...Мустардата с мед и мащерка е вкусна комбинация, която придава уникален нюанс на вашите ястия. С нето тегло от 250 г, тази горчица се отличава с деликатния си вкус и кремообразна текстура, идеална за придружаване на меса, риби или зеленчуци. Съчетанието на меда и мащерката създава перфектна хармония, която подчертава вкуса на вашите рецепти, добавяйки сладка и ароматна нотка. Независимо дали става...
... нотка, с ярко червено оцветяване.
Кимион: Придава земен и леко лимонов вкус.
Кориандър: Внася свежест и леко лимонена нотка.
5 подправки: Смес от пипер, предлагаща ароматна сложност с плодови и пикантни нотки.
Мащерка: Добавя ароматна и леко дървесна нотка, типична за провансалските билки.
Многофункционални приложения:
Подправка: Перфектна за подобряване на вашите меса, риби, зеленчуци и ястия с ориз.
Маринати: Идеална за приготвяне на вкусни и ароматни маринати.
Референция:SELVRACFOU...
...Заатар или За’атар, което означава "тимян" на персийски, е нещо като билката на Прованс в ливанската кухня. Това е подправкаот Близкия Изток, която съществува от няколко века. Въпреки че съставките варират от регион на регион, заатарът най-често включва тимян, риган или мащерка, сумака и сусамови семена. В някои кухни можете също да намерите мента, естрагон или дори смлян чесън или кориандрови семена. Заатарът е доста универсална смес с много приложения в кухнята.
Размери: 5 x 4 x 4 см
Нетно тегло: 10 г
Обем: 30 мл...
...Цветна върхушка
Състав: 100% Чисто, натурално и цялостно.
Олфактивни нотки: карвакрол, фенолни
Контролирано и опаковано в нашите работилници във Франция
Култура
Риганът, или дивата мащерка, е ендемично растение в Европа, но развива особено своя типичен аромат в слънчевите райони на южното Средиземноморие. В Прованс риганът се отглежда, за да бъде изсушен и продаден като подправка, но също така и за...
...Ние сами приготвяме нашия заатар в нашите помещения във Франция.
Съчетанието на мащерка, сумака и печени сусамови семена придава нови вкусове на вашите ястия.
Препоръчваме да използвате заатара като подправка и да не го готвите, за да запази всичките си свойства и вкус.
Използване:
Тази смес от подправки се използва като цвете сол върху определени ястия.
За да добавите нотка киселинност, можете...
...Лимоненият мащерка е малък храст, който притежава същите антисептични и тонизиращи свойства като своя роднина мащерката. Тази вкусна подправка, която излъчва много приятен лимонов аромат, е резултат от кръстоска между мащерка и мащерка серпоlet.
...Фенелът притежава много свеж, сладък и анасонов вкус, използва се като подправка.
Използвания на фенела в кухнята:
Фенелът се съчетава хармонично с анасон, сминдух, естрагон, чесън, кимион, лавандула, индийско орехче, риган, розмарин, магданоз, салвия и мащерка.
Той също така се комбинира много добре с гъби, ендивии и сирена.
Фенелът на семена прекрасно допълва рибата, морските дарове, обогатява...
... обикновената сариета (Satureja hortensis L) и многогодишната сариета (Satureja montana L), с по-остри и по-твърди листа. Първата се използва като медоносно растение в пчеларството, а втората като подправка, лечебно растение и в ароматерапията.
Високото съдържание на феноли в етеричното масло от многогодишна сариета изисква предпазни мерки, свързани с тези молекули - дермокастични, хепатотоксични и дразнещи при продължителна употреба, затова трябва да се използва задължително разредена за кратък период.
Съдържание: 10 мЛ/0,35 фл. оз...
... вкус. За закуска, вдъхновена от гарига, намажете хляба си с това желе отмащерка и се оставете да бъдете пренесени в слънчеви земи. Можете също така да го използвате, за да подсладите деликатно любимата си инфузия Florixir, за ароматна и revitalizираща напитка.
Полза от продукта:
Желето отмащерка е истински подправка, която събужда вашите вкусови рецептори. Неговият ароматен и слънчев вкус добавя ароматна дименсия на вашите солени и сладки ястия.
Вкус и аромат: Дървесен и свеж...
...Семената от каром придават нотки на мащерка или магданоз в азиатската кухня, особено в Северна Индия, където каромът е неразделна част от семейната подправка. Тази подправка особено добре се съчетава с зеленчуци или рибни къри ястия. Ние я ценим и когато ароматизира индийските питки (чапати или пападам).
Произход: Северна Индия
Качество: клас A...
...Кимионът е подправка, използвана в различни рецепти, особено в сосове или с кокосово мляко. Неговият лек вкус на мащерка облекчава вкуса на кремообразните ястия.