... сол от остров Рe (100% натурална)
Къри
Шалот
Лук
Опаковка: Пакет от 250 г
Използвания:
Подправяне: Нанесете директно върху птицата след готвене за финален щрих на вкус.
Маринати: Смесете солта с малко олио и оставете птицата да се маринова за по-интензивен и ароматен вкус.
Завършване: Поръсете леко върху ястията, за да подчертаете вкусовете и да добавите екзотичен и ароматен нюанс.
Референтен номер:SELVRACVOLAILLE250...
... различни кухни, като средиземноморската. Той се използва редовно с риба или пиле. Също така се съчетава добре с печени зеленчуци или в пюрета от зеленчуци.
Можете да добавите няколко семена копър в вашите салати. Дивият копър може също да се използва в къри или за запарка. Няколко семена копър могат също да се поставят върху прясно козе сирене, за да придадат нови аромати.
Чанта: 20 кг...
...Полу-течен жълт къри сос с леко пикантен вкус и точици от къри. Идеален сос за основни ястия с пиле или скариди, също така и в конуси. Може да бъде обогатен с крем. Съществуват безброй видове къри, които са част от гастрономията на Индийския полуостров (Индия, Пакистан, Непал, Мальдиви), в Югоизточна Азия, в Китай, на Фиджи, в Корея, в Япония и т.н. Въпреки това, споменаването на всички тях би изисквало издаването на обемиста книга.
... да придружават: пиле, риба, зеленчуци…
Често се използва в рецепти с месо, птици, както и морски дарове като скариди, миди или раци.
Ползите от индийското къри:
Много добро съдържание на антиоксиданти, стимулира храносмилателната система, богато на магнезий, източник на манган. Витамини E и K за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания.
...Масала е индийското име, което означава "подправка" или "смес от подправки" (в Западния свят казваме къри - кърито всъщност е просто смес от подправки, а не подправка само по себе си).
Тика Масала е втората най-популярна смес след Гарам Масала. Използва се в индийската кухня, особено в известното Пиле Тика Масала, тази кремообразна и дяволски вкусна рецепта (но внимавайте, много е богата!)...
...Референция
5555550005678
Настърганата кокосова ядка присъства в много десерти: торти, кремове, бисквити и шоколадови лакомства.
Тази настъргана кокосова ядка, произведена от биологично земеделие, е предназначена да се добавя към вашите кулинарни приготовления, независимо дали са сладки или солени. Можете да се насладите на пиле с къри и кокос, преди да преминете към десерта с кокосова торта...
... вечеря у дома. Техният автентичен вкус ще ви накара да искате още с всяка хапка.
Насладете се на разнообразие от вкусни аромати, като класическа японска, японски терияки с пиле, японско говеждо с васаби, японско къри, корейско барбекю и Пад Тай с пиле. Всяка кутия съдържа 22 пакета рамен, а нашата опаковка е налична на различни езици: английски, френски, италиански, испански, немски, холандски и хърватски.
... плантановата банана са многобройни.
Musa paradisiaca всъщност е плод, който се консумира като зеленчук, тъй като вкусът му е по-близък до този на сладкия картоф, отколкото на банан. Може да се вари, да се пържи или да се запържва в тиган. Възможно е също така да се запази кожата й, за да се пече на фурна. Плантановата банана се използва основно за гарниране на ястия с месо, пиле, риба, но също така и за къри, пикантни сосове и кокосово мляко...