, пастьоризирани яйца). То е създадено през 1990 г. с цел да се оползотвори излишъка от продукция. С двадесет години опит в производството на замразени десерти, AGRODOUBS е специализирано в кулинарни приготовления за хотели, ресторанти, шоколадови фабрики и индустриалци в хранително-вкусовия сектор. AGRODOUBS работи по проц...
Франция, BEDARRIDES
Широка гама от традиционни пасти (пълнени и непълнени) и предлагаме също така разнообразие от сосове, за да обогатим нашето продуктово предложение. Нашите пълнени пасти са налични в голямо разнообразие от форми и цветове и произвеждаме над четиридесет различни вида паста, разпространявани в селекция от специализирани магазини, като деликатесни магазини и кетъринг, но също така и за дистрибутори на...
Франция, Saint-Félix Lauragais
Компанията BARON DE ROQUETTE произлиза от семейството Roquette-Buisson, което датира от Средновековието. Открийте най-добрите продукти от региона, приготвени с традиционни рецепти. Първоначално, консервната фабрика беше само малка работилница за нарязване за местни производители, от 1985 до 1989 година. Тази работилница позволи на Луи-Шарл да срещне основните елементи за управление и функционира...
Франция, Chef Du Pont
Mont Blanc SAS е специализирана в производството на млечни продукти, които предлага под марките Mont Blanc и Gloria.
Франция, GARDANNE
нашите продукти: черни маслини по гръцки стил, подправени счупени маслини, маслини Coquillos, маслини за аперитив, маслини Agosti.........
Франция, St Agathon
Daunat винаги е имал за цел да отговори, а дори и да предвиди очакванията на французите, използвайки своя опит в производството на хляб и пълнежи. Така, през 1996 г., Daunat например беше първата марка сандвичи багети, която навлезе в големите търговски вериги! И с тази постоянна воля за иновации и френска креативност, Daunat предлага нови текстури и вкусове, подчертавайки нашето наследство и трад...
Франция, Bergerac
Alimentation Fine de France е водещият френски търговец на деликатеси, благодарение на стриктната си политика за качество: селекция на продукти на базата на строги вкусови и качествени критерии, като се избягват максимално различни добавки, оцветители и консерванти, и се насърчава лесната употреба и иновациите, в съответствие с френската кулинарна традиция. Внедряване на пълна проследимост на прод...
Франция, Vierzon
...В близост до жп гара SNCF *** (5 минути). В допълнение към нашето привилегировано местоположение, хотел "Арше" предлага климатизирани стаи, оборудвани с: LED телевизор с плосък екран, безплатен интернет достъп чрез Wi-Fi, много удобни завивки във всички стаи. Стаите са достъпни за хора с увреждания. Допускат се домашни любимци. Безплатен закрит, охраняем гараж. Ресторантът е отворен вечер само за нашите клиенти. Нашите грил ястия или риба се приготвят на вулканични камъни. Прекарайте приятно време в нашия ресторант "Ла Гриладин", отворен вечер, освен в неделя. Традиционна кухня.
Франция, Lanzac
Фермата Грезелад е разположена в един от регионите, известни с отличната си кухня - Керкси-Перигор. Семейният бизнес е специализиран в производството на консерви на основата на фоа гра. Фирмата произвежда пресни продукти и домашни консерви. Тя предлага фоа гра (блок фоа гра, цяло фоа гра от патица и полусготвено фоа гра), магрети от патица, конфити и готови ястия. Освен това предлага предястия...
Ресторант, бар, лоундж с шикозна и модерна декорация. Разположен в Париж 8-ми район, на две крачки от известния булевард Шанз Елизе и близо до Златния триъгълник, ирландският паб O’Sullivans FDR е идеалното място за релаксация след шопинг сесия. В същото време ресторант, бар и лоундж, O’Sullivans предлага ястия и десерти, приготвени на място от пресни продукти, както и тапас в края на деня. Шикозна и модерна декорация, усмихнати сервитьори, музикална атмосфера и предаване на мачове.
