... измиване на 25 чинии.
Ароматът, лимон или ябълка, прави използването му приятно.
Съответства на действащото законодателство относно почистващите средства за повърхности, които могат да влязат в контакт с хранителни стоки.
Външен вид: жълта течност (аромат лимон) или зелена (аромат ябълка).
pH чистота: 5,50 ± 0,5.
Плътност: > 1.
Химически състав:
Анионни повърхностно активни вещества: 5% или повече, но по-малко от 15%.
Катионни повърхностно активни вещества: по-малко от 5%.
Амфотерни повърхностно активни вещества: по-малко от 5%.
...Нашият органичен ябълков сок произлиза от пресоването на сортове ябълки с плодови аромати, основно Petit Jaune, отглеждани в нашите градини в Дюси-Сент-Маргерит, в Бесен, Нормандия.
Този ябълков сок се произвежда и бутилира на имота. Той е пастьоризиран, за да осигури дълготрайна консервация.
Бруто тегло: 1420g
тегло на кутията с 6: 9kg...
...Бялото вино, произведено основно от светли гроздове, се отличава с свежест и лекота. Често е живо и плодово, и се цени за своите аромати на цитруси, ябълка, круша или бели цветя. Бялото вино може да бъде сухо, полусухо или сладко, предлагайки голямо разнообразие от вкусове, които прекрасно се съчетават с морски дарове, риба и меки сирена. Независимо дали става въпрос за Шардоне, Совиньон Блан или Ризлинг, всяко бяло вино разкрива деликатни нотки, които го правят идеален спътник за моменти на приятелство или изискани ястия.
... фибри и витамин C, и крил, богат на омега 3 и астаксантин.
Крилът е сертифициран от Marine Stewardship Council като устойчив източник и проследим продукт от морето до готовия продукт.
Крилът е колективен термин, обозначаващ малки морски ракообразни, които живеят основно в полярната зона. Те представляват висококачествен протеин с много ползи за здравето на животните и хората.
ean13:5060476490724...
... е Manzanilla cacereña, която се среща основно на север от Естремадура.
Този био зехтин многократно е бил обявяван за "Най-добър био зехтин от Естремадура" (включително 2014/2019), най-добър испански био зехтин през 2005 г. и е носител на много международни награди.
Маслините се берат на ръка в оптималния момент на узряване, от био култивирани маслинови дървета, без използване на торове, синтетични продукти, хербициди и пестициди.
Интензивен плодов вкус на зелени маслини, зелена ябълка, зелена трева, банан, бадем, зелено дърво, сладък, мек, слабо горчив и леко...
...Изключително вкусно шампанско, което е универсално и на високо ниво, способно да се адаптира към всякакви поводи!
Именито: Двамата братя Шарл-Анри и Еманюел Фурни ръководят имение Veuve Fourny от 1993 г. Те представляват 5-то поколение от семейството на това прекрасно стопанство, чиито лозя са основно разположени в Вертьо (Кот дьо Блан). Почвите са варовикови, кредови, а винопроизводството е с много малка...
... от зеленчуци, риба или бяло месо.
*Сладка канела:
Тази подправка се съчетава особено добре с зимни плодове като ябълка, круша, кестен или портокал. В сладките рецепти можем да намерим задължителните ябълкови пайове с канела или домашни компоти, ароматизирани с канела.
Ползите от канела на пръчки:
Канелата притежава основно антиоксидантни, антибактериални и противовъзпалителни свойства.
JNPR №1 е изработен основно от хвойнови плодове, кориандър, кардамон и ябълка, в знак на уважение към неговите нормандски корени.
Всеки съставка е избрана заради качеството и вкусовете си, което му придава свеж и деликатен аромат, а на вкус - средиземноморски нотки.
Първият безалкохолен спирт, произведен във Франция.
...Светло жълт цвят с бели златисти отблясъци. Свеж, но доста дискретен нос, основно цветен. Лека минералност при аерация и деликатен нюанс на зелена ябълка. Вино с лекота и деликатност, доминирано в средата на устата от свежестта на цитрусите. Завършек с голяма финес и приятна текстура, балансирано и плодово. Прекрасна дълготрайност за цялостно и ефирно усещане.
Съхранение и запазване: Може да се съхранява 5 години.
Гастрономия: Сервирайте при температура 14°C. Съпътства риби, морски дарове и птици.