...
Сервирайте охладено на около 10°C, за да съпътства салата Цезар, козе сирене с мед или лижойска салата. То ще бъде идеалният партньор за филеоттреска с лимон или за соте от пуйка с къри.
Регион: Маконé
Сорт: Шардоне...
...Инокс, прецизно леене 1.4308.
Винт CHC ISO 4762 и гайка ISO 4032, инокс.
Винт H ISO 4017 ø от 30 мм, инокс.
Фланците с диаметър 30 и 40 мм са снабдени с капак с резба от силикон, който защитава резбата на винта H от замърсявания и увреждания.
Референтен номер: 29014
Покритие: Електролитно полиране
По запитване: Индексирани ръчки за закрепване
Аксесоари: Кръгла и квадратна тръба 29050...
... след улова, всичко това в открито море.
Предлагаме нашите порции филета оттреска PBO, предназначени за B-to-B, в опаковки от 6.8 кг Interleaved.
Наличен размер: 100 - 200 г (3,5 - 7 унции)
Не се колебайте да ни споделите вашите нужди и да поискате допълнителна информация за нашите продукти!
Размер в г: 100 - 200 г
Размер в унции: 3,5 - 7 унции...
...Хапки от черен морски език, пушен натурално / Хапки отфиле на треска, пушено натурално / Хапки отфиле на треска, пушено, мариновано с домати и босилек / Хапки отфиле на треска, пушено, мариновано в тайландски стил / Асортимент от хапки отфиле на треска, пушено натурално / тайландски / домати-босилек.
...AOC Riesling Alsace domaine Klein
Сух, Плодов, Минерален
На вид: Светло жълто, с зеленикави и блестящи отблясъци, подчертаваща неговата характерна свежест
На нос: Разкошни нотки на цитруси, деликатни аромати на лимон, минерални нюанси
На вкус: Доминираща киселинна структура, която придава на това вино цялостен, завършен характер и минерално изразяване
Перфектно съчетание: Кисело зеле, Филеот щука, Филеоттреска с паравани зеленчуци
Температура на сервиране: 8 до 10°C
Съхранение, стареене: 5 до 7 години...
...Съставки:
- 40 % екстра силна горчица
- 36 % орехови ядки
- 11 % растително масло
- Вода
- Сол
Съвети за употреба:
Пай с шунка, филеоттреска.
Този продукт вече не е наличен.
Морски търговец - вносител на прясна риба, произход Исландия. Търговец на едро в Булон-сюр-Мер, специалист по филеоттреска. 100 % прясно, 100 % без добавки, качество и обслужване: екип на ваше разположение. Севрюга, морски вълк, хек, треска, черен хек, юлиен, платика, хек, мерлан, налични на филета, филе или опашки. Нашите продукти са сертифицирани с MSC и IRF, които са етикети за устойчиво и...
... проследимост на продуктите и на тясната връзка, която поддържа с доставчиците и клиентите си. Френска кухня: морска риба, треска, турбот, светец, камбала, опашка от лот, жълта и черна риба, бара, див и отглеждан морски лъв, октопод, сепия, раскас,... Японска кухня: филеот албакор тон, дебел и червен, сьомга от Норвегия и червен етикет, дорадо от Гърция, бара от Гърция, пресен и замразен октопод, бял мула,... Общности: доставчик на морски продукти за големи общности.
... 2012 г. - Виетнам. Обеми на производство по области: - Исландия - 1500т - Русия - 800т - Нова Зеландия - 500т - Балтика - 100т - Азия - 3000т. Въпреки че Виетнам е широко признат за производството на Пангасиус, а не за бяла риба като Атлантическия треска, Хадок и Аляския полок, ние решихме да започнем производство във Виетнам в началото на 2012 г., за да намалим зависимостта от производството в...
...Гастон & Вашият Траiteur de la Mer. Производител на готови ястия, предназначени за секции морски дарове и деликатеси. Гастон е историята на производител, който създава своя бизнес през 1978 година в региона на Тулуза, в Дремил-Лафаже. Нашите морски продукти, произведени по традиционен начин, са изработени от пресни съставки: филеот прясна треска, произхождаща от див улов. Гаранция за безупречно...