Франция, Bonneuil Sur Marne
... създаване на собствени рецепти. Хрупкави при готвене, просто е необходимо да се напълнят фило тестото и кадаифа, за да се получат разнообразни и креативни ястия. Благодарение на своето ноу-хау, нашата компания има способността да отговаря на изискванията на нашите клиенти: - Опаковане в модифицирана атмосфера за оптимално съхранение, - Устойчиво тесто, лесно за готвене и хрупкаво, - Продажба под марка на дистрибутор благодарение на ефективното си опаковъчно средство, - Висока производствена способност, - Проследимост и контрол на качеството през цялата производствена верига.
Франция, Parthenay
... качеството и разходите на съществуващите си рецепти. Тази двойна компетентност прави FAVID предпочитан партньор за множество и разнообразни приложения. Най-големите френски и международни групи се доверяват на компанията да ги подкрепя в развитието им на пазарите в секторите на колбасите, солените храни и готовите ястия.
Франция, Le Château D' Oléron
Предприятие за преработка и замразяване на стриди Marennes d'Oléron. Работим с 100% натурални и регионални продукти, за да гарантираме вкусовете и хранителните качества. Нашите стриди №3 с качество IGP се предлагат в половин черупка, гарнирани с глазура (с различни вкусове) и са замразени в сурово състояние. Предназначени за GMS и RHD, за да бъдат приготвени на фурна при 200° C. Изнасяме в Италия ...
Франция, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA е консервна фабрика, създадена през 1991 г. от CHARLES ANTONA близо до Аячо в Корсика. Тя е специализирана в производството на регионални корсикански специалитети, основани на valoriziraneto на традиционната регионална кухня, и използва последните технологии в агрономията.
Франция, FONTAINE DE VAUCLUSE
Занаятчийско предприятие, чиято основна дейност е производството на провансалски специалитети за намазване за аперитив (тапенади, тиани, писту...) и приготвени подправки (конфитюри от лук, смокини, провансалски горчици...). Приоритетът е даден на избора на суровини, на качеството, на вкуса. Ян Боск, готвач по професия от баща на син (18 години в гастрономията), се вписва в провансалската традиция,...
Франция, Fonsorbes
...Създадена през 1970 г. от Луи Сеньори, компанията SA SEIGNEURIE & FILS първоначално е била установена в Тулуза. Тази търговска дейност ще се развие в работилница за производство на колбаси след постъпването на четиримата синове. Дейността по търговия на едро и полуедро с колбаси, готови ястия, сухи продукти... През 1995 г. компанията се премества в Фонсорб в нови помещения с площ от 1500 м2 и...
Франция, Wissous Cedex
... хранителната индустрия на готови ястия, консервирани и дехидратирани, и разполагаме с две производствени площадки за производство на сурови и готвени и обработени продукти. Тези съоръжения ни позволяват да произвеждаме 6500 тона готови продукти годишно с оборот от около 21 милиона евро.
Франция, SETE
AZAÏS-POLITO, семейна и занаятчийска консервна фабрика за рибни ястия, днес е известна и призната за качеството на своите продукти, които са станали незаменими в кошницата с местни продукти от региона Лангедок-Русийон.
Франция, Revel
...Компанията COPRAF е специализирана в доставката на прясно и замразено месо за индустрията на готовите ястия, колбасите, дистрибуцията (Cash & Carry, GMS, дистрибутори и др.), както и за голям износ.
Франция, Castelnaudary
... великолепна паеля или щедър кус-кус. Така и вие ще станете част от празника. "Gigot Bitume" е ястие, което се приготвя на строителни обекти. Обикновено по време на хранене, което събира всички занаятчии и отбелязва края на работата, "La Table à Dudule" продължава тази традиция на майсторите асфалтчици от началото на XX век. Съберете вашите гости, където вкусът, приятелството, обичаят и шоуто се събират около вашите маси! Този древен метод на готвене се съчетава с много други ястия, като лионски колбаси, агнешко бутче,... Той отговаря на...
