...Нашите решения с чисти етикети от гамите Mixeo и Stabeo, на базата на растителни влакна, са вашите съюзници за приложения в хлебопекарството, сладкарството и печенето.
Stabeo намалява напукването на вашите сухи продукти и помага при оформянето и структурирането на вашите формирани продукти.
Mixeo има разнообразни приложения, като например текстура, имитираща мазнини, което позволява намаляване на съдържанието на мазнини.
Благодарение на голямото количество влакна, които съдържат, нашите решения позволяват значително увеличаване на съдържанието на влакна в крайния продукт.
Нашата компания KYKLOS Green Trade е френска компания, основана през 2021 година. Ние сме специализирана търговска единица, която предлага хранителни продукти на едро. Предлагаме широка гама от масла, брашна и захари с високо качество, предназначени за професионалисти в хранително-вкусовата индустрия, ресторантьори, хлебари и сладкари.
Внимателно подбираме нашите продукти, за да гарантираме на кл...
ZIA LLC е основана през 2019 г. в Одеса, Украйна. От самото начало ZIA спазва европейските стандарти за качество и обслужване. Компанията е приложила най-добрата технология и оборудване под строг контрол в лабораторни условия и чистота.
Растежът на компанията е стабилен и последователен. През 2022 г. разширихме дейността си, добавяйки производствени и складови възможности в Одеса и Черновци. Наши...
... компактен дизайн и удобство при употреба и време, дебелина, форма и т.н. могат лесно да се контролират, което я прави широко използвана от магазини до фабрики.
Тъй като 100% зърнената закуска е с отлични хранителни съставки и добри потребителски отзиви, тя е лесна за комерсиализация. В момента се разработват и продават разнообразие от продукти, като общи закуски (обвити в шоколад, с подправки), зърнени храни за замяна на хранене или диета, закуски за деца и др.
Благодаря
Нетно тегло: 185 ~ 200 кг
Скорост на производство: 7.0~15 сек / порция
Срок на доставка: 15 дни...
... от пшеница (пшенично брашно, глутен), слънчогледово масло, инвертирана захар, смес от зърнени култури (ръж, ечемик, царевица, овес, пшеница, ориз, просо), хлебна мая, емулгатор: соев лецитин, сол, екстракт от ечемик, соя, лен.
Произведено в работилница, която използва сусам, яйца и млечни продукти.
Опаковка: около 18 филийки на пакет
Нетно тегло: 300 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 1724 Kj или 408 Kcal
Мазнини: 6.63 г
от които наситени мастни киселини: 0.81 г
Въглехидрати: 72.
...
Произход: Турция
Тип: Натурални и органични сушени кайсии, нарязани и покрити с оризово брашно
Размер: 3-5мм, 6-8мм, 8-10мм, 10-12мм кубчета.
Опаковка: Картонени кутии от 10, 12.5 кг
Минимално количество за поръчка: 100...
...Меденки с мека текстура и интензивен вкус на подправки за меденки.
Съставки: брашно от ПШЕНИЦА *, МЕД, цели ЯЙЦА (от свободно отглеждани кокошки), масло, тръстикова захар *, МЛЯКО *, подправки за меденки (канела, анасон, джинджифил, кардамон, кориандър, карамфил, звезден анасон).
* Съставки от биологично земеделие
Порция около 140 г.
Дръжте на сухо, защитено от топлина и светлина.
Средни хранителни стойности за 100 г:
1421 KJ / 463,7 Kcal, мазнини: 25,4 г, от които наситени мастни киселини: 15,7 г, въглехидрати: 52,6 г, от които захари: 27,4 г, протеини: 5,6 г, сол: 0,7 г
150 г...
...В света на хлебопекарството, използването на подобрители, концентрати и предварително приготвени продукти играе основна роля за качеството на крайния продукт. Тези съставки не само подобряват текстурата и вкуса на печивата, но също така улесняват производствения процес в хлебарниците.
Подобрителите за хлебопекарство са добавки, които се използват за подобряване на качеството на тестото и крайния...
...". Угодете на клиентите си, като им предложите вкусна, хрупкава и полезна закуска.
Съставки: печени бадеми без сол, печени орехи без сол, бели къпини, клюква, златни стафиди, ягоди Годжи.
В CROC’ELLA всички наши сушени плодове (бадеми, шамфъстък, кашу и други) се пекат ръчно в нашата пекарна, разположена в южна Франция, по-точно в Марсилия, за продукти "произведени във Франция".
