... лек карамелен аромат, идеално дори за най-взискателните ценители на кафето. Пълен и силен вкус с постоянен завършек.
Виетнам: Пълноценно робуста, еклектично и отличително.
Колумбия: Всички колумбийски кафета са от сорта арабика с богат ароматен аромат, леко плодови и с чудесен завършек от лешник и цветя. Това кафе е резултат от перфектната комбинация от селектирани арабика и робустакафета. Кремообразно, гладко и копринено, уникално и изненадващо с сладък вкус и плодови нотки.
...Смесицата от централноамерикански арабика и индийски робуста кафе зърна създава бленд, изпълнен с плодови, медени и ванилови нотки, комбинирани с елегантната и плътна закръгленост, която оставя изразен привкус на подправки и ядки, напомнящ на аромата на какао и богатата смес от мед и малц.
...Кафето е една от най-разпространените напитки в света. Арабика се счита за най-изисканото зърно, тъй като почти всички висококачествени кафета са направени от чиста арабика. В контекста на по-устойчивия на топлина и по-бързо растящ вид Робуста, зърното на арабика се отличава с по-фин вкус и значително по-ниско съдържание на кофеин. Освен това, се смята, че непеченото кафе помага при отслабване.
...Квалифицирана смес за сертифицирано италианско еспресо.
Сложна смес от кафе зърна от най-добрите сортове Арабика и Робуста, за гладко и ароматно, но в същото време плътно еспресо с шоколадов послевкус, кадифена пяна и плодови, цветни нотки.
...BIO VISTABELLA КАФЕ -- Нашите корени с кафето датират от 1894 г.
Всъщност нашият екип е разработил органичното изживяване с "Кафе Био Вистабела", което е избрано от нашия екип, избирайки най-добрите BIO-органични сортове зърна Арабика и Робуста; Органик Индия, Хондурас Арабика и Перу Арабика. За да получим уникална смес. Всички са произведени с най-висока технология;
От BIO-органичните плантации...
...Мисела Сублиме
Мисела 70% Арабика 30% Робуста.
Крема кафяво светло.
Сладко, меко, хармонично.
Средно печене.
Със средно печене, мисела Сублиме е тази, която гарантира най-доброто балансирано съотношение между сложни аромати, вкусове на сушени плодове и баланс между сладост и киселинност. Може да бъде добро компромисно решение между киселинност и сладост за тези, които за първи път опитват специални кафета.
Капсули Кафе Кортезе съвместими A Модо Мио
МИСЕЛА: СУБЛИМЕ...
...Завладяващият и силен LALIBELA COFFEE ESPRESSO ще ви зарадва с сочен цитрусов кисел вкус и горчив послевкус. Подарете си ароматна чаша изискано кафе, приготвено по традиционна италианска рецепта. Само перфектната комбинация от най-добрите сортове Арабика и Робуста позволява да се получи богат и стягащ вкус!
Нетно тегло: 200
Брутно тегло: 212
Максимална температура: 27
Изисквания за съхранение: Съхранявайте при температура, която не надвишава 27 °C и относителна влажност максимум 75%
Степен на печене: Средна
Интензивност на вкуса: Средна...
...Смес, направена чрез комбиниране на отличен Робуста кафе с мек аромат и пълен, богат вкус, с дълъг и устойчив послевкус; премиум кафета от Африка и Централна Америка, тъмно печени.
...Кремообразна смес с типично италиански вкус. Съчетание на най-добрите кафета Арабика и Робуста с нежна сладост и богат аромат. Ароматна чаша, с едва забележима киселинност, аромати на препечен хляб, плодови и подправкови нотки и интензивен аромат на какао. Изразителен послевкус на какао, напомнящ на черен шоколад.
Състав 40% Арабика, 60% Робуста - Интензивност 10...
Производство на печен кафе, според древната неаполитанска традиция, избирайки най-добрите зелени кафета от Южна и Централна Америка за качествата Арабика. За другите качества Робуста се обръщаме към африканските и индийските райони. Налични сме за производство с частна марка с минимални партиди.
... от кафе. Независимо дали търсите Арабика, Робуста, ESE капсули, кафе зърна, смляно еспресо, кафе капсули, алтернативи на Nespresso® капсули, кафе подове или кафе аксесоари; ние го имаме. В допълнение към големите марки кафе като Lavazza или illy, ние също имаме малките, фини семейни печки като Martella. Някои от нашите кафета предлагаме изключително. Те включват кафета с култов характер като Sant...
... Южна Америка, особено леки, сладки, изключително балансирани, с интензивен цветен аромат, с нотки на подправки и какао, които придават на кафето ниска киселинност с дълготраен послевкус. Всички кафета от различен произход се обработват индивидуално с т.нар. "бавно печене" (продължителност 15/20 минути), автоматично променяйки времето за изход на "печенето" в зависимост от специфичните характеристики на всяко качество.
За съвременния любител на кафето само най-доброто е достатъчно. И с право. Твоят момент с кафе е свещен. Затова Belmio избира само най-добрите арабика и робуста зърна за своите характерни и богати кафета. Еспресо, ристрето и лунго приготвяме всеки път според правилата на изкуството. Така твоят малък, интензивен момент на удоволствие и лукс е винаги на разположение.
... етикета SWISS MADE, гарантиращ високото качество на предлаганите на купувача продукти. Широка гама от кафета е предложена на обществеността. Гамата традиция, смес от Арабика и точно толкова Робуста, колкото е необходимо, за да подчертае и усилва ароматите и вкусовете на това кафе, оценявано по всяко време на деня. В тази гама се намират кафе на зърна и смлени, подходящи за филтърни кафеварки и Мока...