...Мисела Форте
Мисела 100% Робуста.
Тъмна и плътна крема.
Силна, решителна, упорита.
Тъмно печене.
Втората най-производена разновидност кафе в света след Арабика, сместа Форте се характеризира с интензивен и упорит аромат, плътен и с "шоколадов" вкус. Благодарение на тъмното печене, това е кафе с решителен и упорит характер... класическо неаполитанско еспресо.
Съставки: 99% кафе 1% аромат шоколад
Забележка: КАПСУЛИТЕ КАФЕ КОРТЕЗЕ СА СЪВМЕСТИМИ С МОДО МИО АРОМАТИЗИРАНИ И СЕ ПРОДАВАТ В ОПАКОВКИ ПО 10 КАПСУЛИ.
МИСЕЛА: ФОРТЕ
АРОМАТ: ШОКОЛАД...
...Балансирана кафе смес с тяло и аромати, добра киселинност, кремообразна и сладка с нотки на шоколад. Опаковка от 150 хартиени капсули от класическа смес.
...Безглутенови бискоти с ръчно приготвено тесто на основата на оризово брашно, брашно от елда, захар, яйца, масло, мед и парченца черен шоколад. Класически и вкусни едновременно благодарение на добавения мед и черен шоколад. Хрупкави и вкусни за закуска или за пауза през деня.
Достъпни в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
Сперандри определено е една от най-ценените шоколадерии в град Торино. Специализирана в производството на екструдиран джандуйот, класически кремино, нарязано на ръка, и мек турон, изработени изцяло с лешници от Пиемонт IGP. Освен класическите изделия от традиционната торинска шоколадерия, сред многото предложения на публиката се открояват ръчно декорирани великденски яйца, широка селекция от...
Нашата занаятчийска сладкарница произвежда традиционни класически сладкиши от Сицилия, като каноли с рикота и сицилианска касата, сладкиши с прясна рикота, крем, шоколад, сладкиши с шамфъстък, сладкиши от бадемово тесто, както и ръчно изработени панетони и великденски гълъби. Ограничено производство на типични сицилиански сладкиши, достъпни от семейна сладкарница, която приготвя сладкишите в...
...Всичко това се предлага в класически или подправени барове. Конфитюри от сезона с 75/80% плодове. Много от нашите продукти са без глутен и лактоза, а всички са без консерванти или химически добавки. Качеството и естествеността са определящи фактори в нашата производствена философия.
...Тегло на кутия: 1350 г.
Кутия: 10 броя
Срок на годност: 1 година от производството.
Продуктът е без глутен.
Размери на кутията: см. 35 X см. 14 X см. 7 (височина)
Вкусове:
- Лимон
- Фисташка
- Амарена
- Класически (Шоколад и Лешник)
- Бял (Фиордилате)
- Ликьор
- Орехи и Смокини
- Амарето
- Кокос
- Ягода
- Лешник
- Кунезе (Шоколад и Ром)
- Черен шоколад и Портокал
Можем да създадем специални вкусове...
...лимончело, джандуя, нуга и др.), покрити с шоколад с минимум 62% какао. - срок на годност 12 месеца.
• ТАРТУФИ - от тъмен шоколад и лешници, поръсени с какао. - срок на годност 12 месеца.
• CROSTATA DI MELIGA (царевица) - Вкусна торта с царевично брашно, която е хрупкава и мека, пълнена с конфитюр. - срок на годност 5 месеца.
• PASTE DI MELIGA (царевица) - изискан бисквит от традицията на...
РЪЧНО ПРОИЗВОДСТВО на класически абсент с вкус на кафе и шоколад, с пикантен послевкус и класическа лъжица. Компанията е в сектора от 1999 година и се намира в провинция Витербо, точно в Тускания, в огромната зеленина на хълмовете на Лацио.