...Печките Сура, монтирани на пода и на бюро (за приготвяне на бисквити с форма на ядки или сърца, виенски вафли)
Те са проектирани за печене на продукти от различни сладкарски маси:
• бисквити с къса кора (бисквити с форма на ядки с карамелизирано мляко, тарталети, бисквити с форма на сърце, конуси и др.)
• маслени (ванилови) бисквити с форма на сърце;
• бисквитени изделия (три измерни фигури...
... пресован от Интел-Микс машината. Това може да се случи чрез точкова или чрез дължина настройваща система - точкова линия. Чрез постоянно пресоване могат да се произвеждат и парчета целувчени сладкиши, бисквити, фондани и др.
...Брашното от елда се използва за печене на бисквити, палачинки, мъфини и други сладкиши. Тъй като продуктът не е достатъчно глутенов, препоръчваме да го смесвате с други видове брашно. Брашното от елда е богато на калий, фосфор, желязо, селен, цинк, манган и магнезий. Технологията на студено смилане (t < 40°C) позволява запазването на повечето витамини и минерали.
Тегло: 500 г...
...В кулинарията, кокосовите стърготини се използват основно в сладкарството. Те се добавят към различни торти, сладки рулца и тестени изделия, както като деликатна ароматна плънка, така и като вкусна декорация за готовия продукт. Кокосовите стърготини също се използват в покритията на шоколадови лакомства, хранителни барове, глазура за сладолед, крекери, хрупкави бисквити, мюсли, сладкишии много...