Three N Evening Dress, от 2007 г. насам, се е утвърдил като референция в индустрията за вечерни рокли и търговия на едро с Haute Couture. Нашите специални колекции са произведени от най-добрите тъкани с експертно майсторство, за да осигурят уникална елегантност, издръжливост и лукс за всяка рокля. С гордост предлагаме специални поръчки и опции по поръчка, адаптирайки всяка част, за да отговори пер...
... часа
Винификация при ниски температури
Отлежаване в резервоари
ВИНОВИ СОРТОВЕ
Sauvignon
ДЕГУСТАЦИОННИ ЗАБЕЛЕЖКИ
Roumaguet Bordeaux Blanc Sec е украсен с бляскава бледожълта рокля. Носът разкрива прекрасни нотки на цитруси и екзотични плодове. На небцето е кремообразно и добре балансирано между кръглост и киселинност, с плодово и дълготрайно завършване.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Roumaguet е идеален като аперитив или в комбинация с морски дарове, риба в сос или грилована риба.
...[terdézom] бланк представя красива златиста рокля с букет от екзотични плодове. Свежест в устата и деликатен баланс между киселинност и сладост. Да се дегустира като аперитив, с салата, паста, риба и миди.
Разполагаме с големи обеми, за да захраним вашите пазари.
...Създаденото през 2014 година в Истанбул Atelier Mila предлага колекция от булчински рокли с уникален, модерен и качествен дизайн, следвайки световната мода.
Можем да произведем избраните от вас модели булчински рокли с А-силует, хеленска рокля, риба или принцеса, според желаните от вас размери.
С моделите от вашата внимателно подготвена колекция можем да работим, спазвайки нашите високи...
...Нежност и свежест на плодовете.
Рокля от роза, стремяща се към пурпурни образи, която изразява смес от свежест на червени плодове, мекота на ябълка и круша и киселинност на червените касис в мазен и кръгъл контекст.
Сервирайте: прясно, 8 -10°C.
Препоръчано ястие: Като аперитив с мезета, на скара меса, риба, азиатска кухня. Идеално за лятото с салати от плодове и сезонни зеленчуци.
... жълта и блестяща рокля с златисти отблясъци. Носът предлага интензивни аромати на екзотични плодове (ананас) и бели плодове (праскова, кайсия и др.), допълнени от препечени нотки и ванилия. Неговият свеж вкус и обширен и кремообразен финал го правят идеален спътник за вашите аперитиви, където може да се сервира с салати, бели меса, риба или плато с пресни сирена. Сервирайте при 10-12°C."}...