... часа
Винификация при ниски температури
Отлежаване в резервоари
ВИНОВИ СОРТОВЕ
Sauvignon
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
Roumaguet Bordeaux Blanc Sec е украсен с бляскава бледожълта рокля. Носът разкрива прекрасни нотки на цитруси и екзотични плодове. На небцето е кремообразно и добре балансирано между кръглост и киселинност, с плодово и дълготрайно завършване.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Roumaguet е идеален като аперитив или в комбинация с морски дарове, риба в сос или грилована риба.
...[terdézom] бланк представя красива златиста рокля с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост. Да се дегустира като аперитив, с салата, паста, риба и миди.
Разполагаме с големи обеми, за да захраним вашите пазари.
...Нежност и свежест на плодовете.
Рокля от роза, стремяща се към пурпурни образи, която изразява смес от свежест на червени плодове, мекота на ябълка и круша и киселинност на червените касис в мазен и кръгъл контекст.
Сервирайте: прясно, 8 -10°C.
Препоръчано ястие: Като аперитив с мезета, на скара меса, риба, азиатска кухня. Идеално за лятото с салати от плодове и сезонни зеленчуци.
... жълта и блестяща рокля с златисти отблясъци. Носът предлага интензивни аромати на екзотични плодове (ананас) и бели плодове (праскова, кайсия и др.), допълнени от препечени нотки и ванилия. Неговият свеж вкус и обширен и кремообразен финал го правят идеален спътник за вашите аперитиви, където може да се сервира с салати, бели меса, риба или плато с пресни сирена. Сервирайте при 10-12°C."}...