...Удължена и стилна част от финатръстика. Има розов цвят, отличен вкус, дълбок аромат и нежна мазнина. Изработени ръчно парчета, с ниско съдържание на сол и с узряване между 24-28 месеца.
Процес на изработка: Нарязване на горещо, охлаждане, рязане на V, осоляване, естествено сушене и отлежаване в изба.
Съставки: Плечо от свинско месо от жълъди и морска сол.
Условия за разпространение и...
...Чрез тази лимитирана юбилейна серия, желая да ви предложа гурме и деликатен ром с накисване.
Ромът с фина вкусова нотка е възвишен от тази оригинална комбинация от личи от Мадагаскар и малини.
За гурме бягство...
Състав: Органичен бял ром от Франция, отлежавал в стари бъчви от коняк, Органично личи (Мадагаскар), Органични малини (ЕС), Органична и справедлива захар от тръстика (Бразилия...
...Био пралини от Рона-Алпи
Цяла фина овес
Богата на фибри
Бавно печена на фурна
Хрупкава и вкусна
Веганска рецепта
Кратък списък с ингредиенти
Зип-опаковка от крафт хартия, която може да се затваря
Инструкции
Да се изсипе в купа с мляко/растително мляко или да се използва като топинг върху извара или десерт.
Ингредиенти
Овесени ядки* 32%, ръжени ядки* 29%, нерафинирана светла захар от тръстика...
...Бразилска ICUMSA 45 бяла рафинирана захар от тръстика
• Гранулирана захар. Гранулираната захар е захарта, която се признава като обичайната "бяла" или "маслена" захар. ...
• Захар на прах. Подобно на гранулираната захар, захарта на прах има същия състав, но с много по-фина текстура. ...
• Захар за сладкарство. ...
• Кафява захар. ...
• Захар от тръстика. ...
• Царевично сироп и сироп с високо съдържание на фруктоза.
...Предлагаме хранителен продукт, произведен чрез кристализация на пречистен и филтриран сироп, получен от захарно цвекло или захарна тръстика, който след това се суши и пресява, за да се получат най-популярните захарни класове. Той е бял на цвят и съдържа 99.85 процента захароза. Този продукт може да бъде наречен Фина гранулирана захар или Изключително фина гранулирана захар, в зависимост от местоположението на пазара.
...Детайли и спецификации на бразилска захар:
БЯЛА РАФИНИРАНА ЗАХАР ICUMSA 45 RBU ТРЯБВА ДА СЪОТВЕТСТВА НА СЛЕДНИТЕ СПЕЦИФИКАЦИИ:
11.1.- ПОЛЯРНОСТ при 20oC: Минимум 99.80o
12.2.- СЪДЪРЖАНИЕ НА СУЛФАТНА ПЕПЕЛ: Максимум 0.04% по тегло
12.3.- ВЛАЖНОСТ: Максимум 0.04% по тегло
12.4.- МАГНИТНИ ЧАСТИЦИ: mg / kg 4
12.5.- РАЗТВОРИМОСТ: 100% Суха и свободно течаща
12.6.- ГРАНУЛОМЕТРИЯ: Фина стандартна
12.7...
...Произход Бразилия
ICUMSA 45 ICUMSA Индекс на разреждане единици Метод # 10-1978
Съдържание на пепел 0.04% Максимум по тегло
Влага 0.04% Максимум по тегло
Магнитни частици 4 мг/кг
Разтворимост 100% СУХ И Свободно течащ
Гранулация Фина Стандарт
Поляризация 99.80° Минимум
Макс AS 1 P.P.M.
Макс OS 2 P.P.M.
Макс CU 3 P.P.M.
Цвят Блестящо бяло
Отлагания НЯМА
Радиация Нормална без наличие на цезий или йод SO2: Сертифициран
SO2 70 MG/KG МАКСИМУМ
Вещество Твърдо, Кристал
Мирис Без мирис
Урожай Скорошен урожай...
...)
Тук мазилката съдържа ленено влакно вместо конопено влакно за структуриране, което я прави по-фина. Гранулометрията на пясъка е от 0,1 мм до 0,4 мм (пясък, валян, измит, изсушен), така че получената финишна повърхност ще остане рустикална, въпреки че е възможно да се обработи мазилката добре, което позволява да се получи вече много гладък слой.
Монокошен мазилка ще се използва върху различни основи:
стена от камък с малко увреждане
стени от земен бетон
рогозка от тръстика
панели от тръстика с дебелина 5 см или панели от тръстика с дебелина 2 см
коркови панели...
...Ром Пай Хардий се произвежда от захарна тръстика, разположена в сърцето на полуострова Каравел и околностите му, на Атлантическото крайбрежие.
Този Ром Пай е изработен от дестилат на чист сок от захарна тръстика, отлежавал в дъбови бъчви в продължение на 12 до 18 месеца, докато придобие красивия си сламен цвят.
При дегустация разкрива първоначален аромат на акациев мед, пчелен восък и фина ванилия. След това преминава към плодови нотки (смокини и фурми), които ви канят да го опитате. В устата неговата кръглост и сладост ще ви очароват.