...W: 330 ÷ 360. Смесотбрашна тип '0', получена от селектирани зърна. Идеална е за теста, приготвени по традиционния метод с дълго втасване, с възможност за съхранение до 2 дни в хладилник и за приготвяне на традиционната "Неаполитанска пица".
10 КГ И 25 КГ...
... "наситен с суха повърхност".
Изсипете около 2/3 от смесителната вода в смесителя. Постепенно добавяйте Саналит и необходимата вода, като смесвате, докато се получи хомогенна смес без бучки с желаната консистенция. Подкрепете продукта на референтната височина и загладете, докато се получи гладка и равна повърхност, подготвяйки предварително фугите, където е необходимо. Необходимата смесителна вода...
Exotic City, най-голямият търговец на едро на африкански и азиатски продукти в Европа.
Изключително добре разположен в индустриалната зона на Алльор благодарение на близостта до транспортни удобства, Exotic City разполага с ергономична сграда, която отговаря на най-строгите стандарти за хигиена и безопасност.
В момента предлага над 4.000 референции на 2.500m² складови площи, с 500m² офис, 1 това...
...Френската звездна готвачка Надя Самю е с философията да "освободи ограниченията си, за да освободи креативността си".
В продуктите си тя не е заменяла никакви съставки от традиционни рецепти, но е отворила безкрайно експериментално поле за създаване на нови вкусови преживявания без глутен, лактоза или яйца.
Референция:FarineSarChatRIZBioFrance1...
...Полуготов продукт за производство на хляб от стари зърнени култури, съдържащ брашнаот три сорта спелта и пълнозърнесто ръжено брашно.
Формат: 15 кг
Дозировка: 50%...
...Нашето брашно включва цялото зърно. Богато на въглехидрати, то е източник на устойчива енергия за нашия организъм. Като интегрално, то съдържа също така фибри и много хранителни вещества, като витамините от група B, полезни за нашето общо благосъстояние.
Пастата? Аз я правя!
Използване: самостоятелно или в смес за вашите домашни пасти, супи, десерти, торти, хляб...
...Нашите овесени брашна се получават от смилане на овесени ядки, процес, който осигурява висока смилаемост на продукта и го прави подходящ за приготвяне в кухнята като заместител на обикновеното бяло рафинирано брашно, за рецепти както сладки, така и солени.
Всички брашна могат да се превърнат в смеси за палачинки.
... 40.8 г
Протеини 4.7 г
Сол 0.2 г
Дата на минимална трайност 4 месеца след производството.
Ръчно приготвени меденки, не нарязани, за да се запази тяхната мекота
Вкусна нотка на мед от кестен, елда и цветя от регион Център
Съставки (мед, брашна, яйца и масло), събрани в Лоаре-Шер.
Източник на фибри, ниско съдържание на мазнини.
Дори формата е произведена в нашия департамент
Смесот подправки, смлени от нас в момента на производството, за да се запазят всички аромати.
Нетно тегло: 250 г
Опаковка: дървена форма-филм-етикет + контра етикет
Срок на производство: 15 дни...
...Класическа подправка за силен, лесно смилаем хляб, едро, цели зърна
Смесот подправки по собствена рецепта и производство от най-добрите подправки!
За подправяне на силни хлябове и хлебчета от всякакъв вид.
Съставки: кориандрови семена, анасон, копър, кимион, черен кимион, семена от сминдух, пипер Теличери
Без захар, сол, консерванти и без изкуствени аромати
Подправка за хляб – Подобрителят на...
... както в бяла версия, така и с домати, до автентичните римски пинси, приготвени с уникална смесотбрашна. Нашето предложение включва и оригинални творения като Saltimbocca, Saltimpizza и Pizzangoli, перфектни за сектора на хранителните услуги. Асортиментът се допълва от ръчно приготвени брускетони, пицети с домати и фокачи, налични в класическа версия и с лук.
Предлагаме две продуктови линии, за да...
От 1969 г. VOMM произвежда непрекъснати индустриални инсталации, базирани на собствената си Turbo Technology за хранителния, химическия и екологичния сектор.
Turbo-Сушилня за твърди, течни или пастообразни продукти. Работи на открит процесен газов контур (брашна, полимери, соли, оксиди…) или затворен (комунални утайки, странични продукти от рафинерии, утайки от кожарски заводи…). Подходяща е за...
Пинса Романа е ястие, богато на история, чиито корени датират от Древен Рим. Преработката на рецептата е направила този продукт уникален: тестото е съставено отсмесотбрашна, като пшеница, ориз и соя с високо съдържание на вода, закваска и без добавяне на добавки и консерванти. Основните характеристики са: - овална форма - хрупкав ръб - висока смилаемост, постигната благодарение на втасването от 48-72 часа Проектът Пинса 2.0 е да се създаде продукт от традицията в модерен вариант, достъпен за всички!
Развъдник за охлюви Helix Aspersa Muller и Helix Aspersa Maxima. Развъждането на охлювите се извършва при най-подходящите климатични условия в открити паркове, където основната храна е смесотбрашна, която им осигурява всичко необходимо за здравословен растеж. Тя е балансирана с макроелементи, микроелементи, витамини и необходимите аминокиселини. Особено внимание отделяме на хигиенните правила...