...Открийте нашата свинска каркаса, приготвена с най-голямо внимание, за да предложи вкусно и качествено месо. Перфектна за професионалисти в месодобива и любители на готвенето, нашето свинскомесо се отглежда при оптимални условия, за да гарантира нежно и сочно месо. Подходяща за множество рецепти, от колбаси до ястия на бавен огън, свинската каркаса е първокласен избор. Поръчайте сега и се насладете на изключителното качество на нашето свинскомесо.
...La Panzetta от Острова на красотата е от свински гърди, които зрее минимум 3 седмици. Всяко парче тежи около 350 г, с дължина 10 см.
Опаковка: картон от 10 кг за около 2 парчета
Съхранение: максимум 18°C
Срок на годност: 125 дни...
... ястия и уютната зимна атмосфера на Испания.
Окото и ръката на опитните месари от Grand Caractère позволяват да се потвърди нежността на това забележително месо. Тяхното обучение при испански месари, за да усвоят традиционните им техники на рязане, им позволява да усъвършенстват с прецизност работата на отглеждачите на иберийска свиня и да разкрият всички качества на това легендарно месо.
...Предлагаме свинскомесоот замразено качество A.
Произход от Бразилия. Завод с ISO и CE сертификати. Сигурно снабдяване. Директен производител, без посредници.
В нашия каталог можете да намерите пълната гама от замразени свински части: Задна мазнина, Вратна кост, Рязане на задната мазнина, Рязане на мазнина, Уши, Крака предни-задни, Глава, Сърце, Чревна система, Месоот бузите без кожа, Листова...
... едва през 2005 г., след като се установихме на М.I.М., успяхме да се развием в производството и дистрибуцията на едро и полу-едро в Белгия.
Ние сме много взискателни относно вкуса и качеството на нашите меса, предназначени за производството на шишчета.
Предлагаме голямо разнообразие от меса, включително червени меса от говеждо, агнешко, телешко и свинско. Продаваме също така и патешки дроб. Нашите меса са сертифицирани био и се изнасят пресни.
...Свинските коремчета се нарязват от корема на прасето. След обезкостяването на прасето, коремът се сгъва на две и се нарязват свинските коремчета. Така се получава формата на свинските коремчета. Свинските коремчета се нарязват и опаковат ръчно от нашия месар.
Произход:
Месоот истински свободно отглеждани прасета от региона Ахтерхук, директно от нашата малка ферма. Нашите прасета прекарват...
...<Описание на продукта>
Нашите ленти за резачки са широко приложими за рязане на говеждо, птиче, свинско, замразено месо и риба, особено за месо с кости. Лентите за резачки са обработени от Gronding, за да се осигури гладкост и зъбци. Произведени са от висококачествена легирана стомана (SK4) с уникална технология за термична обработка, което води до отлична твърдост на зъбците, без да се губи...