... качество и вкус. Независимо дали търсите продукти за специален случай или за ежедневна употреба, нашата гама от колбаси ще отговори на вашите очаквания. Доверете се на нашия опит, за да ви предоставим колбаси от високо качество, съобразени с вашите нужди и предпочитания.
...Фабриказа шунка и колбаси Хуан Фернандес С.Л. Ръчно производство на изделия като: Ел Ботильо дел Биерцо, пикантни и сладки чоризо, Чоризо Ерера, Ломо Ембучадо, Куран шунка, Сан Мартиньос (Салчичон), Цецина де Бабиля, Лакон Ахумадо, Панкета, Печен бекон, Лакон Бразеадо (Гурме продукт) и други... Разполагаме също с прясно свинско месо като: Чулетери, Солоимийос, Костила, Панкета, Лакон, Прясна шунка, Прясно коляно, и разбира се, солени и пресни продукти като: Ушите, Опашката, Шпината, Свинска глава, Моро, Свинска лапа.
... for food":"Производствен процес на вакуумни торби за храни","MOQ":"10,000 бр.","Thickness":"100 микрона","Country of origin":"Китай (Нашата фабрика е в Китай и имаме офис в Германия)","bag type":"плоска торба с три страни запечатване"}...
... текстура.
Съчетавайте я с вашите ежедневни рецепти за традиционна кухня или я предлагайте на вашите гости, за да подчертаете различни ястия на основата на месо или колбаси.
Съставки: Вода, горчичени семена, оцет, сол, подправки, натурални аромати, консервант: натриев бисулфит.
Съществува също в кофи от 1,1 кг, 5 кг, 10 кг, 25 кг, както и в бидон с помпа от 3L.
César Nieto е фабриказаколбаси и шунки, която предлага следните продукти:
Иберийски сушени:
- шунка от жълъд
- лоумо от жълъд
- ломинто от жълъд
- чоризо от жълъд
- салчичон от жълъд
- чоризо вела от жълъд
- собрасада от иберийски жълъд
- нарязани от жълъд
Иберийски пресни:
- кабесеро от жълъд
- чулееро от жълъд
- карильяда от жълъд
- корона от жълъд
- абанико от жълъд
- секрето от жълъд
- преса от жълъд
- плума от жълъд
- соломило от жълъд
- месо от иберийска свиня
- иберийско месо
- месарски хладилник...
ÁNGEL AREVALO, S.A. Голямо разнообразие от меса
Всички те са от първокласно качество и са преминали стриктен контрол на здравето, удостоверен с сертификат от ЕС.
Доставка до индустриални клиенти.
Разполагаме със собствени меса от:
- Яре.
- Младо яре и котлети от яре.
- Телешко, козе, свинско.
- Печено прасенце, разнообразна деликатесна продукция.
Търговец на едро на меса. Хладилен склад и помещение за разфасовка. Фабриказаколбаси. Дистрибуция до хотели, ресторанти, училища и колективи.
Mandy Foods е основен производител на консервирано свинско, говеждо и пилешко месо. Модерна фабрика с значителен капацитет. Свържете се с нас днес за най-добрите оферти.
...Семейна фабриказа месни изделия и закуски с много разнообразно продуктово портфолио от пресно приготвени ястия, замразени закуски, месни консерви, фини деликатеси, сосове и специалитети. Това се предлага под марки като OVI, Castel d'Oro, Leon's, Ottimo, Savico, China Chicken, Fontein, Veka, Ter Vesten и Alimex както на национално, така и на международно ниво. OVI е кратко име за широк спектър от самопроизведени качествени продукти. Каквото прави OVI, това е вкусно!
Ние сме цех за разфасовка, фабриказаколбаси и солница за шунка, разположени в Буляс (Мурсия). Занимаваме се с предлагането на колбаси и шунки с максимално качество на нашите клиенти. Доставяме нашите продукти в цяла Испания чрез нашия уебсайт и освен това разполагаме с мрежа от търговски представители в Мадрид, Севиля, Аликанте, Алмерия, Албасете и Мурсия, където доставяме стоките си с нашите...
...Патримониам е фабриказаколбаси от френското наследство, БИО, БЕЗ НИТРИТИ и предимно изработени от местни меса. Започваме с шедьовър в опасност от наследството на нашата лионска земя: истинският лионски салам.
Ангажираме се с професионалисти и потребители, които, както и ние, жадуват за истински "вкусни" продукти, уважителни към природата.
Патримониам следва строга политика за качество, за да...
