...На дървото, той се представя под формата на малък зелен лимон, който се бере. След това се бланшира в солена вода, преди дабъдеизсушен в пустинния пясък, където ще остане няколко седмици. Тази стъпка позволява на тези лимони да развият търсената умами вкус.
Използване:
Черните лимони са сушени плодове, които могат да бъдат:
- Настъргани или смесени: на прах, те ще ароматизират ястие с риба...
...Цветна върхушка
Състав: 100% Чисто, натурално и цялостно.
Олфактивни нотки: карвакрол, фенолни
Контролирано и опаковано в нашите работилници във Франция
Култура
Риганът, или дивата мащерка, е ендемично растение в Европа, но развива особено своя типичен аромат в слънчевите райони на южното Средиземноморие. В Прованс риганът се отглежда, за дабъдеизсушен и продаден като подправка, но също така и за...
...След като шафранът бъде събран, той трябва дабъдеизсушен. Тази фаза е най-деликатната, тъй като теглото му намалява с почти 80 %. Това, което вече е рядко, става още по-ценено. Всеки шафранов производител притежава свои малки тайни, които придават на отличния шафран уникален вкус. Прекалено краткото или прекалено дългото време за сушене променя и дори може да унищожи всички естествени качества...
... пипер аромат.
Цветята, произведени от това дърво, са много малки и от тях излиза великолепен плод, покрит с червеникав воал. Жътвата се извършва в началото на есента и именно този червен воал ще бъде запазен и след това изсушен, за да стигне до вас.
Този цитрус се използва отдавна в китайската медицина като естествено обезболяващо средство, но също така и в храненето.
Нетно тегло: 20 г
Произход: Китай...
... вашия компресор, осигурява сушене на влажния въздух, който се подава. Обикновено, въздухът от вашия компресор без сушилня има влажност около 85%, а сушилнята намалява тази влажност до само 20% или по-малко. Ако този въздух не бъдеизсушен, в системата ви за въздух ще се образува конденз. Кондензът причинява ръжда, неизправности и по-кратък живот на оборудването. Освен това, кондензът може да замръзне...
... чесън се поставя в парник при ниска температура и висока влажност за 2 седмици, преди дабъдеизсушен и след това зрял поне четири седмици.
Произвеждаме много мек черен чесън с високо съдържание на захар, получен изцяло от преработката на бял чесън.
Главите черен чесън, използвани в кутиите, са били стриктно подбрани, за да се изберат най-красивите.
...Наистина сме запленени от този изсушен син трън! Сега той е НЕЗАМЕНИМ продукт за всичките ви декорации. Той е звездата на селския стил. Винаги е толкова необичаен с острия си вид, но е изключително ценен заради красивия си син цвят. Особено харесваме бохемския, хладен стил, който излъчва, и който ще бъде перфектен за обогатяване на вашите декори. Независимо дали искате да добавите син акцент в...