... за обогатяване на вашите приеми. Разполагаме също с много красива гама от ръчно изработени регионални шунки. Фермерска шунка, бяла шунка без нитритна сол, шунка от Ландес и др...
Не се колебайте да ни попитате за нашия каталог и цени.
Основана през 1993 г., Maison Mayté е традиционна баска месарница.
Maison произвежда широка гама от сухи колбаси от Страната на баските: шунки, салами, сухи наденички, плоски или навити коремчета, чоризо, сухо лоумо... Maison предлага също така своите специалитети на основата на патица (фоа гра, магрети, конфити, рилети, пастети от фоа гра), свинско (баски пастет, баски пастет с пипер от Еспелет...
Ла Мезон Лабори, създадена през 1932 година, е специализирана в производството на колбаси от Оверня.
Продуктите на Лабори се произвеждат ръчно, те са автентични и вкусни. Месото е с френски произход и много от продуктите на Лабори са медалисти.
Къщата предлага широка гама от традиционни колбаси, включително: сухи шунки от Оверня, сухи салами, сухи наденички, гърди, стъкленици, консерви, подаръчни комплекти и др.
Къщата TEIL, разположена в Орияк, е специализирана в производството на колбаси.
Къщата произвежда шунки, наденички, терини, фритони, патета от Оверня и типични колбасарски сладкиши като фьойлети с синьо сирене от Оверня или картофена пита.
Пресните шунки никога не се замразяват, те се осоляват на ръка, със суха сол и по традиционния овернянски метод. Сушенето и узряването на шунките продължава 7 месеца. Наденичките и колбасите се приготвят по старинния начин, следвайки същото майсторство.
Къщата съчетава модерни техники и традиционно майсторство, за да произвежда изключителни продукти.
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шункии др.
Хенри Раффен е 100% семейна МСП от 1937 година, разположена в сърцето на френските Алпи. Ние произвеждаме традиционни сухи колбаси: сухи салами, сухи шунки, традиционни наденици и терини.
Ние предлагаме широка гама от салам от Савоя, както и гама от сухи салами, произведени по старинна рецепта, които многократно са награждавани на Общото селскостопанско състезание.
Нашите шунки от Савоя се...
...нашата дейност се подкрепя от износители-партньори, което позволява нашите продукти да бъдат налични на всички континенти. Тази обстановка ни е позволила през годините да изградим солидна репутация, както по отношение на качеството на предлаганите продукти, така и по отношение на ефективността на нашите услуги. Специализирани в разпространението на пресни продукти, ние можем да отговорим на вашите...
Компанията PIERRE OTEIZA произвежда регионални храни. Ние предлагаме шунки, коремчета, магрети, колбаси, чоризо, гарбюри, кремове, фоа гра, рилети, пастети, конфити, касулети, сирена и вино. Разпространяваме продуктите си във Франция и за износ.
...АНДРЕ КАЗО СЛАДКАР в Лорп Сентарай, черпи богатството на своето майсторство и с изискване разработва от много години качествени колбасарски продукти, в най-чисто уважение към традицията на "Терроир". Фирмата се развива в сегмента на висококачествени продукти като: Сухи шунки, Салами, Пресни колбаси и др....
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естествени черва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!