...Евкалиптът е много ценен листен материал във всичките си форми и аспекти. Толкова вдъхновяващ, обожаваме евкалипта и сме щастливи да ви предложим множество разновидности от него. Разновидностите Cinerea, Baby Blue, Parvifolia, Nicoli и Populus са нашите любими. Можете да ги намерите в свеж, сушен или стабилизиран вариант.
Нашият съвсем нов листен материал е стабилизиран червен евкалипт Populus...
... ръцете. Така те остават меки и хидратирани след употреба на този сапун. Кремообразната текстура на този професионален сапун прави употребата наистина много приятна. Освен това, свеж аромат на лимон е добавен в състава на този сапун и остава леко на ръцете след почистването им. Този обезмасляващ сапун се предлага в канистра от 4,5 литра с вградена помпа. Освен това, подходящ стенен държач с референтен номер RNT е наличен в нашата гама.
... гори, лимон кавиар (Microcitrus Australasica) се нарича Finger lime на английски заради удължената форма на плода.
Цветът му може да бъде зелен, жълт, оранжев, червен, пурпурен, черен или кафяв, въпреки че става въпрос за един и същ вид, който включва 70 разновидности.
Неговият сок е заключен в малки капсули, които приличат на кaviar.
В устата имаме усещането за хрупкави и кисели перли. Използван в кухнята на големите готвачи, той стана много модерен продукт в коктейлите, сушито и в иновативната кухня.
...CEPAGES: Сира, Каринян, Гренаш Нуар
Беритба без гроздове
Мацерация на гроздето
Блестящият цвят с ясна прозрачност, червен с виолетови отблясъци. В носа, червени плодове с няколко пиперливи нотки. Вкусът е свеж и елегантен с красиви, много нежни танини. Финалът е вкусен и пиперлив.
Сортове: Сира - Каринян - Гренаш Нуар
Почви: Аргилно-варовикови...
...Дегустация
Цветът е гранатено червен с виолетови отблясъци, кадифен и дълбок. Интензивен и фин, елегантен с аромати на младост. Свеж с нотки на диви плодове при първото вдишване, а след това подправкови нотки. Структурата е мека и балансирана, танините са разтопени и кадифени. Нота на лакрица.
Винификация
Тази купаж е произведена от беден тероар, гравелист с участъци от варовик и шистови почви...
...аромати на червени плодове.
Съчетания с храна и вино
За аперитив, Карпачо от морски раци, Морски дарове, Ракообразни, Свинска котлетка, Телешко ескалоп.
Температура на сервиране: 13° - 17°
Цвят: Червен
Сорт: Каринян, Синсо, Гренаш
Алкохол: 12,5%
Обем: 75 cl (бутилка)...
...мацерацията, наречена полукарбонна мацерация, ще продължи около 12 дни, а след това краят на ферментацията ще се управлява в течна фаза при ниски температури.
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
Виното има дълбок, последователен червен цвят с красиви пурпурни нюанси. Носът е силно цветен с напомняния за теменужки, допълнени от аромати на червени плодове като череша и малина. Потвърждавайки тези първи впечатления, вкусът е свеж и плодов, добре балансиран.