Франция, Hérouville Saint-Clair
... Персонализирани форми и декорации: класически или оригинални форми, ние ги адаптираме към вашите продукти. Също така предлагаме избор от персонализируеми декорации или работим върху вашата специфична декорация, базирана на вашите изисквания. Контакт с храни: всички наши средства за шоколади са подходящи за контакт с храни и са тествани съгласно френските стандарти (стандарт за съдове). Всички завършвания и персонализации, които предлагаме, също спазват изискванията за контакт с храни. Така че, за артикулите...
Франция, Wingles
Добре дошли в света на шоколадерията Chocolatstehle, вашият гурмански партньор за нуждите ви от шоколад с високо качество. Ние сме специализирани в ръчното производство на шоколади от висок клас за професионалисти. Работим с внимателно подбрани суровини, произхождащи от устойчиво земеделие, за да ви гарантираме изключителни продукти. Ние сме ангажирани да спазваме шоколадовите традиции, докато ин...
Франция, Furiani
...Съставки: млечен шоколад с покритие 35% какао (какаово масло, захар, какаови зърна, соев лецитин, натурален ванилов екстракт), сушени плодове (лешници, боровинки, шамфъстък). Референтен номер: TABLTMEND...
Франция, Saint Orens De Gameville
...Тази елегантна и стилна кутия предлага 16 много вкусни шоколадови пралини. Тази великолепна опаковка съдържа 4 различни вида пралини, събиращи класически и оригинални пралини. CAPRI Задължителен! Пралина с лешници от Пиемонт IGP и млечен шоколад. CAMARGUE Фъстъци и морска сол. Внимание! Пристрастяваща! ROUSSILLON вкусна пралина с бадеми и лимон. За любителите на цитруси WASABI васаби е...
Франция, Objat
...Кутия, съставена от мини таблетки по 20 г. Млечен шоколад и Черен шоколад Боровинки, Малини, Ягоди, Виолетка, Лешници, Портокалови ядки, Ядки, Класически...
Франция, Talant
... какаовото масло в шоколада. Това зависи от температурата, на която се обработва шоколадът. Ако разтопите шоколада по класически начин, при около 40°C, и го оставите да се охлади, няма да получите блестящ резултат. Факторите, които играят роля при темперирането на шоколада, са: продължителност, температура и движение. За да получите блестящ шоколад, трябва да използвате специална техника, за да доведете шоколада до неговата температура. Използване на Mycryo за темпериране на шоколад: Разтопете шоколада си при 40-45°C. Референция:CHOCO-36 В наличност:193 продукта Размери:550гр ТеглоЦена:0.55...
Франция, Épaignes
...Класически фритюри бяло, мляко и маршмелоу мляко 250г. Червен 590 / Зелен 591. Вътрешността е бяла. Състои се от 24 предварително изрязани клетки за отваряне. Аксесоари: подвижен разделител за 24 отделения. Доставка, монтирани и сглобени календари. Размери (Д x Ш x В): 290 x 200 x 27мм. Размери на едно отделение (Д x Ш x В): 35 x 35 x 27мм.
Франция, Plérin
...Често се казва, че най-простите неща са най-добрите, така че защо да не се оставите да бъдете изкушени от този класически десерт, 3 шоколада – лешници. Черен, млечен и бял шоколад, както и щедри цели лешници, всичко това в хрупкава текстура отстрани и мека сърцевина на бисквитката. Макси бисквитка с Макси Вкус, за да се насладите на малките прости удоволствия в живота. Енергия: 2083 кДж / 498 ккал Мазнини: 26 г От които наситени мазнини: 15 г Въглехидрати: 60 г От които захари: 34 г Протеини: 6,1 г Сол: 0,92 г...
Франция, Comines
...под марките Lotus и Le Glazik, вкусни, уникални и оригинални специалитети, като същевременно запазва перфектен баланс между традиция и иновация. Оригинален Спекулос Оригинален Спекулос в семейни формати за споделяне, Оригинален Спекулос Инстант Кафе, Парченца Оригинален Спекулос, Оригинален Спекулос за взимане, Оригинален Спекулос с шоколад. Гофрети Лиежки гофрети, Класически гофрети, Пълнени...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play