... като той запазва гладкостта и прозрачността си при различни условия на съхранение.
Опаковка за високи температури (+110°C до 220°C), изработена от PP и SPET за сладкарски изделия, изискващи печене или загряване в фурна или микровълнова. По-ниската температурна бариера за пластмасовите контейнери също е значителна, тъй като те могат да съхраняват продукти при шоково замразяване и замразяване...
...Ястията, приготвени от ръжено брашно, са с по-ниско съдържание на калории в сравнение с тези, направени от пшенично брашно. Дори хора, следващи различни диети за отслабване, могат да използват ръжено брашно за печене. Не само традиционният черен хляб може да се приготви от ръжено брашно. Това брашно също така служи като основа за много вкусни и здравословни печива, като плоски питки, мъфини...
...Нова формула! Продуктът практически не се деламинира!
Разклатете добре преди употреба, докато стане гладък. Съхранявайте отворената бурканка в хладилника и консумирайте в рамките на 3 дни.
Идеален за разбиване в блендер или миксер. Получената сметана може да се използва като междинен слой за торти, плодове, сладкиши, печива и йогурти.
Съставки: органична кокосова пулпа, вода
Енергийно съдържание/ Протеини/ Мазнини/ Въглехидрати: 304kcal, P - 2.14g, F - 30g, H - 6.34g
Срок на годност: 24 месеца...
...Царевичните трици са източник на диетични фибри. Те се използват за нежно почистване на тялото, за добавяне към печива, салати и супи. Намаляват апетита.
Тегло: 200 г...
...След миграцията си в Европа от Азия, тази бобова култура има и друго име - шамбала. Тя е неразривна и основна съставка на най-известната кулинарна смес от подправки - хмел-сунели. Сухият сминдух се използва за приготвяне на аджика, добавя се към къри и сосове.
Използва се заЗа всички видове печива и десерти, плодове, горещи напитки и пикантни ястия в ориенталската кухня.
Вкус
Сладковат с горчиво-орехов оттенък.
Хранителна стойност на 100 гр.
Протеини (г / 100г)… 23
Мазнини (г / 100г)… 6,5
Въглехидрати (г / 100г)… 58
Енергийна стойност (ккал / 100г)… 380...
...Универсалните маргини включват маргини с ниско съдържание на мазнини - 60% и 72% - от марките MT Домашен и Слънчев, които се използват в производството на хлебни изделия (хляб, печива, някои видове бисквити). Те съдържат мазнини, необходими за създаването на плътна, пластична, хомогенна консистенция, а емулгаторите са подбрани в количеството, необходимо за създаването на стабилна маргаринова...