... антиоксиданти се получава чрез съхранение под азотен газ и бутилиране далеч от светлина и кислород. Дейностите по контрол на качеството са планирани и разработени в съответствие с ISO 9001 Система за управление на качеството във всички процеси от реколтата до достигането до потребителя.
Нашият продукт, който произвеждаме под марката OliveOilsLand®, е водещият производител на Турция на сертифицирано най...
... маслиновото мляко, което е едно от незаменимите средства на алтернативната медицина, има важни ефекти в лечението на сърдечни и кожни заболявания, подкрепя храносмилателната система, укрепва имунната система, като пречиства тялото от токсини, и помага за възстановяване на клетките, като забавя клетъчната разруха. Готови ли сте да предизвикате времето с този продукт, получен от сурови маслини?
... съхранявано състояние в състояние, в което може да се използва като течност. Тези машини гарантират, че битумът има правилната и необходима температура за измерване, така че да може да се смеси с други материали, включително агрегат, за да се образува асфалт.
...Той предлага предимството на лесната консумация, като се използват семената на зелени маслини, пълнени с червени чушки. Има уникален вкус с червена чушка, пълнена в зелени маслинис полезно съдържание на мазнини. Продуктът, който съдържа антиоксидантни витамини и минерали, е сред най-добрите избори на любителите на маслини. Благодарение на хармоничния вкус на чушката и маслината, той добавя цвят на вашите закуски.
...Турските черни маслини се избират и събират в най-добрите маслинови райони на Турция. Черните сортове в турски стил се обработват в съответствие с изискванията на клиентите.
Произход: Турция
Процес: В саламура, във вода, сухи
Тип: Цели, Без костилка, Нарязани, Смачкани
Приложение: Ястия, Салати, директна консумация
Опаковка: Пластмасови буркани, Стъклени буркани, Консерви, Вакуумни пакети
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място...
...Съдържа зелено от маслини и червено от сушени на слънце домати. Салатата от маслини Ефе, която не съдържа консерванти, е получила наградата за 'Най-тренди продукт'.
...С нашите разнообразия от зехтин, произведени с внимание от най-висококачествени маслини, предлагаме здравословни и вкусни опции за вашите маси. „Сирен зехтин“ е идеален за салати и сурова консумация с интензивния си аромат и ниска киселинност, предлагайки уникалната естественост на Егейско море. За тези, които търсят по-лек вкус, „натурален зехтин“ се отличава с многостранното си приложение в...
...Artem Oliva предлага само най-добрите сортове зелени и черни маслини, от полетата на Егейско море в Турция до масите на света с опции за индивидуално опаковане.
...Произвеждаме и предоставяме на вас следните продукти: маслини, сапуни (с дафиново масло или чисто зехтин), доматени и люти чушки сосове, сос от нар (произведен ръчно и по традиционен начин), зехтини (екстра върджин, върджин, помас, лампант, рафинирани масла).
Разполагаме с всички сертификати и стандартизации. Можем да предоставим и уверим ISO документи, сертификати от FDA (сертификат на...
...Зелените маслини, които ще бъдат обработвани, не се очаква да достигнат пълна зрялост. Те се берат в края на септември до средата на октомври, когато цветът им преминава от зелен в жълт. След етапите на селекция, класификация, размеряване и измиване, маслините се прехвърлят в резервоари за процеса на овкусяване. След няколко смени на водата, овкусените маслини се съхраняват в специален саламура. След това, в специални машини, костилките се отстраняват и вътрешността се пълни с туршия от червен пипер. След пастьоризация, те се опаковат.
...които притежават кадифената елегантност на розовите листенца и които искат да помнят, че са толкова ценни, колкото есенциите от червен пимпернел, които струват колкото бижута, и които искат да запазят енергията на цитрусовите дървета, които блестят на слънце с ярки цветове, по-дълго на кожата си. EST 1923 Verbena with Citrus Organic Olive Oil Liquid Soap нежно почиства, изглажда и подхранва...
... химикали, консерванти или добавки. Маслините ни се ферментират само със сол и вода и се опаковат след периоди до една година.
• Натурално ферментиране,
• Никакви химикали не се използват,
• Висок процент аромат,
• Ферментира се в естествен вид, оставяйки го да почива дълго време без добавки освен сол, за да придобие вкус и финес,
• Полученият продукт е с високо качество.
