... влияе на резултата от измерването. Цялата серия влагомери за зърно е калибрирана и проверена в съответствие с калибриращия метод за сушене в пещ EN-ISO 712.
В същото време влагомерът за зърно измерва и температурата на пробата и я включва в изчислението на резултата от измерването.
Обхват на измерване: 5 до 30% водно съдържание
Разделителна способност: 0.1% водно съдържание
Точност на калибриране: +/- 0.7%
Автоматична температурна компенсация: да...
...калий, фосфор, мед и цинк. Био суровата елда е идеална за приготвяне на супи и бульони с зеленчуци, но може да се използва и за приготвяне на специални тестени изделия, като пицокери или полента тараня. Със суровата елда е възможно да се приготви и отличен хляб. Обелените семена на елдата не се нуждаят от накисване, достатъчно е да се изплакнат под течаща вода и да се сварят в тенджера с подсолена вода (пропорция: 1 част елда и 2 части вода) за 20-30 минути, докато водата се абсорбира напълно.
...Био семена от псилиум (Plantago ovata) от Индия. Добро набъбване - естествено подпомагат храносмилането. Богати на фибри. За печене, в смутита, овесена каша, йогурт и извара.
Оригинални индийски семена от псилиум за сгъстяване на сосове, смутита, супи и пудинги или, разбъркани в течност като вода или сок, като естествена напитка с фибри. Освен това семената от псилиум са доказана съставка в...
... индустрии, които с удоволствие бихме искали да ви представим. След пресоването в маслените мелници, суровото масло се преработва до рафинирано. Полученият продукт се нарича рициново масло 1. преса, или рициново масло First Special Grade (FSG). Това получено масло намира директно приложение в множество приложения (в големи до средни количества) на полиоли...
В допълнение към стандартното качество, рициново масло 1. преса, съществуват и други качества, които в съответствие с техническите изисквания на нашите клиенти имат ниско съдържаниенавода, но също така и ниска киселинност...