...Това е маслото, получено от маслините, събрани на имота в началото на кампанията (ноември), докато маслината е в пълен вериж, преди да достигне зрялост и е събрано директно от дървото. Предлага по-мек органолептичен профил в сравнение с ранното, с характерна горчивина и пикантност, и винаги в категорията "Aceite Virgen Extra".
...Нашето екстра върджин зехтин е продукт на изключително качество, произведен от най-добрите маслини, внимателно подбрани и студено пресовани, за да се гарантира тяхната чистота и високо качество. Този зехтин с интензивен златист цвят и зеленикави нюанси е незаменима съставка в кухнята, предлагаща балансиран вкус с плодови нотки и свеж аромат, който напомня за средиземноморската природа.
Екстра...
... маслини от сорта "Arróniz" в точното време на узряване, без да се достига до най-високата му степен на зрялост, за да се запазят всички аромати и вкусове, чрез механични процеси и студено пресоване. Благодарение на сорта "Arróniz", чрез незабавна филтрация и внимателен естествен декантационен процес, маслените полифеноли, като хидрокситирозол и олеуропеин, помагат за намаляване на инцидентите на...
...-Кръгова икономика и оползотворяване на ПОДПРОДУКТИ
Биовъглищата на Carboliva се произвеждат от маслинови ядки или маслинова пулпа, а синтетичният газ, генериран по време на процеса на пиролиза, се използва за производство на топлинна енергия, за нуждите на самата пиролиза, както и за процеса на извличане на маслиново масло и сушене на влажна биомаса, с цел производство на масло от маслинови остатъци. Това допринася за кръговата икономика. То не само намалява зависимостта от невъзобновяеми ресурси, но също така предоставя полезен начин за обработка на органичните подподукти.
...Маслото от маслини Hojiblanca е висококачествено екстра върджин масло, произведено от маслини от сорта Hojiblanca. Това масло се характеризира с балансиран вкус, комбиниращ плодови нотки на свежа трева, ябълка и бадем, с леко горчиво и леко пикантно завършване. То е много универсално в кухнята, идеално както за консумация в суров вид, така и в салати и хляб, както и за готвене, в яхнии, меса и...
..."L’olivier soucoupe/nuage" е маслина, която притежава специфични характеристики на размер. Тя изисква прецизен ръчен труд в продължение на няколко години, за да се получат клонки с форма на "соук". Този тип маслина има голяма декоративна стойност и се среща в градовете, било то по пътищата, кръговите кръстовища, магистралите и т.н. Голяма част от маслините "плат/облак" В "P.O.M." ние сме експерти в производството на маслинис "плат"/"тип облак" в различни формати, височини и диаметри.
... околната среда. Устройството разполага с основно оборудване, проектирано за използване на гранулирани горива, автоматичен горелка, която позволява използването на гранулирано гориво, като пелети, костилки от маслини или черупки от бадеми.
Също така разполага с автоматична система за извличане на пепел, за да поддържа камерата за горене в перфектно състояние, и екстрактор на дим, за да осигури подходящо налягане в камерата за горене.
... съдържание на наситени мастни киселини в сравнение с други растителни масла.
- Получен от маслини, отглеждани без пестициди и химически торове, което го прави по-здравословен и устойчив продукт.
Приложения на органичното зехтин:
- Кулинария и хранене: Идеален за подправяне на салати, готвене на бавен огън, намазване на хляб и др. Придава вкус и хранителни свойства.
- Лична грижа: Използва се при производството на сапуни, кремове,...
...Депозитът за вода от поцинкована ламарина, решението на проблемите с водата - Нашите депозити за вода от поцинкована ламарина са идеални за различни приложения, включително земеделие, животновъдство и предотвратяване на пожари. Те са проектирани да отговорят на нуждите от напояване на култури като маслини, пшеница и памук, с ефективен капацитет за съхранение. Те са издръжливи и универсални...
...Маслинис натурални пълнежи
Campotoro произвежда маслини, като ръчно ги пълни и подправя. Процесите се извършват по занаятчийски начин. Нашият производствен процес ни позволява да пълним маслините с всякакъв натурален пълнеж, който клиентът желае. Кулинарни приложения: Препоръчва се за придружаване на предястия, сирена или коктейли, или за добавяне на креативен щрих към вашата рецепта. Нашият производствен процес ни позволява да пълним всяка маслина по желание на клиента и да я опаковаме в избрания от него формат.
... устойчив и отговорен избор.
Черният пипер е основна съставка в кухнята, известен със способността си да подчертава вкуса на ястията. Azúcares Prieto се ангажира да предлага продукт, който не само е вкусен, но и устойчив, гарантирайки, че всяко зърно пипер отговаря на най-високите стандарти за качество. Този продукт е идеален за готвачи и кулинари, които търсят съставки с високо качество, които уважават околната среда.
...Оцет с черна трюфел 250мл
Сол от Хималаите с черна трюфел 90г
Патé от маслинис черна трюфел 120г и 220г
Балсамов крем с черна трюфел 250мл
Зехтин екстра върджин с черна трюфел 250мл, 100мл, 50мл
Зехтин екстра върджин с бяла трюфел 250мл, 100мл, 50мл...
... и пикантен нюанс на един от най-популярните си пастети, като е добавил Хариса, пикантен сос на основата на червени чушки.
