Франция, Narbonne
Германия, Schenefeld
...В сътрудничество с нашия партньор доставяме добавки за хранителната, козметичната, фармацевтичната и фуражната индустрия. Аромати, аспартам, ябълчна киселина, аскорбинова киселина, калциев казеинат, караген, декстроза, оцетна киселина, оцветители, фруктоза, желатин, млечна киселина, екстракти от подправки, глюкозен сироп, глицерин, калиев сорбат, картофено нишесте, специалитети от сирене...
Тунис, Tunis
...Разпределение на пълни линии с инсталация в индустрията на шоколада и сладкарството по целия свят. В частност, пълна индустриална линия за обвиване. Нашият испански партньор е референция в областта на машините и аксесоарите за обработка на шоколад в всичките му форми: бонбони, блокчета, трюфели, барове, с технология, адаптирана към клиента, практична, гъвкава, лесна за използване и ефективна...
Италия, piano di sorrento (na)
... прави перфектен за кулинарни приложения или като освежаваща напитка. Опакован в пластмасови и дървени кашони, лимонът Бянкетто се обработва ръчно с листа, за да се осигури неговото качество и свежест. Този внимателен процес на обработка запазва естествените масла и аромати на лимона, което го прави популярен избор както за домашни готвачи, така и за професионални готвачи. Независимо дали се използва в готвенето, печенето или като гарнитура, лимонът Бянкетто добавя пикантен и живописен акцент на всяко ястие.
Франция, Seignosse
... да се работи благодарение на практичната и компактна опаковка. Не са необходими инструменти за повдигане за този контейнер, който тежи по-малко от 30 кг. Кленовата горичка, управлявана от Vifranc Farm Inc., се управлява нежно, без интензивно сечене или подрязване, а кленовете съжителстват с други дървесни видове, за хармонична и балансирана гора, сертифицирана органична. Органичният кленов сироп...
Турция, Beylikdüzü
...гласирани плодове са ярко оцветени парчета плодове, запазени в захарен сироп. Високото съдържание на захар удължава срока на годност на продукта и предотвратява развалянето. Тези плодове обикновено се използват в торти, хляб и други сладки печива и могат да се използват за декорация на торти. Традиционно тези плодове се използват по време на коледния празничен сезон в плодови торти. Dawn предлага разнообразие от гласирани плодови артикули, включително ананас, череши, смеси и кори.
Ирландия, Castlepollard
... други чести петна принадлежат на миналото, ако материалът е обработен с нашите защитни продукти. Дъжд, кал, кетчуп, сироп и други течности нямат шанс! Защото Magic Textile Coat е супер-хидрофобно, водата активно се отблъсква от третираната повърхност. Водни течности се търкалят веднага от повърхността при контакт и оставят материалите чисти и сухи или лесни за почистване.
Обединеното кралство, London
...", сиропът трябва да съдържа поне 50% малтоза. Обикновено съдържа 40–50% малтоза, въпреки че някои имат до 70%. Чрез използване на β-амилаза или гъбична α-амилаза, могат да се произвеждат глюкозни сиропи, съдържащи над 50% малтоза, или дори над 70% малтоза (сироп с изключително високо съдържание на малтоза). Това е възможно, защото тези ензими премахват две глюкозни единици, тоест по една молекула малтоза наведнъж от края на молекулата на нишестето.
Италия, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... обработка с по-дълго време за сушене, поради което активните съставки са по-големи и незабавни.","MANUFACTURER":"Произведено и опаковано в Южна Корея от Da Jung Co.,Ltd\nВнесено от PT Srl – Via Marchesina 31-20090 Trezzano S / N (Милано) Италия\nwww.persalute.it","INGREDIENTS":"Корен на Panax Ginseng на парчета: 51%, Изомалт-олигозахарид: 22.27%, Сироп от фруктоза: 22.27%, Мед: 4.46%."}...
Белгия, Mont-Saint-Guibert
... сироп в инсталация за многократна кондензация. Този сироп след това се обработва в единицата за кристализация, която генерира захар и позволява концентрацията на останалите примеси в меласата. Симулационната програма на DSEC е от съществено значение на този етап, за да се определи най-ефективната енергийна настройка, както и да се прецизира размерът на всяко отделно оборудване в линията.
Франция, Chalonnes Sur Loire
...Процесът Redux позволява да се намали алкохолното съдържание на вино с 1 до 2 градуса, като се обработва мъстта преди ферментацията. Redux е патентована субстрактивна техника, която позволява да се намали съдържанието на захар в мъстта от грозде чрез двустепенна мембранна обработка: филтрация и обратна осмоза. Става въпрос за извличане на концентриран захарен сироп от мъстта при ниска температура...
Франция, Vinassan
...нутритерапия и козметични съставки. Натурални продукти, екстракти от растения и капсули за фитотерапия на съня онлайн, фитокомплекс, и сироп за фитотерапия на отслабване онлайн, екстракти от растения на насипно състояние и натурални капсули за фитотерапия на менопаузата. Билкови лекарства, био и натурални за лечение на фитотерапия на стреса онлайн. Продуктите за фитотерапия онлайн се произвеждат от натурални свежи, диви или отглеждани растения, които не преминават през никаква обработка, която би могла да повлияе на активните съставки.
Турция, Çanakkale
... консумация глюкозен сироп. След това захарният сироп се сгъстява и избелва с екстракт от сапонария (Radix saponariae Albae sive L.), след което се смесва с тахин и се омесва по подходящ начин, а при необходимост се добавят подправки. Тахин халва може да се консумира директно без необходимост от допълнителна обработка. Тахин халва е подходяща за всички потребители, при условие че не се добавят никакви...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play