Италия, Sizzano
...ВИНОВАР Неббиоло 100% СЪЧЕТАНИЕ Шоколад и тютюн Коригиран кафе ЦВЯТ Кристално ясен АРОМАТ Интензивен и устойчив Ноти на сушени плодове ТЕМПЕРАТУРА: 15-18 °C АЛКОХОЛ: 40% об.
Италия, Acerra
...Мисела Форте Мисела 100% Робуста. Тъмна и плътна крема. Силна, решителна, упорита. Тъмно печене. Втората най-производена разновидност кафе в света след Арабика, сместа Форте се характеризира с интензивен и упорит аромат, плътен и с "шоколадов" вкус. Благодарение на тъмното печене, това е кафе с решителен и упорит характер... класическо неаполитанско еспресо. Съставки: 99% кафе 1% аромат шоколад Забележка: КАПСУЛИТЕ КАФЕ КОРТЕЗЕ СА СЪВМЕСТИМИ С МОДО МИО АРОМАТИЗИРАНИ И СЕ ПРОДАВАТ В ОПАКОВКИ ПО 10 КАПСУЛИ. МИСЕЛА: ФОРТЕ АРОМАТ: ШОКОЛАД...
Италия, Lavello
...Балансирана кафе смес с тяло и аромати, добра киселинност, кремообразна и сладка с нотки на шоколад. Опаковка от 150 хартиени капсули от класическа смес.
Италия, Salzano
...Безглутенови бискоти с ръчно приготвено тесто на основата на оризово брашно, брашно от елда, захар, яйца, масло, мед и парченца черен шоколад. Класически и вкусни едновременно благодарение на добавения мед и черен шоколад. Хрупкави и вкусни за закуска или за пауза през деня. Достъпни в удобни порции от 38 г или в опаковки от 150 г.
Италия, Torino
Сперандри определено е една от най-ценените шоколадерии в град Торино. Специализирана в производството на екструдиран джандуйот, класически кремино, нарязано на ръка, и мек турон, изработени изцяло с лешници от Пиемонт IGP. Освен класическите изделия от традиционната торинска шоколадерия, сред многото предложения на публиката се открояват ръчно декорирани великденски яйца, широка селекция от...
Италия, Raffadali
Нашата занаятчийска сладкарница произвежда традиционни класически сладкиши от Сицилия, като каноли с рикота и сицилианска касата, сладкиши с прясна рикота, крем, шоколад, сладкиши с шамфъстък, сладкиши от бадемово тесто, както и ръчно изработени панетони и великденски гълъби. Ограничено производство на типични сицилиански сладкиши, достъпни от семейна сладкарница, която приготвя сладкишите в...
Италия, S,egidio Alla V.
...Всичко това се предлага в класически или подправени барове. Конфитюри от сезона с 75/80% плодове. Много от нашите продукти са без глутен и лактоза, а всички са без консерванти или химически добавки. Качеството и естествеността са определящи фактори в нашата производствена философия.
Италия, Siderno
...Тегло на кутия: 1350 г. Кутия: 10 броя Срок на годност: 1 година от производството. Продуктът е без глутен. Размери на кутията: см. 35 X см. 14 X см. 7 (височина) Вкусове: - Лимон - Фисташка - Амарена - Класически (Шоколад и Лешник) - Бял (Фиордилате) - Ликьор - Орехи и Смокини - Амарето - Кокос - Ягода - Лешник - Кунезе (Шоколад и Ром) - Черен шоколад и Портокал Можем да създадем специални вкусове...
Италия, Carru'
...лимончело, джандуя, нуга и др.), покрити с шоколад с минимум 62% какао. - срок на годност 12 месеца. • ТАРТУФИ - от тъмен шоколад и лешници, поръсени с какао. - срок на годност 12 месеца. • CROSTATA DI MELIGA (царевица) - Вкусна торта с царевично брашно, която е хрупкава и мека, пълнена с конфитюр. - срок на годност 5 месеца. • PASTE DI MELIGA (царевица) - изискан бисквит от традицията на...
Италия, Tuscania
РЪЧНО ПРОИЗВОДСТВО на класически абсент с вкус на кафе и шоколад, с пикантен послевкус и класическа лъжица. Компанията е в сектора от 1999 година и се намира в провинция Витербо, точно в Тускания, в огромната зеленина на хълмовете на Лацио.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play