Предназначен е за намазване на сандвичи и хапки, но също така и за приготвяне на сосове, яхнии и др...
Нетно тегло: 120 г или 220 г
Съставки: черни маслини от сорт "Емпелтре", пикантен червен пипер, екстра върджин зехтин, чесън, кориандър, кимион.
...Оливки Обрегон за хотелиерството в консерва от 5 кг. Вкусна смес от безкостилкови горалски маслини, подправени с паприка, дафинов лист, оцет и чесън.
...Tripack е новаторски и полезен формат, който отговаря на потребностите на нашите клиенти и се адаптира към моментите на специални празненства.
В този формат се запазва ръчното обработване с големи, качествени и ръчно манипулирани парчета.
Вкус, в който перфектно се смесват аншоа, бохерони и отлични маслини, създавайки по този начин продукт с изключително качество.
Състои се от аншоа, бохерони и маслини, пълнени с пипер. Подправен с оцет, зехтин, други масла и сол.
...Гамата от маслини без костилка Oliva Clan се състои от 6 разновидности, от които четири са ароматизирани (анчоа, пица, шоколад, ягода) и две с традиционните вкусове на зелена и черна маслина.
Основното им привлекателно качество, освен вкуса на продуктите, е опаковката - вакуумна консерва, лесна за отваряне и с гаранция за безопасност за най-малките, която също така позволява опаковане без...
...AOVE Finca Badenes, Екологичен е зехтин от първокласни маслини, отглеждани по устойчив и екологосъобразен начин. Този зехтин се отличава със своя мек вкус и свеж аромат, което го прави идеален избор за тези, които търсят продукт с високо качество и щадящ околната среда. Перфектен за употреба в суров вид или за подчертаване на вкуса на всяко ястие.
...Вкус: Интензивен
Аромат: Характерен за овче сирене с аромат на черни маслини
Цвят: Светло жълт с тъмни жилки от крема от черни маслини
Консистенция: Твърда...
...Маслото от висша категория, известно също като зехтин екстра върджин, се получава директно от маслини чрез механични процедури, без намесата на химически продукти. Този тип масло се характеризира с високо качество, интензивен вкус и свеж аромат. То е богато на антиоксиданти и здравословни мастни киселини, което го прави идеален избор както за готвене, така и за подправяне. Процесът на извличане гарантира запазването на хранителните вещества и естествения вкус на маслините, предлагайки чист и отличен продукт.
...В DELSA разработваме, произвеждаме и предлагаме хранителни аромати за всички сектори на индустрията (бонбони, масла, сосове и готови ястия, маслини и туршии, индустриална сладкария, сладоледи...)
Ако имате проект и се нуждаете от аромат, не се колебайте да се свържете с нас!
...ECOPROLIVE създава през 2019 г. подправки с PREBIOFENOL, които, майсторски комбинирани с най-добрите подправки в света, придават средиземноморски вкус и осигуряват хранителен баланс, тъй като са богати на антиоксиданти, желязо, пребиотични фибри и протеини.
Вкусна и здравословна опция за завършване на храната с финален сладък акцент.
Съставки: Панела, печен бял сусам, PreBIOfenol*, какаови зърна, канела.
...Изискана сос или пастет от маслини, приготвен с 2 сорта маслини: арбекина и зелена, които се отличават с невероятния си аромат.
Поради деликатната си текстура, Оливата Арбекина е идеална за намазване на тостове или канапета и за приготвяне на невероятни винегрети за салати. Също така прекрасно се съчетава с плато от сирена.
...Нефилтрирано екстра върджин зехтин (EVOO) с 90% от сорта вердиал. Произведен от маслини от Арена и съседни села. Получен чрез механични процеси и без добавки.
Предлага се в 2-литрова PET бутилка, идеална за транспорт. Препоръчваме да го съхранявате в области:
С малко светлина
С стабилна и минимално контролирана температура. Поддържайте температура около 15º.
С ниска влажност
Следвайте тези съвети за по-добро запазване на неговите свойства и вкус.
... уникален продукт на пазара за хранителни вещества за маслини. Може да се каже, че е гарантирано незабавно шоково действие, като поставя в циркулация всички и всеки един от предоставените хранителни вещества и на разположение на плода за по-малко от 1 час, особено (K) калий, което ще доведе до по-голямо увеличение на захарите в плода, по-голямо тегло и следователно по-висока масленост.
...Оборудване, проектирано за дозиране на твърди вещества (маслини, мариновани храни, бобови култури и др.) чрез преливане, което включва система за вибрация на опаковките на изхода на машината, която отстранява излишния продукт (пълнеж) от устата на пълнителите, връщайки го отново на дозиращата рампа чрез връщаща лента.
Това е много прост дозатор с лесна поддръжка, който перфектно се адаптира към...
... различни видове горива като дървесни пелети, костилки от маслини и др.
Горелките за биомаса могат да се адаптират към конвенционални котли без необходимост от извършване на каквито и да било модификации в тях.
...Няма нищо по-средиземноморско от зехтина, получен директно от маслини от биологично земеделие чрез механичен процес на първично студено пресоване. Качеството на маслините е алфахаренса и те са отглеждани без използване на пестициди или химически продукти.
Отличителният нюанс идва от портокала, който перфектно се комбинира с маслината, така че в устата може да се усети както дискретната сладост на портокала, така и горчивината на маслината.