Италия, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., присъстваща на пазара от четири поколения, предлага зрели и пресни сирена с отлично качество. Ние сме отправна точка за много европейски предприятия за доставка не само на Parmigiano Reggiano, зряло от 12 месеца до 60 месеца, но и на сирена от кози и овце от италианската традиция. Ние сме доставчици и на типични колбаси като салам, фиокетто, мортадела, Prosciutto di Parma...
Италия, Barberino Di Mugello
...САЛАМИ ТОСКАНО, Приготвено с избрани свински меса, средно смляно и кубчета сланина, се пълни в колагенова черва и се отлежава. ПРОШУТТО - свински бут "КАЗАЛИНГО АЛА ТОСКАНА" ФИНОЧИОНА, Приготвено с избрани свински меса, е типичен тоскански колбас в колагенова черва, ароматизиран със семена от копър. ПАНЧЕТА от чисто свинско, навита или разпъната, солена и отлежала по тоскански.
Италия, Vaiano-Loc. La Foresta
... гастрономически продукти с уникален и неповторим вкус, в пълно съответствие с оригиналната селска традиция и с тези, които извършват работата си с страст и отдаденост. Шунка, салами, наденици, капоколи, финокионе, панчета, овчи и краве сирена са само част от многобройните хранителни специалитети, произвеждани от компанията. Научете се да се обичате и открийте отново вкусовете на миналото в духа на здравословен и натурален живот, където най-автентичните и вълнуващи моменти се смесват с аромата на спомена и традицията.
... Антонио. От самото си съществуване месарницата, норцинерия Галвано от 1971 г. предлага меса и колбаси от първо качество, резултат от постоянен диалог с референтните животновъди, и от тази дълбока работа и от тази любов произлиза изключителното производство на висококачествени ръчно изработени колбаси, от типичната сушена наденица до различните видове салами, предлагайки вкусни качаторини, капоколи, кулатели, лонзе, панчета и много други. Производство на деликатеси от други времена, за да задоволи вкусовете на своите клиенти и техните гости.
Италия, Ginestra Fiorentina
Салумфицио Ломбарди е специализирано от 1923 г. в производството на типични тоскански колбаси, а именно: прясна наденица, тоскански салам, тосканска финокиона, пикантен салам и тосканска панчета; компанията демонстрира своите способности за адаптация към новите пазари, предлагайки колбаси от различен вид и формати, за да задоволи всички настоящи и бъдещи изисквания на участниците в ГДО и...
Италия, San Demetrio Corone
Създадена специално за производството на салами, като капокол и панчета D.O.P., Madeo Industria Alimentare се занимава и с производството на шунка и салам от черна свиня от Калабрия. Използваните техники са предимно занаятчийски, като соленето все още се извършва на ръка в типичните саламури, както някога. Въпреки това, там където е необходимо, не се пренебрегва използването на най-съвременни технологии, така че сушенето е поверено на енталпични машини, които използват външните климатични условия, за да възпроизведат идеалната вентилация вътре.
Италия, Irgoli
От 1965 година голяма страст към добротата. Вече над 40 години Salumificio Murru в Ирголи свързва традиционното сардинско занаятчийство в производството на колбаси с модерни производствени принципи, които основателят Антиоко Муру е усвоил в Германия. Горди сме да ви предложим наградените колбаси и шунка на Муру от Сардиния в широк асортимент от Салсичия, Салами, Прошуто, Лардо до Панчета. Ново: Порчета Муру - Сардинско печено прасенце!
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play