...Овесеното брашно е много подходящо за приготвяне на тестени изделия. Най-популярни са овесените бисквити и палачинките. Когато добавите овесенобрашно, ястията стават по-богати и ронливи, така че то може да служи като отлична алтернатива на пшеничното брашно. Овесите съдържат много витамини (B и E) и минерали (фосфор, цинк, манган). Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява да се запазят повечето от витамините и минералите.
Тегло: 500 г...
...Овесените зърна се използват за производството на овесени ядки "Херкулес", овесенобрашно, други видове брашно и специално овесено кафе. Овесената каша също се приготвя от овес (нарича се "овесена каша"). Овесените ядки се използват в хлебопекарната и сладкарската индустрия. Овесеното зърно се използва като суровина за производството на фуражи за животни и като концентриран фураж за животни...
...Нудлите се приготвят от основните съставки: пшенично брашно, овесенобрашно, ръжено брашно, ечемично брашно, вода и сол. Всички хранителни и полезни свойства на зърнените култури остават непроменени. Поради порестата текстура, нудлите абсорбират ароматите на бульона. Готвят се бързо, което значително спестява време.
Съвременно оборудване, напълно автоматизиран производствен процес, спазване на стандартите и принципите на HACCP, контрол на качеството на продукта на всички етапи - от избора на суровини до опаковане и транспорт.
тегло: 450 г
срок на годност: 24 месеца...
...Нашият желе се приготвя с добавяне на овесенобрашно, ябълки, моркови, тиква и съдържа прополис и растителни екстракти. Компонентите на желето имат мек обгръщащ ефект върху стомашната лигавица. Напитката е предназначена за употреба при възпалителни заболявания на стомаха и дванадесетопръстника. Темпото на съвременния живот, стресът и нездравословното хранене увеличават рисковете от развитие на...