Франция, Paris
Идеално разположен в 12-ти район, срещу гара Лион, този хотел се намира на 10 минути пеша от площад Бастилия. Той предлага климатизирани стаи с безплатен Wifi и сателитна телевизия, собствена баня. Хотелска верига: Logis International. Хотел Terminus Lyon разполага с 60 стаи - единични, двойни, тройни и четворни. Помислили сме и за семействата с възможност за настаняване в свързана стая с вашите деца. Нашият хотел предлага набор от услуги, рум-сервиз с топли и студени ястия, денонощно.
Франция, Châteldon
... организирано около различните методи на разпределение (таблици, колективни ястия, консерви), конфигурации (разстояние между производствени и потребителски места, студена връзка, гореща връзка) и е насочено към всички видове заведения: болници, клиники, заведения за настаняване или специализирани, затвори.
Франция, Olonne Sur Mer
...лимузинско телешко, френски свинско, агнешко, конско и птици от Шалон. Менюто и ястията се променят в ритъма на сезоните. Кетърингът работи с местни производители и приготвя традиционни ястия на базата на пресни продукти. Имате избор между няколко пакета месо (говеждо, телешко, свинско, птици и смесено), бюфет (сурови зеленчуци, салати, табуле, пастет/рилет, асортимент от колбаси, гарнитура, няколко вида меса на избор и плато със сирена), няколко топли ястия, барбекю и гарнитури.
Франция, Montaut
Основана през 1920 г., къщата LAFITTE е специализирана в гастрономията на Ланд. Къщата е истински специалист в традиционната мазна патица. Тя произвежда фоа гра от патица и гъска, конфити, магрети, крила и бутчета от патица. Предлага също така предястия и готови ястия като патешки пастет, патешка мус, рилони и рилети, традиционни пастети, терини, полу-сготвени пастети, кавиар от Аквитания...
Франция, Blagnac
...буркани с цели трюфели или обелки, или стърготини от трюфел. Ще откриете и малки удоволствия, които да обогатят вашите ежедневни ястия, благодарение на трюфелово масло или оцет, пасти, подправки или дори ястия като ризото, паста или полента. За да добавите малко трюфелова нотка към вашите ястия, можете да изберете кремове или сосове. Освен трюфели, ние селектираме и различни висококачествени гъби...
Франция, Agen Cedex 9
... рецепти за напитки, ястия, млечни продукти, сладкарски изделия,... Ще имате възможността да създавате по-типични формули (прясна мента от Лот и Гарон, лимон от Сицилия, пипер от Еспелет,...), да използвате квалификациите "естествен произход", био (за гамата Bio-Rouages) и да представяте нашите суровини на етикетите на вашите продукти.
Франция, Bastia
Търговия на едро с храни за хранителни професионалисти, професионалисти в хлебопекарството, професионални общности. Предлага се широк асортимент от качествени продукти: Корсикански продукти, месо и птици, млечни продукти, замразени храни, лед, колбаси, сирена, йогурти от всички световни вкусове, консерви, нишесте, зеленчуци, риба, десерти, супи, сосове от домати, масла, плодови пюрета, готови ястия и много други.
Франция, Paris
...Пелмени е красиво малко руско заведение, разположено на 16 улица Торичели, в Париж, 17-ти район, което кани да откриете 'вкуса на голямата Русия' чрез вкусни ястия, приготвени на място, и продукти от фината гастрономия, идващи от Русия. Пелмени предлага нотка на обновление на типа руски заведения, които обикновено се срещат в Париж, да кажем, често малко прашни. Както подсказва името му...
Франция, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA е занаятчийска компания, специализирана в производството на фоа гра, пастети и готови ястия. Продукти от висок клас, в съответствие с традициите, без оцветители и консерванти. Сертификация BIO за линия пастети, както и за ябълково пюре. Три вегетариански терини в каталога. Изработка на гастрономически пакети за общини и фирмени комитети. Възможен експорт и големи обеми.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play