...Нашата мисия: да върнем благородството на саламите, символ на френската гастрономия!
Този артесанален салам се произвежда в нашата работилница за колбаси в Лайсак, в региона Аверон. Състои се само от 3 съставки: свинско месо, сол от Гюеранд и черен пипер от Кампот IGP от Камбоджа.
Тази сушена месо се съхранява в продължение на 3 месеца при стайна температура.
Той ще се комбинира с коппа...
{
"target_language": "Ние сме търговска компания за износ на агро-хранителни продукти, замразени храни и FMCG (пелени, тиксо,…). Присъстваме в Европа и Африка. През годините значително разширихме нашия асортимент от продукти и разширихме нашата дистрибуторска мрежа за удоволствие на нашите любезни клиенти. Изнасяме в цяла субсахарска Африка с контрол на полето/фабриката (ЕС, Америка,…) до достав...
Ние сме семейна компания, която започва своето пътуване през XX век. Наследили сме най-традиционните и занаятчийски ценности, както гастрономически, така и културни, които ни позволиха да растем и да се превърнем в компанията, която сме днес. Именно ценностите и уважението към нашите корени ни подтикват да ИННОВИРАМЕ, ЕВОЛЮИРАМЕ И АДАПТИРАМЕ се към новите времена. Еволюцията, без да губим същностт...
ОРИГИНАЛНАТА ФИРМА ЗА БИЛТОНГ е доставчик на фини, артезански Билтонг и месни закуски, приготвени с любов и страст от нашия южноафрикански главен месар и според семейна рецепта, предавана през повече от 6 поколения.
Всичкото ни ръчно подбрано месо е местно, отгледано на трева британско говеждо с пълна проследимост до фермата. Вярваме в разбирането на произхода на нашето месо. Знаем къде е било от...
... потребителя и именно поради това сме разработили линии от натурални продукти, произведени ръчно. Салумфицито произвежда шунка, свежа наденица екстра, сушенанаденица, Луганега, салам Зия Ферарезе, салам Дел Гуелфо за грил, салам Дел Контадино и голям местен, салам тип Милано, Унгарски, Фелино, Ферарезе, Неапол, Фабриано, зрял гуанчале, капа ди теста, цициоли, котечино и зампоне, бондола, капели на свещеника и други специалитети за търговия на дребно, ГДО и ресторантьорство.
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса и колбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушенанаденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.