...Счуканият магданоз е универсална подправка, която се използва от римско време като гарнитура и за подобряване на вкуса в солени ястия. Той се отглежда по целия свят, като Северна Африка и Близкия изток са основни производители. Магданозът добавя деликатен аромат и вкус към смесени подправки, месни маринати, винегрети и зеленчукови супи. Той допълва ястия с яйца, печени зеленчуци и хляб с подправки и е основна съставка в италианската кухня. За да се запази качеството му, счуканият магданоз трябва да се съхранява в херметически затворени контейнери, далеч от светлина и влага.
... напитка с ферментирало мляко и мента.
Тя може да бъде добавена и в солени ястия с месо. За да придаде ментово ухание, може да се използва в плънки или кюфтета.
Може също да се използва за свежи ягоди или с просто печени плодове. Тя е идеална за приготвяне на ирански чай.
КАРТОН: 9Kg...
... растения са идеални за сухи градини и ландшафти, изискващи малко поддръжка, тъй като са способни да съхраняват вода в листата си, за да оцелеят при суша.
В допълнение към устойчивостта си на трудни условия, растенията от Dasylirion са лесни за поддръжка и предпочитат добре дренирани почви и слънчево изложение. Уникалният им вид и способността им да процъфтяват в сухи среди ги правят популярен избор...
Произходът на тази компания се намира през 1923 г., когато Висенте Лопис Еспинос стартира бизнес с испански бадеми в Аликанте.
"Almendras Llopis", както е известна днес, е основана през 1974 г., когато се премества в Индустриалния парк Канастел в Сан Висенте дел Распейг.
През 80-те години започва износ на световно ниво, който продължава и до днешен ден.
И наистина, разполагаме с високи стандарт...
... брашно
Касавеното брашно е много полезно за приготвяне на рецепти без глутен. Освен това, касавеното брашно е полезно за печене, за да се получи хлябоподобен резултат. Може да се използва както за сладки, така и за солени ястия, като бисквити, основи за пица или палачинки.
...като растителни протеини, желязо и минерални соли, които характеризират този бобов вид. Брашното от лещи носи със себе си полезните свойства, типични за тези бобови растения. Брашното от червени лещи може да се използва както за солени, така и за сладки изделия, особено в Изтока. То е особено подходящо за приготвяне на вегетариански кюфтета и фалафел, гнездички и талиатели. В Индия се използва много, за да се приготвят гнездички, наречени ...
...Умерен-висок сорт с изправен, бързорастящ навик и висока производителност.
ПОЛИНИЗАТОРИ: Самоплоден.
ВИД НА ПЛОДОВЕТЕ:
Удължена и асиметрична форма на плодовете. Лъскава кора, която е предимно покрита с яркочервен цвят върху жълто-зелена основа. Месото е бяло, соковито, твърдо и хрупкаво.
РАЗМЕР НА ПЛОДОВЕТЕ: Средни до големи плодове.
ЖЪТВА: Средата до края на юли и началото на август.
ТЪРГОВСКО ИЗПОЛЗВАНЕ:
Солени и ароматни. Консумира се пресен, сушен или ...
...Тимусът е род растения от семейство Устноцветни. Този род включва над 300 вида. Това са пълзящи или подложкови растения, носещи малки цветя в светлорозови или бели нюанси. Тези растения са богати на етерични масла и поради това са част от ароматичните растения. Облекчава широк спектър от респираторни заболявания, успокоява пристъпите на кашлица, особено при заболявания от типа на коклюша, бронхит...
...Мелената канела е много ароматна подправка, която придава вкус на солени ястия, десерти и коктейли. Тази оранжева подправка с топли, дървесни и леко сладки нотки има много приложения.
Използвания на мелената канела в кухнята:
*Солена канела:
Тя е една от съставките на тажин и също така се използва за ароматизиране на супа или крем супа.
Канелата подчертава вкуса на ястия с зеленчуци, риба или...
... вкусове. Не се колебайте да добавите това желе от мента и в вашите "солени-сладки" ястия, за да придадете оригинален и изненадващ акцент на вашите рецепти.
Полза от продукта:
Желето от мента добавя интензивна свежест на вашите кулинарни творения. Нейният ярък и освежаващ вкус стимулира вкусовите рецептори и събужда сетивата.
Вкус и аромат: Ментолов и свеж...
...Салчичон, колбас, произхождаща от иберийски свине, хранени с фуражи, съставени от зърнени култури и бобови растения, отглеждани в обор или хранителни стопанства, в интензивен режим.
Изработена от постно месо и мазнини от иберийска свиня, нарязани на много фини парчета, подправени със сол, черен пипер, индийско орехче, риган и чесън, и набутани в естествена свинска черва.
Традиционният процес...
... мариновани храни, десерти, индустриална сладкария, бонбони, сладоледи, кафе и инфузии...
Разполагаме както с течни, така и с прахообразни аромати, сладки и солени аромати, естествени, идентични на естествени, изкуствени, цитрусови етерични масла и масла от ароматни растения и подправки...
Разработваме собствените си референции и нямаме минимално количество поръчка (доставяме от 1 кг продукт...
... мъгли.
Запалени по ботаниката и зелената химия, ние създадохме пилотна ферма за биологично земеделие. Избираме различни сортове растения, които отглеждаме с внимание, преди да ги съберем в оптималния период на цъфтеж.
Използваме растителни видове, строго подбрани за тяхната мощ и качество. Естественият цикъл на растенията се спазва, без добавяне на химически молекули.
Прилагаме нежни техники...
...Заводът извършва производство на зърнени храни за закуска, солени закуски и технологични съставки и добавки (производство и опаковане), както и подправки и кулинарни помощници, ориз, семолина, сухи зеленчуци и помощни средства за печене (опаковане). Разположен в Ардеш, производственият обект с площ от 25 000 м² наема 150 души на 20 производствени линии, които позволяват търговия с 740 референции, с...
... сфера. Годишният ни производствен капацитет е 3000 тона слънчогледово семе. Произвеждаме опаковано в чували от 20 кг, както и в пакети от 180 г, 250 г, 350 г, в зависимост от желанията на нашите клиенти. Произвеждаме натурално слънчогледово семе, печено слънчогледово семе, печено и солено слънчогледово семе, печени солени семена от слънчоглед и печени несолени семена от слънчоглед.
С акцент върху биологичните продукти от маслина, от безтермово премиум екстра върджин зехтин до студено пресован агурел, безтермово екстра върджин зехтин и лимитирани издания, гурме ароматизирани зехтини, заедно с естествени зелени и зрели биологични маслини Каламон, до солени маслини Каламон с ароматни растения, безтермово балсамово масло и натурална козметика с биологичен зехтин, биологичните...
... хранене с зърнени култури, бобови растения, ориз, подсладители, конфитюри и сокове от плодове, шоколад и бонбони без захар, лакрица, сладки и солени печива, подправки и сосове, напитки от ориз, соя и бадеми, еликсири и горчивки, плодови запарки и чай, както насипно, така и в филтри; Натурална и биологична козметика с кремове за лице и тяло, твърди и течни сапуни, продукти за коса като бои, къна на...
Строим плувни езера, естествени басейни, солени басейни и традиционни басейни, включително всички инсталационни компоненти и готово за ползване градинско оформление.