.../3/4/5 кг, идеални за сервиране на масите в ресторанти, барове, чайни и т.н.) или в елегантни опаковки за изложение на рафтове или в кътчета.
Съставки:
Сицилиански бадеми, захар,
Мед от Етна (портокалов цвят)
яйчен белтък (естествен, не лиофилизиран)
Фъстъци, шоколад / Ванилия...
...Нашите агенти за разбиване Edifett HWP предлагат постоянство в качеството на крайния ви продукт. Продуктът е подходящ за широк спектър от приложения, като мусове, десерти, пълнежи за торти или декорации.
Агентите за разбиване Edifett HWP са спрей-сушени емулсии, базирани на палмово ядро или кокосово масло, емулгатори, млечни съставки и въглехидрати.
Характеристики и предимства:
• Използваеми с...
...Сладко удоволствие за хапване.
Приготвено от подбрани съставки и по традиционна рецепта. Простичка, но неустоима рецепта.
Също така налично в други варианти: шамфъстък, бадем, бадеми и захаросан портокал.
Наличен и за линията на сладкарството, на едро.
...За професионални пекарни и кафенета предлагаме внимателно подбрани шоколадови и сладкарски материали, които съчетават качество и вкус. Нашият обширен асортимент позволява на специалистите да създават шедьоври. От шоколад, бонбони и брашнени изделия до декоративни материали, всичко, от което се нуждаете, можете да намерите на едно място.
Направете разликата за вашите клиенти с пресни и висококачествени съставки и повдигнете вашите творения на ново ниво. С надеждните продукти на нашите доставчици, вие сте сигурни в най-доброто качество за вашата пекарна или кафе.
... ефективно улавя показанията на живи животни или обекти, които се движат по време на тегленето, като течни съставки по време на партидната подготовка в търговска пекарна, химически завод или по време на производството на бетон.
Ярък LCD екран с подсветка, ясно видим при всякакви условия на осветление
Вграден индикатор за капацитет на екрана за лесно наблюдение на евентуални претоварвания
Програмируема подсветка, която може да бъде зададена на...
...Залагаме на традицията, като изработваме типичните галисийски сладкиши. Разполагаме с най-добрите професионални сладкари, които внимателно подбират най-изисканите съставки. Продукти, които се отличават с сочност, вкус и добра запазеност, за да зарадват най-взискателните небца.
Предприятието се ръководи от управители, които са активни в хранителната индустрия вече повече от 25 години, и по-специално в областта на брашното и производните му продукти. Както подсказва името, фирмата иска преди всичко да бъде обслужваща компания. За целта фирмата разполага със собствена пекарна лаборатория и отдел за изследване на реологичните свойства на тестото. Благодарение на тези...
...изразено чрез най-съвременната техника и метод на производство, се ражда широка гама от бисквити за взискателна публика. От опитните ръце на членовете на нашето семейство, тъй като става въпрос за предимно семейна компания, всеки ден се създават тези специалитети. Всичко това е възможно благодарение на използването на внимателно подбрани съставки, които гарантират вкусността и автентичността на...
... сладки био-десерти и био-маслени кроасани, но също така и торти, сладкиши и други натурално сладки изделия.
Хлябовете и хлебчетата се произвеждат от нас по стара занаятчийска традиция с ръжено и спелтово тесто - и по собствени рецепти с био-бордови и много вкусни био-съставки, за да се получат ароматни, хрупкави хлябове, кренгли, хлебчета, гевреци и пръчици: хлебчета с чили, маслини и домати...
Най-добрите съставки, традиционен занаятчийски метод, дълги времена за почивка и втасване, ентусиазиран екип от квалифицирани хлебари, модерна пекарна, много страст и любов към занаята и усмивка... Рецептата за вашия вкусен занаятчийски хляб...
НАСЛАДЕТЕ СЕ!
... нишесте, рафинирана захар и Е-номера.
✓ Здравословни закуски, дори ако искаш да отслабнеш.
✓ Безглутенови сладкиши, които са сочни и вкусни!
✓ По-малко сладки, богати на фибри, подсладени с кокосова захар.
✓ Смеските за печене се съставят ръчно и се опаковат в нашата биологична безглутенова пекарна и са сертифицирани като биологични и безглутенови.
✓ Прекрасен подарък. Така всеки ден е повод за безглутеново парти! Брауни, морковена торта, ябълков пай и хляб се приготвят с лекота.