Как изпращаме нашите продукти?
Продуктите, които поръчвате, се опаковат внимателно с маски и ръкавици.
... маслините.
Идеален за дресинги, морски дарове, подправки, потапяне.
Време на прибиране: През всички сезони Маслини: вариации Gemlik, Edremit
Регион: Ахисар (Западна част на Турция)
Аромат: Лист от зелени домати,
Обяснение: Преди употреба, разклатете и пръскайте от височина 15 см към повърхността, която искате да използвате. Шаблонът на пръскането се променя в зависимост от силата, която прилагате.
Характеристики: Напълнен е в лакирана метална тръба, без да докосва какъвто и да е защитен химически газ.
...Линията за сортиране и класифициране на фурми е много удобен и практичен вариант за класифициране на материали в няколко части в зависимост от размера на зърната, за сферични или сфероподобни форми, тъй като може да сортира и маслини, както и такива бобови култури.
Линията се характеризира с високо качество, тъй като гарантира процеса на сортиране в 4 различни размера.
Agarta Herbal Cosmetics, основана през 2013 година, е производител на веган и халал козметични продукти от Анкара, Турция. С нашия опитен екип и широка гама от продукти, бързо достигнахме значителен пазар както в страната, така и в чужбина. Нашата продуктова гама е много широка: • Пасти за зъби, Красиви кремове, Продукти за грижа за кожата, Шампоани, Сапуни и основи за сапуни, Колонии, Антибактери...
...Маринована аншоа с зелени маслини: Подобрена с комбинация от зехтин, оцет и сол. Един от най-класическите и обичани морски вкусове, аншоата се предлага в маринована форма, носейки уникалния си вкус на вашите маси.
...Маслините се берат от южната част на региона Мраморно море в Турция през периода, когато количеството на полифенолите е най-високо, и се предлагат за продажба като нефилтрирани, използвайки метода на студеното пресоване. Маслиновото масло от ранна реколта, натурално екстра върджин, е с високо съдържание на вкус и има свежи плодови аромати, неузрели бадеми и зелени ябълки. Когато опитате маслото от маслини Nil Queen, ще усетите аромата на земя и природа.
...Всички етапи на нашите продукти с марка Dardanos Fine Food Extra Virgin Olive Oil, от градинарството до потребителската употреба, са документирани и проследими.
Стойност на киселинността: макс. 0.6%
Процесът на затягане се извършва при максимална температура от 77 °F. (25 °C)
Приготвените продукти се съхраняват при максимална температура от 64.4 °F - 68ºF в специално климатизирани складове. (18°C - 20°C)
Събраните маслини се пресоват в рамките на максимум 8 часа.
Не съдържа оцветители, добавки или подсладители.
... сосове, сирена и съставки и ще омагьоса домакинството със своя аромат. Залагаме, че всеки ще обикне тази пица. Тази вкусна пица, украсена с говежда наденица, домати, чушки, царевица и маслини, е вкус, който всеки от седемдесет до седемдесет eagerly чака да бъде приготвен!
...Стремим се към вашето здраве и върха на вкуса! Нашата компания, лидер в производството и продажбата на зехтин на едро, предлага на нашите клиенти масла, произведени от най-свежите и най-висококачествени маслини.
Нашият зехтин, изпълнен с перфектен аромат и хранителни стойности, е готов да стане основна част от вашата трапеза. Внимателно подбраните маслини се обработват с модерна технология, за...
...Ние сме компания, специализирана в производството и износа на маслини и зехтин. Стремим се да предоставим на нашите клиенти продукти с най-високо качество, като използваме методи с високи стандарти в нашия производствен процес.
Нашите маслини са отглеждани органично и обработвани, за да запазят своя вкус и хранителна стойност.
... енергията си от въздуха, както е при термопомпите с въздушен източник, и част от нея от електрическата енергия. Термопомпата за десикация на плодове и зеленчуци е поставена вътре в напълно изолирана сушилна камера, а температурата вътре в сушилната камера е 65 °C, което позволява на водата да се изпарява от плодовете, зеленчуците или другите хранителни продукти. Изпарената вода се пренася до термопомпата с помощта на вентилатори, а течността се изхвърля, като я прави течна. По този начин процесът на сушене е завършен.