Производството на Cacio di Pienza е традиция с древни корени, която се предава от поколение на поколение до днешни дни. Производителите на мляко се събраха в Кооператива на Котиняно, използвайки и запазвайки типичните методи на обработка: доставката на мляко с особени аромати, придаващи му от билките, характерни за пасищата на Вал д'Орча, усъвършенствани техники на зрялост и, най-вече, особено вни...
...{"DESCRIPTION":"Ликьор с корейски червен женшен и свеж корен от женшен. Изключително приятен вкус, средно алкохолно съдържание, подходящ за всякакви поводи. Елегантна стъклена бутилка, поставена в картон, идеална за оригинален и уникален подарък. Свежият корен от женшен, съдържащ се в бутилката, може да се консумира, за да се насладите на оригиналния и уникален вкус на истинския женшен.","METHOD...
... да се гарантира винаги свеж и ароматен бял ориз. Нашата обработка на ориза се извършва според традицията: оризовите зърна се обработват постепенно с белене, каменно смилане и завършване при стайна температура, за да се запазят непокътнати органолептичните качества на нашия ориз с висока хранителна стойност и гастрономически стил. Продуктите на crespiriso: Ориз Карнароли, ориз Виалоне нано, ориз Балдо, ориз Арборио, ориз Рома, ароматен ориз, черен ориз Венере, червен ориз Ермес, брашно от царевица, оризово брашно, оризови бисквити, готови ризота с Карнароли и черен трюфел, с гъби, оризова паста.