...Свинеферма, разположена в югозападната част на Екстремадура, родината на шунката от белота. Разполагаме с дееса, животновъдство, собствена фабрика и изби, както и "Бяла зала" с персонално оборудване за различни видове нарязване и вакуумно опаковане или чрез инертен газ. Предлагаме серия от иберийски продукти, произведени по собствена и ръчна технология, шунки, палети и колбаси от чисти иберийски...
... сирене и вино от Кахор, за да ги включим в нашите приготвяния. Предлагаме патица под формата на конфитирани бутчета, гъши сърца, магрети, осолени със сол от Геранд или с фоа гра, конфитирани и/или сушени колбаси, пълнени черва и още много други ястия за дегустация... Ние сме медалисти всяка година от 5 години в рамките на Общото селскостопанско състезание в Париж (златни и сребърни медали). Освен...
...Гурме Иберико предлага иберийски шунки "пата негра" и палетили от най-високо качество. Ние сме официални доставчици на "Сеньорио де лос Педрочес" и работим директно с тяхната фабрика без посредници. Нашите изделия са изработени ръчно от производители, регистрирани в Денационализация на произход "Лос Педрочес", което е равно на гаранция за качество и стриктно спазване на санитарните норми...
... дядовци са използвали в планината, където цецината от Леон е най-голямото доказателство за качеството на Хомпанера, а разбира се, чorizo Леон екстра не остава назад, пренасяйки те с вкуса си в онези домашни кланета от миналото. В нашата фабрика произвеждаме колбаси ежедневно, затова някои от нашите продукти са сезонни, за да оставим климата да свърши своята работа. Използваме камери и контрол на...
...Ние сме семейна занаятчийска фабриказа месни изделия, специализирана в занаятчийски и традиционни варени шунки, качествени пушени и солени изделия, с акцент на пушеното говеждо филе, варени колбаси с качество на месар, продукти по поръчка и продукти, изработени специално за клиента и ексклузивно за клиента.
На 31 юли 2013 г. получихме удостоверението за автентичност на UNIZO за занаятите "Ръчно изработено в Белгия".
Брюгел, Фабриказаколбаси, е разположена в Гент и е специализирана в производството на различни видове колбаси. Обикновено опаковани индивидуално, са Бирани колбаси: Мини-снак, Пит-стоп; Фермерски колбаси: Натурален и Пипер; Франкфуртерски колбаси: Хот-дог, Голям, Со-Си. Продуктите са опаковани в защитна атмосфера и имат дълъг срок на годност (мин. 6 месеца след датата на производство), някои...
Опитът, ангажиментът и страстта към качеството на продуктите са това, което прави месопреработвателната индустрия на Гавриловић толкова специална. Откакто младите и авантюристични индустриалци – братята Иван, Матей и Степан Гавриловић – обзавели и оборудвали модерна фабрика в град Петриња, поколения от семейството Гавриловић предават рецептата за съвършенство: идеалната комбинация от уважение към...
В Raíces Serranas de Jabugo произвеждаме хамони, палети и иберийски колбаси от Уелва. Разполагаме с сушилня, помещение за разфасоване и фабриказаколбаси, където традиционно оформяме нашите продукти. Пряка продажба от фабриката на професионалисти и крайни потребители.
...така и от воден búфал.
Произвеждаме нашите продукти с много внимание към суровините и производствените процеси. Предлагаме моцарела в блокове (10 кг), колбаси, кубчета (5*5 мм) и настъргана. Кубчетата, настърганата и cagliata di bufala (буфалска извара) можем да доставим и IQF.
Нашият отдел за качество с удоволствие ще работи с вас, за да разработи най-добрата моцарела за вашето специфично приложение.
Нашата моцарела е налична и в безлактозна версия.
...Продукти Рука е основана през 1948 година в град Гранада в резултат на асоциацията на няколко членове от семействата Мартин Молина и Рубио Касеро.
Започнахме дейността си като доставчици на подправки и подправки за традиционната "МАТАНЗА" на свинете в домашни условия и постепенно се специализирахме в производството на ПРИГОТВЕНИ ПОДПРАВКИ за съхранение на тези колбаси.
В тези първи години...
... нашата фабрика в Логроньо. "El Cuadril": Говеждо месо, нарязано на стекове и бургери, които могат да имат HALAL сертификат. Деликатеси и готови ястия / нашите марки: "Iberian Summun": Испански деликатеси, Серано и Иберийска шунка, колбаси и мариновани продукти. "Cua’C...
...Аз съм французин, женен за унгарка. Живея в Будапеща, където притежавам "фабриказа храна". Мястото е сертифицирано по HACCP, което ми позволява да приготвям готови ястия, но също така и да нарязвам месо, което мога да готвя на вакуум и замразявам или просто да опаковам прясно и след това да изпратя във Франция. Подготвям се да правя пътуване веднъж месечно към Франция с хладилен камион, който...