Испания, Alcora
...Консервираните резенчета трюфел са гурме продукт, който улавя същността и интензивния вкус на пресните трюфели в практичен и дълготраен формат. Тези консерви съдържат фини резенчета трюфел, внимателно подбрани и запазени в своя максимум, за да се запази уникалният им аромат и вкус. Този продукт е идеален за кулинарни ентусиасти, които искат да имат изискания вкус на трюфелите лесно достъпен, за да подобрят всяко ястие.
Италия, Castellazzo Bormida (al)
... аромат с комплексни нотки на чесън, сено и мед. • Гарантирана Свежест: Събрани и доставени бързо, за да се запазят всички органолептични свойства. Всеки трюфел от Prima Scelta се избира ръчно от нашите експерти, които оценяват качеството, свежестта и целостта, гарантирайки продукт, способен да отговори на най-високите стандарти. Земята на Трюфела Бяло: Сърцето на Valtrebbia Valtrebbia Tartufi...
Франция, Mandelieu
...Съставки: черен летен трюфел (Tuber aestivum Vitt.), зехтин, сол, аромат. Препоръки: идеален за основни ястия, карпачо, варено или печено бяло месо и може да се комбинира дори с някои десерти. Наличен е и в опаковка от 500 г.
Испания, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Сагардо озпин се произвежда с "сагардо озпин" и растителни съставки, например "бойлур", опаковани чрез физически процеси. Това е изключителен продукт, с много ароматен вкус на черен "бойлур", който го прави перфектен и впечатлява дори най-взискателните небца, с идеална текстура и много приятен аромат и вкус на черен "бойлур", което го прави много вкусен за всякакъв вид ястие, особено за салати, сурови зеленчуци и варени зеленчуци, яйца, мариновано месо и леко дивечово месо, карпачо, месо, спагети, пастети, сирена, десерти,...
Австрия, Vienna
...Трюфелови резени в екстра върджин зехтин, трюфел карпачо, Tuber aestivum. Подходящо за предястия, основни и десерти. Метод на съхранение: Съхранявайте в хладилника до 7 дни след отваряне.
Франция, Valréas
...Био екстра върджин зехтин, избран заради богатството си на аромати, възвишен благодарение на деликатния аромат на трюфел (Tuber Melanosporum), истинско черно съкровище на провинциалната територия! Съвети за дегустация: Върху салата, карпачо, ризото, пресни пасти или намачкани картофи.
Италия, Firenze
...Карпачото от черен трюфел е един от най-търсените продукти заради изисканото си, интензивно, но приятно вкус. Той е предпочитан както от готвачи, така и от частни клиенти, които искат да използват продукт, който съдържа всичко необходимо, за да придаде на ястията правилния баланс и вкус. Уникален продукт.
Италия, Orsogna
...Продукт за ресторантьорството, пицарии, кетъринг. Характеристики: Фино нарязан черен трюфел Aestivum, съхраняван в EVO масло и щипка сол. Препоръчителни дози: 10/15 гр на човек. Полезни съвети: Продукт готов за употреба. Употреба: Подправка за основни ястия (таgliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ориз, пълнени пасти и др.), за пълнежи на пасти и солени ястия, карпачо от месо и риба...
Франция, Antibes
... бял или черен трюфел, карпачо от трюфели, парченца трюфели, сол с трюфел и различни сосове и намазки, обогатени с нашите собствени трюфели. Гаранция за качество и проследимост. Продукти, които произвеждаме локално в нашата работилница, за да съпътстват перфектно всичките ви ястия и гастрономически приготовления.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play