...наречени „отровен сумак“: той е токсичен! Използване: Препоръчваме да използвате сумака като подправка. Затова ви съветваме да не го готвите, за да може да запази всичките си свойства и вкус. Сумакът се използва като цвете от сол, поръсено върху ястие. Можете да го добавите върху печено месо, риба или печени зеленчуци. Можете също така да поръсите тази подправка върху много ястия. Чанта: 10 кг...
Франция, Outreau
CHANNEL SEA FOOD е компания от Хаутс де Франс, специализирана в вноса и износа на морски продукти. Нашата група интегрира постоянен мониторинг на генетиката и създаването на нови видове, което ни прави основен играч на пазара. Винаги на разположение на клиентите, ние вземаме под внимание вашите предложения, за да усъвършенстваме качеството на нашите продукти. От повече от 30 години CHANNEL SEA FO...
Франция, Descartes
... пушена сьомга изключително от прясна риба. Биологична пушена сьомга Ние сме сертифицирани от Ecocert от 2004 г. за прясно филе от сьомга, цяло и нарязано биологично пушено сьомга, както и за цяло и ръчно нарязано пушено сьомга. От шотландска, ирландска или норвегска сьомга. Сьомга, маринована с копър Тази сьомга се маринова бавно при 0°/C, към която добавяме фино нарязан копър.
Франция, Bidart
...Продукт от морето: Тартар от дива дорадо, замразен - 300Г - Ръчен риболов - Тартарът от розова дива дорадо, замразен, произлиза от традиционен риболов с въдица, който спазва риболовните резерви и периодите на размножаване. Месото е йодирано и твърдо, филетирано, нарязано ръчно с нож и опаковано вакуумно в пакет от 300Г. Замразяването гарантира санитарната безопасност на този вид сурова риба. Всички наши пакети се транспортират при контролирани температури, качеството е ценност, с която Maison Caudalie не прави компромиси!
Франция, Mietesheim
... суши и сашими (сурова риба). Може да се намери под формата на готова паста в туба или на прах, към който трябва да се добави вода, за да се получи известната зелена паста. Богат на витамин C, калий и калций, той е известен и със своето действие върху свободните радикали (антиоксидант), диабета или кръвообращението. Тази кулинарна подготовка с мощен вкус е напълно произведена от биологично земеделие. Съставки: Хрян* 32%, ябълков оцет*, алкохолен оцет*, вода, морска сол, шою* (вода, соя*, пшеница*, сол от...
Франция, La Rochelle
...Сивата морска сол се събира от дъното на солниците в периода от юни до септември. При събирането си, тази сол става сива благодарение на глината, от която са направени солниците, и която я оцветява естествено. Сивата сол натрупва всички микроелементи като калций, калий, магнезий, мед, желязо, цинк, минерални соли, присъстващи в почвата, и също така запазва йод. Сивата сол се използва основно за готвене на храни (зелени фасул, картофи, риба и печива в солена коричка...) Опаковка „Сурова от реколтата“. ТЕГЛО: 1 кг...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play