Италия, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Франция, Auros
...чоризо в естествени черва с цвете, наденица перше, руло от корем (френска панчета) и плоска. Произвеждаме също и варени колбаси: домашен чеснов салам, баски пастет с пипер от Еспелет, нашият известен бабин пастет (с коняк, сметана и малки гъби), варен шунка, берарски черен дроб, галабар черен дроб и черен дроб с месо, терина от свински крака. Освен това произвеждаме мариновани меса за грил, като нашия известен шунка за грил по начин Ломо и пресни наденици.
Франция, Pessac
...Сосиски, салами, лонца, овче шунка, козе шунка, местни специалитети, гуанчале, панчета, сурова шунка, коппа, шунка от Дезуло, диво прасе, гъбена наденица, салам канонау, маслинова наденица...
Италия, Barberino Di Mugello
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава. ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА" ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър. ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Испания, Tudela (navarra)
Лефрама е семейна компания, която постепенно расте благодарение на два ясни принципа: упорит труд и максимално качество, за да предложим на нашите клиенти най-добрия продукт. Харесва ни работата ни и се опитваме да го предадем във всички наши продукти. Нашите продукти: СВЕЖИ САЛАМИ, ЧИСТОРРА, СУХ И СВЕЖ ХОРИЗО, ЛОНГАНИЦА, СУШЕНА ПАНЧЕТА, БЕКОН, МАРИНОВАН ЛОМ, БЯЛ ХОРИЗО, КУЛАРИ. Всички наши продукти са направени с естествена черва. Имаме печат на Занаятчии от Наварра и Кралски гурме, а сега имаме и гама от екологични продукти.
Италия, Vaiano-Loc. La Foresta
... гастрономически продукти с уникален и неповторим вкус, в пълно съответствие с оригиналната селска традиция и с тези, които извършват работата си с страст и отдаденост. Шунка, салами, наденици, капоколи, финокионе, панчета, овчи и краве сирена са само част от многобройните хранителни специалитети, произвеждани от компанията. Научете се да се обичате и открийте отново вкусовете на миналото в духа на здравословен и натурален живот, където най-автентичните и вълнуващи моменти се смесват с аромата на спомена и традицията.
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса и колбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
Италия, Ginestra Fiorentina
Салумфицио Ломбарди е специализирано от 1923 г. в производството на типични тоскански колбаси, а именно: прясна наденица, тоскански салам, тосканска финокиона, пикантен салам и тосканска панчета; компанията демонстрира своите способности за адаптация към новите пазари, предлагайки колбаси от различен вид и формати, за да задоволи всички настоящи и бъдещи изисквания на участниците в ГДО и...
Италия, San Demetrio Corone
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шунка и салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
Словения, Tolmin
Семейната месарница произвежда качествени сушени месни изделия по традиционни рецепти от 1995 година, сушени по традиционен начин, на въздух. Компанията се намира в Словения, в непокътната долина на река Соча, където също сушим месото. Произвеждаме сухи салами и колбаси от свинско месо, салами от диво прасе и мечешки салами. Основните ни продукти са сушени месни изделия като сухи салами, сухи...
Италия, Irgoli
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси и шунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play