... оттогава расте. През март 2021 г. се преместихме в нова мегапекарна и сме заети да печем най-добрите лакомства за кучетата, които наричаме семейство. В момента продаваме в повече от 350 зоомагазина, ветеринарни клиники и гурме магазини в Португалия, Испания, Гърция, Германия и Австрия.
В Кука работим с местни доставчици и използваме само съставки от най-висок клас, подходящи за хора. Обичаме да чуем от вас и да споделим нашата #cookalicious LOVE
Алин, Кука и екипът...
... пекарска асоциация и старейшина на Копенхагенската сладкарска асоциация. При нас получавате повече от просто добро печиво, когато влезете в нашата пекарна в Каструп. Тук получавате голямо ноу-хау и правилната информация за експериментиране и развитие на нашите продукти. Така че, независимо дали искате да поръчате торта или просто да ни посетите, винаги сте добре дошли в John's Kagehus!
Пекарна и сладкарница в Баракалдо, собствено производство на всякакви видове хляб и ръчно изработени сладкиши с най-добрите съставки. Хлябове, произведени ежедневно, с най-добрите съставки, за да се насладите на автентичния вкус на добрия хляб. Сладкиши, Сезонни торти, Коледни торти, Торти за Свети Валентин, Торти за рожден ден… Подсладете важните моменти от живота си или превърнете обикновен ден в специален с нашите ръчно изработени сладкиши.
Занаятчийска пекарна De Boey в Синт-Гилис-Вас всеки ден гарантира най-добрите хлябове и най-вкусните сладкиши, всички приготвени ръчно с най-добрите съставки и грижа. Асортиментът включва хляб, специален хляб, питки, кафе сладкиши, сладкиши и торти, конфитюри и луксозни закуски. Пекарна De Boey предлага и персонализирани решения за събития и доставя не само на частни лица, но и на компании в Синт-Гилис-Вас и околността. Пекарната разполага и с уеб магазин, където всички продукти могат лесно да бъдат поръчани и платени.
Здравословни и вкусни бисквити - това е, което предлага Belkorn. Изглежда като проста философия, но в съвременното общество не е толкова лесно да се поддържа. Въпреки това, Belkorn решително избира само органични съставки... и с успех! Традиционната пекарна на дядо Кортхаутс се е трансформирала в ултрамодерен производствен център в Диест. Органичното качество е един от основните стълбове на...
... производителност и да се разширим на международния пазар чрез непрекъснато подобряване на всички сегменти. Нашите ключови ценности са честност, упоритост и следване на нови принципи, техники и тенденции в пекарната индустрия. Една от най-важните предпоставки за успеха на всяка пекарна е поддържането на качество, което изисква качествени съставки, изключително хигиенични работни места и доказана рецепта...
„За да се изпече хубав хляб, не е нужно много: само най-добрите съставки и 100 години опит.“
Името Гримингер символизира компетентност, надеждност, справедливост – и повече от 100 години опит в печенето. Като традиционно семейно предприятие, нашата пекарна осигурява на търговски клиенти ръчно изработени качествени хлебни изделия. Чрез най-съвременна пекарска технология и високите изисквания на...
...Всъщност, всяка сутрин, според най-добрата традиция, се пекат бяла пица с естествена ферментация, типични сладкиши от Кастели Романи. "Michelangelo della Pizza" се отличава с качеството на автентичните продукти и обслужването. При нас можете да опитате традиционни продукти, типични за Кастели Романи, като например известния хляб от Генцано, произведен с натурални съставки и без химическа ферментация. Нашият търговски обект предлага богат асортимент от хляб, пица, домашни сладкиши и гастрономически продукти, домашни сладкиши и традиционни.
Здравословни и вкусни бисквити - това е основната цел на BioKorn. Изглежда като проста философия, но в съвременното общество не е толкова лесно да се поддържа. Въпреки това, BioKorn решително избира единствено органични съставки… и с успех! Традиционната пекарна на дядо Кортхаутс се е трансформирала в ултрамодерен производствен център в Диест. Органичното качество е един от основните стълбове на...
... правила.
След преминаването в нова модерна пекарна с над 2000 м² пространство, разделено на три секции: Печене на хляб, сладкарство и безглутенова пекарна, където продължаваме да развиваме и подобряваме нашия асортимент от продукти, като Пита хляб, Обвивки, Нан и индивидуални продукти, като сладкарски изделия без захар, на нашето модерно оборудване. През 2012 г. нашият екип за пекарство започна да прилага Глобален стандарт за безопасност на храните и Safa Food получи сертификат BRC Grade (A).