Франция, Avançon
...Мустардата с мед и мащерка е вкусна комбинация, която придава уникален нюанс на вашите ястия. С нето тегло от 250 г, тази горчица се отличава с деликатния си вкус и кремообразна текстура, идеална за придружаване на меса, риби или зеленчуци. Съчетанието на меда и мащерката създава перфектна хармония, която подчертава вкуса на вашите рецепти, добавяйки сладка и ароматна нотка. Независимо дали става...
Франция, Arengosse
... нотка, с ярко червено оцветяване. Кимион: Придава земен и леко лимонов вкус. Кориандър: Внася свежест и леко лимонена нотка. 5 подправки: Смес от пипер, предлагаща ароматна сложност с плодови и пикантни нотки. Мащерка: Добавя ароматна и леко дървесна нотка, типична за провансалските билки. Многофункционални приложения: Подправка: Перфектна за подобряване на вашите меса, риби, зеленчуци и ястия с ориз. Маринати: Идеална за приготвяне на вкусни и ароматни маринати. Референция:SELVRACFOU...
Франция, Paris
...Заатар или За’атар, което означава "тимян" на персийски, е нещо като билката на Прованс в ливанската кухня. Това е подправка от Близкия Изток, която съществува от няколко века. Въпреки че съставките варират от регион на регион, заатарът най-често включва тимян, риган или мащерка, сумака и сусамови семена. В някои кухни можете също да намерите мента, естрагон или дори смлян чесън или кориандрови семена. Заатарът е доста универсална смес с много приложения в кухнята. Размери: 5 x 4 x 4 см Нетно тегло: 10 г Обем: 30 мл...
Франция, Le Sen
...Цветна върхушка Състав: 100% Чисто, натурално и цялостно. Олфактивни нотки: карвакрол, фенолни Контролирано и опаковано в нашите работилници във Франция Култура Риганът, или дивата мащерка, е ендемично растение в Европа, но развива особено своя типичен аромат в слънчевите райони на южното Средиземноморие. В Прованс риганът се отглежда, за да бъде изсушен и продаден като подправка, но също така и за...
...Ние сами приготвяме нашия заатар в нашите помещения във Франция. Съчетанието на мащерка, сумака и печени сусамови семена придава нови вкусове на вашите ястия. Препоръчваме да използвате заатара като подправка и да не го готвите, за да запази всичките си свойства и вкус. Използване: Тази смес от подправки се използва като цвете сол върху определени ястия. За да добавите нотка киселинност, можете...
Франция, Livry Gargan
...Мащерка (10кг) Код на продукта: 2503 Марка: Vesce Тип на продукта: Мащерка (10кг) Нетно тегло: 10КГ...
Франция, Perpignan Cedex
...Лимоненият мащерка е малък храст, който притежава същите антисептични и тонизиращи свойства като своя роднина мащерката. Тази вкусна подправка, която излъчва много приятен лимонов аромат, е резултат от кръстоска между мащерка и мащерка серпоlet.
Франция, Levallois Perret
...Фенелът притежава много свеж, сладък и анасонов вкус, използва се като подправка. Използвания на фенела в кухнята: Фенелът се съчетава хармонично с анасон, сминдух, естрагон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, риган, розмарин, магданоз, салвия и мащерка. Той също така се комбинира много добре с гъби, ендивии и сирена. Фенелът на семена прекрасно допълва рибата, морските дарове, обогатява...
Франция, Saint Germain En Laye
... обикновената сариета (Satureja hortensis L) и многогодишната сариета (Satureja montana L), с по-остри и по-твърди листа. Първата се използва като медоносно растение в пчеларството, а втората като подправка, лечебно растение и в ароматерапията. Високото съдържание на феноли в етеричното масло от многогодишна сариета изисква предпазни мерки, свързани с тези молекули - дермокастични, хепатотоксични и дразнещи при продължителна употреба, затова трябва да се използва задължително разредена за кратък период. Съдържание: 10 мЛ/0,35 фл. оз...
Франция, Ham
... вкус. За закуска, вдъхновена от гарига, намажете хляба си с това желе от мащерка и се оставете да бъдете пренесени в слънчеви земи. Можете също така да го използвате, за да подсладите деликатно любимата си инфузия Florixir, за ароматна и revitalizираща напитка. Полза от продукта: Желето от мащерка е истински подправка, която събужда вашите вкусови рецептори. Неговият ароматен и слънчев вкус добавя ароматна дименсия на вашите солени и сладки ястия. Вкус и аромат: Дървесен и свеж...
Франция, Renaison
...Семената от каром придават нотки на мащерка или магданоз в азиатската кухня, особено в Северна Индия, където каромът е неразделна част от семейната подправка. Тази подправка особено добре се съчетава с зеленчуци или рибни къри ястия. Ние я ценим и когато ароматизира индийските питки (чапати или пападам). Произход: Северна Индия Качество: клас A...
Франция, Bourgbarré
...Кимионът е подправка, използвана в различни рецепти, особено в сосове или с кокосово мляко. Неговият лек вкус на мащерка облекчава вкуса на кремообразните ястия.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play