... да запази естествения си вкус и хранителна стойност, което го прави перфектен избор за всеки кулинарен ентусиаст.
Открийте хранителните ползи от нашия 6001 Телешки Черен Дроб, парче, което обещава да подобри вашите кулинарни творения. Това парче е перфектно за тези, които ценят изкуството на традиционното готвене, предлагайки богат, силен вкус, който със сигурност ще задоволи. Независимо дали сте...
...Хранителната индустрия преработва почти всички вътрешности на говеда. Тънкото черво (или говеждото черво) се използва основно за производството на савелои (цервелас), черен пудинг и сушени колбаси. Друго широко използвано черво е говеждото капаче, което се използва за производство на шунков колбас (спам), телешки колбас, черен пудинг и сушен колбас.
{
"target_language": "Ние сме търговска компания за износ на агро-хранителни продукти, замразени храни и FMCG (пелени, тиксо,…). Присъстваме в Европа и Африка. През годините значително разширихме нашия асортимент от продукти и разширихме нашата дистрибуторска мрежа за удоволствие на нашите любезни клиенти. Изнасяме в цяла субсахарска Африка с контрол на полето/фабриката (ЕС, Америка,…) до достав...
...Намиращ се в малкото село Сен Сов, между Борбул и масива Сансий (известен с пистите си за ски), хотел-ресторант "Пощата" ви приветства за престой с семейство или в двойка в сърцето на Пюи дьо Дом. Хотел без излишества с отличен баланс между качество и цена. Относно храната, авенгатската гастрономия е в менюто (труфад, телешка глава, телешки бъбреци, колбаси и др., приготвени с пресни продукти). Заведението е свързано с Logis и притежава 2 кокотки и 2 камини.
... деликатеси, предназначени за професионалисти. Къщата MASSE е преди всичко тази страст към добрите продукти като пушена сьомга, хайвер, месо (прасенце, безкостно прасенце, безкостно прасенце, прасенце с кост, задна част на прасенце с кост, но също така и вътрешности като телешки бъбреци и телешки гърди с картофи, говеждо/агнешко. и предложение за нарязано месо и по-подробно наименование в региона, птици и дивеч, колбаси, гъби и равиоли, ракообразни, морски продукти и охлюви, масла и оцети и деликатеси.