...W: 330 ÷ 360. Смесотбрашна тип '0', получена от селектирани зърна. Идеална е за теста, приготвени по традиционния метод с дълго втасване, с възможност за съхранение до 2 дни в хладилник и за приготвяне на традиционната "Неаполитанска пица".
10 КГ И 25 КГ...
... "наситен с суха повърхност".
Изсипете около 2/3 от смесителната вода в смесителя. Постепенно добавяйте Саналит и необходимата вода, като смесвате, докато се получи хомогенна смес без бучки с желаната консистенция. Подкрепете продукта на референтната височина и загладете, докато се получи гладка и равна повърхност, подготвяйки предварително фугите, където е необходимо. Необходимата смесителна вода...
...Полуготов продукт за производство на хляб от стари зърнени култури, съдържащ брашнаот три сорта спелта и пълнозърнесто ръжено брашно.
Формат: 15 кг
Дозировка: 50%...
...Нашите овесени брашна се получават от смилане на овесени ядки, процес, който осигурява висока смилаемост на продукта и го прави подходящ за приготвяне в кухнята като заместител на обикновеното бяло рафинирано брашно, за рецепти както сладки, така и солени.
Всички брашна могат да се превърнат в смеси за палачинки.
... както в бяла версия, така и с домати, до автентичните римски пинси, приготвени с уникална смесотбрашна. Нашето предложение включва и оригинални творения като Saltimbocca, Saltimpizza и Pizzangoli, перфектни за сектора на хранителните услуги. Асортиментът се допълва от ръчно приготвени брускетони, пицети с домати и фокачи, налични в класическа версия и с лук.
Предлагаме две продуктови линии, за да...
От 1969 г. VOMM произвежда непрекъснати индустриални инсталации, базирани на собствената си Turbo Technology за хранителния, химическия и екологичния сектор.
Turbo-Сушилня за твърди, течни или пастообразни продукти. Работи на открит процесен газов контур (брашна, полимери, соли, оксиди…) или затворен (комунални утайки, странични продукти от рафинерии, утайки от кожарски заводи…). Подходяща е за...
Пинса Романа е ястие, богато на история, чиито корени датират от Древен Рим. Преработката на рецептата е направила този продукт уникален: тестото е съставено отсмесотбрашна, като пшеница, ориз и соя с високо съдържание на вода, закваска и без добавяне на добавки и консерванти. Основните характеристики са: - овална форма - хрупкав ръб - висока смилаемост, постигната благодарение на втасването от 48-72 часа Проектът Пинса 2.0 е да се създаде продукт от традицията в модерен вариант, достъпен за всички!