...Биологични конфитюри екстра отчереши Гриоти с тръстикова захар
Сготвени в котел, екстра конфитюрите отчереши Гриоти на компанията Confit de Provence са изработени от стриктно подбрани плодове, най-често от сортове с произход от Прованс.
Подсладени с тръстикова захар от биологично земеделие, нашите конфитюри са гарантирано без никакви консерванти или оцветители (в съответствие с действащото...
...В нашите конфитюри от вишни Гриоти ще откриете удоволствието от цялото плодче, което прекрасно се съчетава, особено, с добри местни сирена...
Конфитюрът от Гриоти ще бъде идеално допълнение към Кротен дьо Шавиньол, Пулини Сен Пиер (козе сирене AOC от Бери) или характерно овче сирене от Пиренеите...
ALINE CHOCOLATIERE преоткрива класиките на шоколадовите сладкиши в стил бастиен. Това е цяла Корсика в шоколадови лакомства: деликатно съчетание между съкровищата на Острова на красотата и добрия шоколад, чрез мед, цитруси, лешници, съкровища от маки и емблематичните Канистрели, които ни връщат в детството и обещават изненадващи и новаторски вкусови преживявания.
Преди няколко години сестрите Джа...
...Конфитюр "Sabores del Guijo"
Конфитюр Екстра отЧереши, 100% натурален, ръчно произведен, приготвен с пресни сезонни плодове.
Съставки: Череша 65% Захар 35%
Приготвен с 65г плодове на 100г.
След отваряне, съхранявайте в хладилник.
Стъклен буркан 400г
Общо съдържание на захар 40,5г на 100г
Без консерванти, без оцветители, без глутен...
...Вкусни йогурти с пакет от вкусни плодове, за да освежите вашите висококачествени менюта.
Ще намерите нашите йогурти с плодов сос, чиято конфитюра идва от компанията GUEPRATE в Сент Илер дю Аркуе, те са без консерванти, ягоди, малини, череши, маракуя, праскови, кайсии и къпини, конфитюрот сено (местен производител от Сент Срамбо).
...Неz
екзуберантни нотки на печени черни череши, конфитюрот сини сливи и черни малини, както и предложения за лакрица, захаросани теменужки и паднали листа с нотка на разтопен шоколад.
Устата
микросе с плътен вкус, устата предлага млади черни плодове с сериозно пикантни искри и прекрасно пухкава текстура, завършваща дълго с убедителен минерален нюанс.
Съчетание с храна
сирена, дивеч, ястия с сос...
... бутилиране.\n\nDÉGUSTATION\nДълбок гранатов цвят. Комплексен нос с нотки на лакрица и конфитюротчереши. Устойчив на вкус, присъстващи танини, мощен. Много приятно за пиене още сега, но може да отлежава още една или две години. Съвпада перфектно с европейската кухня: червени меса, дивеч, яхнии (дауби), печени смокини с мед и червено вино, силни сирена (като Ливаро, Пон-л'Евек...)."}...